Michael Kiske казва, че "е простил" на Michael Weikath "преди много време"

24 яну 2017, 17:06 ч. 3137 / 10 9
пред./следв.

   Германските хеви/пауър метъл легенди HELLOWEEN ще предприемат безпрецедентно световно турне под надслов "Pumpkins United" с настоящия си състав, плюс емблематичните бивши членове Michael Kiske и Kai Hansen. Обиколката ще се случи през 2017 и 2018 г., като постепенно групата обявява дати за различни държави. В интервю за японското списание "Burrn!" двамата "стари врагове" Kiske и Michael Weikath отговарят на въпроси, свързани с неочаквания за мнозина реюниън.

   За това чия е била идеята и кой е в основата на събирането на седмината музиканти - "виновникът" е Kai Hansen. Той е предлагал от години и на двете страни подобен реюниън, докато усилията му не са се увенчали с успех. Роля има и общият мениджър на HELLOWEEN и UNISONIC Kosta Zafiriou.

   Във връзка с отношенията между двамата Kiske казва, че когато се е срещнал с Weikath за първи път от доста време насам, вторият го е попитал "Какво съм ти направил, което не можеш да ми простиш?", а певецът е отговорил "Простих ти много отдавна". Weikath е искал да разговаря с Kiske от няколко години, имал е телефонния му номер и си е мислел "Защо просто не му се обадя?". Останалото, както се казва, е история.

   За възможността Kiske да пее песни от периода с Andi Deris, вокалистът казва, че това може да се случи. Откакто е с HELOWEEN Deris постоянно изпълнява песни от времето на Kiske, така че няма причина да не се случи и обратното. Weikath добавя, че се обмисля и варианта за дует между двамата.

   Какво точно ще се случва по време на обиколката "Pumpkins United" предстои да разберем. Надяваме се - и да видим на живо в България.

 

kiske



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dodo 25.01.2017 14:44:12 отговори + 5 0
Вчера обявиха дати в Чехия и Словакия. Предчувствам, че дата в България ще имаме скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 25.01.2017 10:12:28 отговори + 5 0
Дата в България, това е единственото, което трябва...!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 25.01.2017 09:07:33 отговори + 5 0
Не знам кой на кого простил, но да казват българската дата .
Темата Дерис срещу Киске е тъпа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

helloween 24.01.2017 20:55:55 отговори + 7 13
Направо да бият шута на Дерис и да се връща Киске. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellandwin 24.01.2017 21:42:54 + 20 4
Съжалявам, ама това е несериозно, Дерис е също титан, а и в пъти по-голям композитор от Киске. Аз бих се радвал, ако и двамата са в групата, очевидно е, че егото на Анди не е огромно, след като се съгласява на това турне.
Ясно е, че като глас сдава багажа, но има какво да дава като музика. И той е Бог, както и Киске.
Глупаво е да се сравняват. И двамата са великани.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellandwin 24.01.2017 20:42:49 отговори + 3 2
Апропо, има един юзър в tumbrl , койти от 2 седмици публикува страници от списанието. Има много интересни неща и страхотни фотоси,
И ЧРД на най-големия глас е метъла.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallium 24.01.2017 19:26:38 отговори + 10 1
След Sabaon и ACCEPT това ще е второто грандиозно събитие, което очаквам да не ни пропусне! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 24.01.2017 17:52:02 отговори + 18 2
Ето, че стават чудеса....... Грандиозно събитие ще бъде, дано да не ни подминат!
Направо нямам търпение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dodo 24.01.2017 17:15:12 отговори + 19 2
Надявам се да е така! Все пак ги чака едно дълго турне.
П.П. Честит рожден ден на Киске! Един от най-уникалните гласове, които съм чувала! (24.01.)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".