KISS са сключили договори със 125 нови бизнес партньори през 2016 г.

24 яну 2017, 20:23 ч. 1094 / 4 8
пред./следв.

   Легендарната американска четворка KISS отбелязва ново впечатляващо постижение в историята си, след като през изминалата 2016 г. е сключила договори със 125 бизнес партньори в световен мащаб. Групата има не само най-много златни албуми в САЩ, но и безусловно най-големия каталог с мърчандайз продукти от всякакъв вид. Собствената компания на KISS - "Epic Rights" - е лицензирала споменатия брой нови фирми, които ще предлагат стоки с марката "Kiss". Сред продуктите са задължителните фигурки, както и комикси, игри, велосипеди, стоки за домашни любимци и дори тостери и др. кухненски уреди. Дори някъде да съществува пълен списък с продуктите на квартета, то той би бил твърде, твърде дълъг за изброяване.

   KISS продължавата да правят успешни турнета по целия свят, а през тази година ще посетят отново и Европа. Музикантите говорят уклончиво за издаването на нов албум и открито признават, че биха записали следваща творба, само ако тя е финансово изгодна. C'est la Kiss!

 

още за:

KissEpic Rights


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име и псевдоним (задължит 25.01.2017 12:47:33 отговори + 2 0
За к'во нов албум? Те отдавна са се изчерпали,да си правят турнетата и т'ва е.Иначе заслужават уважение,въпреки комерса си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 25.01.2017 10:58:37 отговори + 3 0
А, бе аз друго се чудя... Те Kiss имат толкова много пари, че не би трябвало да ги притеснява грам мисълта за това, дали записването на нов албум е финансово изгодна. Явно еврейската им жилка им идва доста в повече, и освен това със сигурност нямат готов качествен материал за нов албум, щом са се загрижили за финансовата страна на въпроса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 24.01.2017 21:14:05 отговори + 9 5
Чудно ми е кой от тези, които хейтят/ще изхейтят би се отказал да е на тяхно място и да свири по мазета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 24.01.2017 22:42:09 + 7 5
Учудващо много са, ще се покажат и ще коментират

Интересното е, че колкото хора плюеха по Металика и Напстър, и бизнес нюха на КИС, сега наистина нямат нищо градивно да кажат. Времето доказа, че и двете групи са били прави. Без значение за коя група става въпрос - всички продават всякакви артикули.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 25.01.2017 08:26:20 + 4 8
Без да е очудващо, никой не му дреме за кис и няма и да се покаже. Незнам какво толкова величаете "бизнес нюха", ама тогава и на Д. Пеевски сигурно шапка сваляте и ръка целувате и исате да се сменяте с него. А че всички продавали всякакви артикули - глупости, само за тия и на Кани Уест парцалите се сещам, то и той е с бизнес нюх, евала и той е достоен за кис армията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 25.01.2017 09:08:05 + 7 3
Неграмотно написано мнение като твоето (Cronos) просто няма никаква стойност. Не просто неграмотно, а на места - въпиющо неграмотно.
Та, след като не си се научил да пишеш, какво остава за другите неща.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.01.2017 10:39:12 + 4 6
"въпиющо" вика Ебахти сноба, пази си тези думи за нещо, което не е с 3-4 грешки, едната от които typo. А човекът си изказа смислено мнение, което няма нищо общо с правописа му, нито го обезценява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 25.01.2017 10:50:37 + 8 2
Да ти имам представата за сноб, смешнико
3-4 ГРУБИ грешки на ЕЛЕМЕНТАРНИ думи са предостатъчни, за да е видимо, че някой е въпиющо неграмотен. Със или без "typo". И да - незавасимо на каква тема е - неграмотното изказване, само по себе си, се обезценява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".