Michael Kiske прави друга нова група с Dennis Ward

24 сеп 2009, 05:52 ч. 526 / 6 3
пред./следв.
Според официалния фенклуб на бившия певец на HELLOWEEN, Michael Kiske е създал нова банда, която все още няма име, заедно с Dennis Ward от PINK CREAM 69. Двамата вече имат общ проект - PLACE VENDOME, а с новата си група планират да издадат албум и тръгнат на турне през 2010 г. По думите на самия Kiske новата банда за него ще е "следващото голямо нещо след HELLOWEEN".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stani 24.09.2009 16:09:17 отговори + 0 0
много, много добър вокал, но защо така напоследък не се чува много, много.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 24.09.2009 12:59:41 отговори + 0 1
Верно голям глас, ама за съжаление и той стана голям смешник с непрестанните си проекти, опити, експерименти - кой от кой по-бездарен и несполучлив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cribcaged 24.09.2009 11:37:32 отговори + 1 0
Най-големия глас ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".