Michael Kiske за реюниъна с HELLOWEEN: "Не можех да се сърдя повече"

8 фев 2017, 06:50 ч. 6111 / 7 16
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът Michael Kiske говори за събирането с бившите си колеги от HELLOWEEN и предстоящото световно турне "Pumpkins United", на което ще участва настоящият състав групата, плюс самия него и Kai Hansen.

   Kiske споделя, че възстановяването на отношенията му с Michael Weikath не се е случило изведнъж, а е станало постепенно през последните 3-4 години. С напредването на възрастта вокалистът е започнал да усеща нещата по различен начин и не е можел да се сърди повече. Преди няколко години Weikath и Kiske са се срещнали случайно на фестивала "Sweden Rock". Първото нещо, което китаристът е казал, е било "Какво съм направил, че не можеш да ми простиш?". Така Kiske е осъзнал, че е простил на бившия си колега преди много време без да усети.

   Други фактори, които са повлияли положително на реюниъна, са "сигналите", които HELLOWEEN са "изпращали", както и общият проект с Kai Hansen UNISONIC и, разбира се, ролята на самия лидер на GAMMA RAY, който е подканял Kiske да се реши на тази стъпка.

   По време на обиколката "Pumpkins United" всеки от тримата фронтмени (Michael Kiske, Kai Hansen и Andi Deris) ще изпълнява песни от периода, в който е участвал в HELLOWEEN.

   Доколкото Kiske е разбрал, бившият китарист на "Тиквите" Roland Grapow (част от състава между 1989-2001 г.) също е бил поканен да участва, но не се е съгласил.

 

kiske



Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Departed 8.02.2017 17:13:55 отговори + 2 3
Роланд отказал? Той написа че не е канен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 8.02.2017 14:45:37 отговори + 11 2
Ще бъде велик реюниън! Дано видим след тези концерти...един стар нов Хелоуин с Киске зад микрофона и Хансен китара... че и да запишат един як нов албум...майко, ще си откъсна тимбата от веене!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 8.02.2017 17:22:34 + 8 8
Не ща да виждам Киске зад микрофона, само за този риюниън може. Дерис е най-хубавото нещо, което се е случвало на бандата! Киске се справя по-добре в Unisonic & Avantasia. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ала-бала 9.02.2017 00:37:44 + 5 5
Веднъж-два пъти ги гледах наживо заради кийпърите - ужасни вокали на Дерис, трябваше да си сменят името още след Кай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.02.2017 09:09:37 + 5 2
За мен Анди е вокалиста. Не искам друг. Прав си - само за това турне ще е супер и Киске да пее неговите неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гошо от дружба 9.02.2017 18:08:10 + 3 5
За мен Дерис е доста по добър на живо отколкото в студийни издания, по някаква причина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Герой! 8.02.2017 13:34:38 отговори + 7 9
Чудо голямо. След половин живот сръдня. Можеха да са написали 20 яки албума през това време. Не че Хелоуин не ги написаха и без него. Колко групи ги застигна това заради нечие его. Плейс Вендъм му записваха песни с някакви леки аранжименти на този, щото не щял да пее метъл и след като ги изпееше, ги презаписваха тайно с тежки китари. И това само преди няколко години. Сега бил простил. Да се вземат с Тони Харнел направо. Онзи и той до вчера не искаше да му напомнят, че някога бил пеел рок, а днес си играят с ТНТ пак на "ела си, иди си" през година-две. Какво ли не правят празните банкови сметки...
Поне е добре за феновете, че ще могат да видят това турне, а тези помежду си да правят каквото искат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гошо от дружба 8.02.2017 13:30:38 отговори + 11 1
Абе, прошки, мрошки важното е и през нас да минат, това може би ще е най заслужаващото си турне на Helloween Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellandwin 8.02.2017 10:49:19 отговори + 8 2
Киске е дал интервю за испанско радио и има далеч по-интересни неща от тези за прошката. Лично мен ме дразни това, че навсякъде се казва, че той е простил. Може и да не е така, Само те си знаят. По-важни са други неща - 3-часово шоу, какви песни ще пеят, какви са отношенията с Дерис и тн,
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


панцер 8.02.2017 11:06:13 + 7 0
Киске казва, че е простил. Навсякъде го цитират. А теб те дразни, щото може и да не бил простил.
И ти си един......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellandwin 8.02.2017 11:52:26 + 1 2
Панцере, не ме дразни това, че той е простил, а че се говори само за това. Лично за мен е добре такива неща да си остават вътре в кухнята. А и всяка история си има 2 истории. Пак ти казвам, слушай интервюто, има далеч по-интересни неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 8.02.2017 12:01:19 + 1 0
Ама нали се събират именно щото е простил. Ако не беше простил - нямаше да се събират и нищо от тези по-интересни неща нямаше да го има.
А кое да си остава в кухнята и кое не го решава този, който отговаря, а не този който задава въпросите. Или викаш - Киске да казва, че е простил, но журналистите да не го пишат щото трябва да си остане в кухнята?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 8.02.2017 10:10:50 отговори + 7 3
Така е, срещу скромна сума човек се прежалва и прощава Преди 2-3 години Киске твърдеше, че почитателите няма да го чуят да пее стари парчета в близко време. Еми... и за това се е прежалил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CTAMAT 8.02.2017 09:21:50 отговори + 4 1
Това си мислех и аз - че само Грапов и Ули Куш ми липсват, за да е картинката пълна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 8.02.2017 09:11:12 отговори + 7 2
Грапавия пък защо се дърпа?! И той ли е сърдит нещо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 8.02.2017 10:38:47 + 9 1
Явно. Ама понеже по-отскоро него още го държи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".