MICHAEL SCHENKER GROUP ще свирят на фестивала в Каварна

29 фев 2012, 11:02 ч. 850 / 9 73
пред./следв.
На сайта на кмета на Каварна Цонко Цонев се появи следното съобщение:

   MICHAEL SCHENKER GROUP е следващата група, потвърдила участието си в тазгодишния рок фест в Каварна, който ще се проведе от 13 до 15 юли и ще протече под мотото "В чест на Рони". Те ще забият първата вечер, в която хедлайнер ще бъдат DIO DISCIPLES. Освен тях, по време на феста рок феновете ще могат да видят още KAMELOT и Glenn Hughes.
   Очаквайте скоро и останалите групи!



Коментари   (73)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Desynka 8.07.2012 15:18:12 отговори + 0 0
Продавам тридневен билет (13.07-15.07) за тазгодишният рок-фестивал в Каварна. Редовната цена е 100лв, но аз го продавам за 80лв. !!! За тези, които не са от Варна, Шабла, изпращам с Еконт Експрес!

Допълнителни въпроси: desi_shabla @ abv.bg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vui4o0 26.03.2012 16:08:22 отговори + 0 0
Представете си как докато пишете тука безмислени коментари как някой чука половинките ви,под звузите на Азис !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellena from hell 6.03.2012 19:09:09 отговори + 0 0
@ THE STUPID: Вместо да хленчиш като насрано петгодишно хлапе, защо не приключиш с помията, която бълваш и не се ориентираш към това да положиш малко усилия да мръднеш задницата си от стола и да направиш нещо за 'треторазрядната държава', в която живееш? Такива като теб - под път и над път. Голям смисъл явно влагаш в това да излееш безпочвеното си недоволство в най-обикновен сайт, където мнението ти е глас в пустиня. Някой задърпал ли те е да ходиш на феста, бръкнал ли ти е в джоба за билети, това не мога да разбера? И като оплю, по - лекичко ли ти стана на душата?
Пълно е с мрънкала в таз' България! Чудя ви се, хора, защо толкова ви пречи Каварна с концертите си? Храчите върху всичко, което не ви е по вкуса! Мъчно ми става, че всъщност хората, с които деля страстта към една и съща музика, са в действителност ограничени индивиди, чиято мозъчна дейност не надминава тази на мъртва костенурка.
На все още трезвомислещите и незасегнатите от простотията казвам - ще се видим в Каварна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lawton 4.03.2012 21:27:33 отговори + 0 0
Къде го видяхте Doogie White, като във всичкото видео което гледах за 2012, на концертите е Robin McAuley..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

краварненец 2.03.2012 17:54:13 отговори + 0 0
Правилно - този фестивал е за вас. Досадните форумни лелки, майки с колички и бита карта-хипита. Ебем ви атмосферата...сбор на bg-mamma и к'во беше там - "гарвани". ХА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.03.2012 17:29:25 отговори + 0 0
краварненец - 2012-03-02 12:38:17

За името не позна, но за останалото в права посока си тръгнал - освен лелче, съм и майче, също така дъщеричка, сестричка, кумичка, кръстничка, женичка и още много други неща А ти кво точно си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

краварненец 2.03.2012 13:21:24 отговори + 0 0
Ам, чи ко МУ е УЕ, майнаа...хахаха - АЙЛЯК си е у каварнътъ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

некъв 2.03.2012 13:11:55 отговори + 0 0
Аре уе!? Лелчито Христина нема ли да реагира най после че ми стана интиресно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

краварненец 2.03.2012 12:38:17 отговори + 0 0
Лелче Христино, ти ли си, майна с километричните помии?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2012 10:13:50 отговори + 0 0
краварненец - 2012-03-01 19:03:59

Не съм била аз тази, която е облъчвала (да си го кажа от сега, да не си мислиш, че ония по-долу облъчващия ти реагира), но в Каварна си има атмосфера и тя е далеч от това, което ти се опита да опишеш. И на къмпинг съм била, и на хотел (само за квартира така и не успях да се вредя), баби с крави не видях, за циганите с кебапчетата си прав, но мен така или иначе не ме греят - има си една камара кръчмички, сладкарнички, гостилнички и т.н. където да си хапнеш като бял човек. Опитвате се да ограничите понятието атмосфера в няма и 100 метра радиус около стадиона, а ИСТИНАТА е, че тая атмосфера се усеща чак до нос Калиакра. Не ни е мързяло да щъкаме напред назад през деня, за нас атмосферата е именно това - където и в околията да отидеш все дългокоси гарвани, все наши хора, едни плажуват, други се разхождат, трети търсят магазин, където продават сладолед... и такива ми ти глупости.

И най-важното там не си заключен като в обор, там не е ясно обособена фестивалната зона, до която да имаш достъп само срещу печат или гривничка, никой не ти иска пропуск за да се настаниш на импровизирана къмпинг зона, никой не те кара да си паркираш колата на майка си райна, спокойно можеш пред входната изтривалката да си я позиционираш, никой не ти казва какво точно можеш или не можеш да внасяш в къмпинг зоната... пълна свобода! Ей това ти е атмосферата в Каварна - пълна свобода, липса на някакви полицейски фигурки, които да ми го играят като укротителки в детска градина и въпреки всичко това че са ни оставяли на автопилот, не се сещам да е довело до трагични събития.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


краварненец 1.03.2012 19:03:59 отговори + 0 0
Ха...някой облъчваше как ходел на Каварна не зараду групите, а заради АТМОСФЕРАТА(!)
Атмосферата е наистина страхотна! На слизане от рейса/колата те посреща баба с крава. Пред "стадиона" циганите продават съмнителни кебапчета, създавайки опашки от застаряващи, плешиви manowar-чички по джапанки. Но пък за сметка на това можеш да пийнеш една разгазирана, топла "Болярка", докато се наслаждаваш на щанда с бракуваните казармени каски и смърдящи кубинки. Единственото, което би си струвало...за да посетиш тоя коптор е някоя и друга читава група, но от 2-3 г. такива няма. Закривай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 15:39:39 отговори + 0 0
Голямо мрънкане, ей!За нищо не ставаме!Ми всеки да ходи там, където му харесва!Като не ви кефи Каварна, пропускате я и толкова!Ама трябва да плюете, нали...ей така, за спорта!Щото това осмисля деня ви...ако не си се изхрачил днес, за кво си живял?!?Аз лично се радвам, че има разнообразие...т.е. има възможност всеки да избира това, което му харесва!Това, разбира се за хората, които ходят по концерти!За останалите....палеца надолу!Ай наздраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2012 09:26:24 отговори + 0 0
Курчатовий - 2012-03-01 01:20:53

Много добре го каза! Откога ме гонят и мен едни съмнения, че само бедни злобни клошарчета (които така или иначе НИКЪДЕ не ходят) се пънат да правят сравнения между отделните концерти или фестивали...

Някой по-долу беше писал, че била мегазле новината за MSG, понеже видиш ли фестивалът започвал все по-пенсионерски облик да добива! Че радвай, бре младеж! Нали за това точно надувате гайдата постоянно - писнало ви от дебели и застаряващи фенове, искате като отидете някъде около вас да са само напудрени и млади пичове и мацки. Ей, на! Каварната се очертава точно тия дъртаци да привлече, няма да ти се моткат в полезрението на твоите предпочитани яки и модерни фестивали, какво си се заоплаквал!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ginger Fish 1.03.2012 07:45:56 отговори + 0 0
Аз тая година ще отида на София Рокс и на Каварна, но за мен самата обстановка в Каварна е по-металска и е с пъти по-яко от концерт в София по много критерии, а пък тука един дето се изказа, че мижава публичка имало в Каварна, това е заради фенове като него дето само пишат по новини и форуми и не ходят по концерти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Курчатовий 1.03.2012 01:20:53 отговори + 0 0
Абе не знам 'що, но нито когато съм бил в Каварна, нито пък в София на концерт не съм попадал на препирни от сорта къде ходят клошарите, и кой фест е тъп и кой остър...Нито веднъв на маса, в компания на метъли не сме спорили/сме се карали на тази тема. Явно редките лай*на висят предимно по форумите, а по концерти ходят Фенове..
(не се разграничавам рязко от висящите по форуми, но поне се кефя еднакво на всички фестивали, стига да е здрава компанията и прилична групата на сцената)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.02.2012 22:06:24 отговори + 0 0
Тва сме много прости значи българите. Само ни дай да се зъбим един на друг. Аз се гордея че се правят толкова разнообразни и качествени фестивали. За всеки по нещо. С каране нито ще успеем да убедим другите какво да харесват и на кой концерт да отидат, нито аз ще си променя вкуса или мнението. Както и да... само мога да кажа, добре, че се пише само на български и кирилица тука, щото ще ни се смее света. СРАМ! За тва никога няма да се оправим. То от съзнанието се почва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 29.02.2012 21:56:00 отговори + 0 0
Себастиан Бах никога не е бил на каварненски фест, а имаше безплатен концерт. А колко хора ще има - времето ще покаже, не се прави на пророк. Но ако те кефи да упражняваш чувството си за хумор, да знаеш, че не ти се получава. Дразниш, но не разсмиваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 21:54:00 отговори + 0 0
the stupid Какъв ти е проблема кой пред кого е свирил,пред колко е свирил?Да не си на заплата към конкурентните концерти? То от кюфтета в София не рискуваш ли да те хване диария? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.02.2012 21:11:14 отговори + 0 0
Хиляди няма да има! Ще има хиляда вътре! И още 500 отвън - на Slayer /неминуемо Slayer/ и кюфтета, от които рискуваш за те хване диария! Но на живо Slayer ще са в София!
И все пак стискам палци да се получи добър фест, че Себастиан Бах преди няколко лета свири пред множество мургави съграждани, но не със слънчев загар, а с натурален тен, както майка ги е родила, че дори и с каруци бяха отишли в Каварна! Пасторална гледка, обаче твърде неуместна!
Хора, посещавайте колкото рок фестивали можете, четете качествени книги, пийте отлежало вино и имайте чувство за хумор...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сакатият Чечо 29.02.2012 21:07:28 отговори + 0 0
Обявявам гладна стачка пред НДК, утре е първият ми работен ден, ЗА БОГА БРАТЯ РАЗДАВАЙТЕ! Ще прося заради фестовете, облечен съм като вокалът на Ария преди години в Каварна, с чехли и тениска за 5 лв. Фестът излиза доста скъп - подкуп за охраната - 60лв, ядене и пиене - 200 лв. Моля помагайте ....
0883 12 48 64
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хаха 29.02.2012 20:38:34 отговори + 0 0
the stupid - 2012-02-29 19:24:41

Мисля, че напълно оправда името си и е време да се спреш. Не разбра ли, че Каварна не е твоето място? Стой си там на матрака и си гледай макро групите от балкона, ако искаш. Но имам подозрения, че си от някое софийско гето и дори стадионът ти е далече. Ако не можеш да оцениш музиката на групите от Каварна, то проблемът не е в тях, а само в теб. Защотот хиляди други знаят за какво става въпрос и ще бъдат там. На никой няма да липсваш, повярвай ми.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klinghoffer 29.02.2012 20:35:57 отговори + 0 0
Нали няма да забравите да си купите и билети все пак? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МadAxeman 29.02.2012 20:09:31 отговори + 0 0
Аз пък смята да си прекарам добре пак в Каварна. Наздраве от мен и бъдете щастливи, независимо на кой фест отивате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 19:50:12 отговори + 0 0
Супер! И тази година сме там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 19:40:22 отговори + 0 0
Мхм, столицата е най-висшето същество на планетата - няма друга като нея
Високомерие и нежелание за пътуване долавям, пък и явно си "по-културен и изтънчен човек", щом казваш...
Аман от тъпи шопи, коне с капаци, бих казал аз!
Хайде със здраве...стой си в "столицата" и гледкай Акселчо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the stupid 29.02.2012 19:24:41 отговори + 0 0
Хеви, бъди реалист! Не съм вложил омраза, а обективно мнение, все пак е лично мнение де...
Ако предпочиташ под звуците на Глен Хюз, понастоящем с вид на герой от некадърен филм на Роб Зомби, да правиш секс с бивше аморално гадже на плажа, да ти влиза пясък в задника /всъщност ще ти влизат камъни, защото там пясък няма/ и с риск някой пиян моторхед да премине през пъшкащото ти тяло, то тогава посети Каварна! Аз съм почитател на хубавото легло, с качествен матрак и Burn на уредбата...
Ала тук става дума за фестивала в Каварна! Като изключим обстановката, на моменти крайно неприятна за всеки по-културен и изтънчен човек, преди години имаше няколко големи Каварна феста, с големи групи и хубаво време... Не отричам миналото, още повече, че миналото е в нас, а бъдещето предстои, ала трябва баща ти много да те е пердашил, да си яко удрян в главата, че да си доволен от участниците в събитието в Каварна 2012-та! Искам да кажа, да си доволен, съпоставяйки мероприятията в София с това в Каварна! Е, безспорно е, че лятото в столицата ще е на високо макро рок ниво, докато в крайморското градче нещата са микробни....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 18:54:37 отговори + 0 0
the stupid & Антиклош номер 2 : Наистина не сте в ред, момчета Отговаряте си и на прякорите!
В метъла няма място за хейтъри!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антиклош номер 2 29.02.2012 18:31:39 отговори + 0 0
Този смешен клошаро-хипарски фест няма ли да спират вече?Винаги е бил зле,тая година още повече.На Юг е истината август,пък и София Рокс също се очертава яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някъв фен уж нали 29.02.2012 18:28:03 отговори + 0 0
Жалко, такива банди свиреха покрай р.Осъм, преди няколко години, там беше безплатно, определено ще пропуснем Каварна тази година. \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 29.02.2012 18:18:49 отговори + 0 0
Digger - 2012-02-29 12:33:41
Това са музикантите за европейското му турне:
Doogie White - Vocals, Herman Rarebell - Drums, Francis Buchholz - Bass and Wayne Findlay - Keyboards & Guitar

...май и в Каварна ще бъде с тях.


И аз така чух, абе ще се разцепиме на тази Каварна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


heavyman 29.02.2012 18:15:17 отговори + 0 0

За наша радост и тази година ще има як Каварна рок фест с доказани световно признати вокали като Глен Хюз и Тим Оуенс(надявам се да чуеме и мрънкането и уникалната свирня на вездесъщия чичо Мега Дейв и метъл кралицата кака Доро), майсторски музиканти, забиващи традиционен хеви метъл, хард рок, класически пауър и траш с много свирене, дори и да има прогресив елементи и се надявам да нема никви прекалено екстремни или модерни групи.
Чакам с нетърпение Megadeth, Doro, Iron Savior, Ross the Boss , секакви е такива неща...
Атмосферата на феста е великилепна- не толкова около стадиона с метъл сергиите и тълпите изтрещели метъли около и на стадиона... а най-вече малките улички с щъкащи навсекъде метълурзи от целата страна поздравяващи се от далече с метъл знака на Дио, хиляди приятели и познати и непознати фенове на праведната музика от близо и далеч, яко наливане на алкохол, купони до зори, секс на плажа или на открито с некое старо гадже, или дори току що забито, мидената ферма, разходка до нос Калиакраили до Русалка- абе мазало!

И аре стига стази омраза, братя!Наздраве!

П.С. the stupid, явно като малък не си бил гушкан...чак толко злъч и омраза- не е добре, брат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монти Бърнс 29.02.2012 17:29:25 отговори + 0 0
За чакащите блек,
отново дупка от геврек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.02.2012 17:18:39 отговори + 0 0
За момента върви към 1000-1500 души публиката. Нищо лично към Цонко и Каварна, но аз за Майкъл Шенкер, Глен Хюз и Последователите на Дио няма да бия път до там. Струва ми се, че фестивалът вече е ориентиран към много върлите фенове на бъдещите концертиращи групи, а те са твърде малко, и към металите от околността, които също не изобилстват. Е, има и една трета група, групата на негодниците, те се наливат от сутрин до вечер пред стадиона,потъват в забрава, придобиват миризма на първобитни хора и се хвалят после какъв купон било на Каварна... Сори, пичове,радостта ви е измислена!
А и не знам кой е видял плаж точно в самото градче? Свестен плаж намерих на няколко километра... Фестивалът беше хит преди години, сега Цонко може само да диша праха от подметките на софийските промоутъри! Няма какво да се залъгваме, да хвалим тазгодишния фестивал в Каварна! Каварна 2012-та е треторазрядно рок събитие, треторазрядно дори за треторазрядна държава като нашата татковина!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 29.02.2012 17:12:24 отговори + 0 0
@Иван - 2012-02-29 12:38:22
Суперррр - оформя се много добре!
И няяямааа блеееек! ... И дано не проима - както траш и дет - няма нужда!

Е що така с лошо бре? Какво сме ти направили
Ама си е факт, че нема блек!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 29.02.2012 16:22:15 отговори + 0 0
Iron Savior с амного яка и свежарска Pоwer/Speed Metal банда, пък и чичко Кай Хнасен е забивал там и са много добри музиканти.Послсдният им албум кърти мивки и разбива класаците в метъл списанията- радвам, се че ще ги видиме в Каварна.Ето актуално инфо за тех :
13.4. ST. Petersburg
14.4. Moskau
14.7. Kavarna Rock Festival Bulgarien
05.8. Ballroom Wacken After Show Hamburg
15.8. Falun Open Air
...............................................

www.iron-savior.com
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


angelripper 29.02.2012 16:02:32 отговори + 0 0
Сега требва да вкарат и трашок-Megadeth, Tancard, Exodus и става идеален олдскул фест- нютата да одат за риба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 15:59:56 отговори + 0 0
Ужас! Тоя фест много пенсионерски стана... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heavy4ever 29.02.2012 15:48:52 отговори + 0 0
Наред с Glenn Hughes, Kamelot и MSG, следните групи- Megadeth, Dream Theater, Ross the Boss, Doro, Iron Savior се завъртат като очакваните групи от хора навътре в организацията на феста.Otnosno Megadeth, Dream Theater, Iron Savior поне от 3 различни източника научих, като едните са от хора около организаторите, а другите са свързани с медиите лица.Очаквам ги с нетърпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 29.02.2012 15:40:48 отговори + 0 0
Такива "веселяци" като Йонас и разни анонимни много разнообразяват атмосферата тук
Бас ловя, че ще си глътнат граматиките, когато видят всички групи за Каварна Фест-а!!
И както винаги съм казвал: ЦОНКО - ПРЕЗИДЕЕЕНТ!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 15:04:31 отговори + 0 0
О, твръде добре! Това не е за изпускане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bgroker 29.02.2012 13:39:42 отговори + 0 0
Къде видяхте Дуги Уайт бе хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 13:33:24 отговори + 0 0
Оле колко се радвам! Гледала съм веднъж Дуги в Пловдив, когато беше концертът на Джон Лорд! Невероятен вокалист е, прекрасен глас и харизма! Бахти, колко се радвам,че тази година ще е хеви/ хард рок лято в Каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WIL 29.02.2012 13:10:01 отговори + 0 0
Хайде и Дуги Уайт на Каварна-Deep Rainbow!Глен Хюз,Дуги Уайт в чест на Дио! Класици в рока!Дио заслужава това...Как ли ще се усмихва отгоре... Липсва много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 29.02.2012 13:07:06 отговори + 0 0
Къде го чухте/четохте за Тиътър в Каварна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 29.02.2012 12:38:22 отговори + 0 0
Суперррр - оформя се много добре!
И няяямааа блеееек! ... И дано не проима - както траш и дет - няма нужда!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Digger 29.02.2012 12:33:41 отговори + 0 0
Това са музикантите за европейското му турне:
Doogie White - Vocals, Herman Rarebell - Drums, Francis Buchholz - Bass and Wayne Findlay - Keyboards & Guitar

...май и в Каварна ще бъде с тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 12:22:09 отговори + 0 0
...астнице, йонас е прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 12:22:07 отговори + 0 0
До Digger - 2012-02-29 11:05:41
Това за Дуги Уайт,ч е ще е вокал вярно ли е? Ако е ще изрина пътя от Пловдив до Каварна! \m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 12:21:22 отговори + 0 0
Между другото, многообичният ви псевдо-метъл и кмет сам беше изтърсил, че цените ще са 99лв. и 50- едичичен, така че що се отнася за цената, с оглед на досега представените уч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 12:20:50 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-02-29 12:12:10
Абеее, ей, мръвко, не ми се прави на интересна, че...просто си трай!

Ще е срамно да турят ТИЪТЪР ТАМ отново, вместо на адекватно място, където биха получили отнощението, което заслужават, не рехава захлупена публичка, която в случая сигурно дори няма да знае и името на групата...



...още един шегаджия...)) ...направихте ми деня ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 29.02.2012 12:16:12 отговори + 0 0
Чудя се защо такива като Йонас изобщо си правят труд да коментират тук.Комплексите са страшна работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eddie 29.02.2012 12:15:20 отговори + 0 0
Браво на Цонко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 12:14:46 отговори + 0 0
предпоследното вече, де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 12:13:21 отговори + 0 0
посл. се отнася до Гъл-чо, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монтгомъри Бърнс 29.02.2012 12:12:36 отговори + 0 0
В интернет метъл феновете общо взето се държат като жените. Преливат от злоба, отмъстителност, манипулативност, интригантство и ревност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.02.2012 12:12:10 отговори + 0 0
Абеее, ей, мръвко, не ми се прави на интересна, че...просто си трай!

Ще е срамно да турят ТИЪТЪР ТАМ отново, вместо на адекватно място, където биха получили отнощението, което заслужават, не рехава захлупена публичка, която в случая сигурно дори няма да знае и името на групата...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АнтиКлош 29.02.2012 12:08:57 отговори + 0 0
Усещам, че с всеки нов обявен изпълнител, "Кебапче Клош Фест" става все по-силен и по-силен! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гъл 29.02.2012 11:57:22 отговори + 0 0
МОЛЯ СЕ това за ТИЪТЪР да е вярно, а не само нескопосан плъзнал слух, дано да Е истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ам... 29.02.2012 11:53:38 отговори + 0 0
МОЛЯ СЕ това за ТИЪТЪР да не е вярно, а само нескопосан плъзнал слух, дано да НЕ е истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 29.02.2012 11:50:52 отговори + 0 0
Лошото е,че всички слушаме една и съща музика,а заради някакви стари фестове,организирани от лицата Х и У,КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА В Каварна се създава интрига.Всеки може да избира кой концерт или фестивал да посети.Няма нужда от злоба,сплетни и т.н.
Лек ден на всички.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bonfire girl 29.02.2012 11:42:41 отговори + 0 0
Прекрасна новина, пък и от няколко дни се говореше , че MSG ще свирят в Каварна на местото на Hammerfall, които в последния момент се дръппнали.
Ох... нямам търпение да обявят и Dream Theater!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SCORIONS FAN 29.02.2012 11:34:23 отговори + 0 0
Браво на Цонко- Президент, Президент от три дни упорито се носеше тази мълва и много се радвам- още една сбъдната мечта се случва на Каварна рок феста! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Redneck Warrior 29.02.2012 11:29:52 отговори + 0 0

Шенкер, Камелот, Дисциплес и бай Гленя!
Цонко рулс! За "Лауд" и "Рокс" не ме е еня!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 11:27:30 отговори + 0 0
айде бившите от този фестивал да почват да храчат ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emilrocker 29.02.2012 11:27:26 отговори + 0 0
Евалата на кметъла, ще се размажеме, очаква се здрав хеви рок фест!
Феста с Аксел, но без Слаш е доста по различен и като формат и като атмосфера и като настроение и като изживяване и като модел на ферст, а на летището също е по-разклично , а откъм емоции, изживяване, веселби, красиви каки, слънце, море и купон каварна бие отвсекъде.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.02.2012 11:26:12 отговори + 0 0
Йонас - 2012-02-29 11:24:07
Шегаджия, шегаджия, ако Цонко пусне билети по 99 кинта за тия хипер, мега, гига популрни кавър банди и актуални певци, ще видим дали ще се смее.


...ей, продължаваш със смешките )))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 29.02.2012 11:24:07 отговори + 0 0
Шегаджия, шегаджия, ако Цонко пусне билети по 99 кинта за тия хипер, мега, гига популрни кавър банди и актуални певци, ще видим дали ще се смее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 11:20:04 отговори + 0 0
Йонас - 2012-02-29 11:14:09
хахахахахаха! при наличието на фестивали като Loud и Sofia Rocks (всеки с уговорки и своите минуси, но и ОГРОМНИ плюсове), Цонко продължава да се надява повече от сто човека да си купят билет за загиналия му рок фест? успех!


ха-ха-ха...ама и ти си един шегаджия...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.02.2012 11:18:21 отговори + 0 0
Многа злоба и то за рок фест.Това ми довежда до мисълта,че това са някои от бившите ...........Както и да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пфу 29.02.2012 11:15:52 отговори + 0 0
То се знаеше, че без хейтъри няма да се мине. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Йонас 29.02.2012 11:14:09 отговори + 0 0
хахахахахаха! при наличието на фестивали като Loud и Sofia Rocks (всеки с уговорки и своите минуси, но и ОГРОМНИ плюсове), Цонко продължава да се надява повече от сто човека да си купят билет за загиналия му рок фест? успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 29.02.2012 11:08:18 отговори + 0 0
Доживях да прочета, че кавър група ще е хедлайнър на фестивал... Ашколсун, Цоню! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 29.02.2012 11:05:41 отговори + 0 0
Супер!!! Дуги Уайт е вокалист!!! Сцепванееееееееее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".