Mick Moss работи по нов студиен албум на ANTIMATTER

8 дек 2010, 12:45 ч. 287 / 4 4
пред./следв.
В интервю за гръцкия музикален портал hit-channel.com, британският певец, композитор и мултиинструменталист Mick Moss споделя, че вече работи по новия, пети студиен албум на ANTIMATTER: "Дискът трябваше да излезе още през 2009 г., но бях прекалено зает с подготовката на издаването на "Live @ An Club" и ретроспективната колекция "Alternative Matter" (ревю)... Сега най-сетне мога да продължа оттам, откъдето прекъснах работата по албума през 2008 г. Вече разполагам с няколко композиции и ако съм достатъчно упорит и продуктивен, ще успея да го издам до края на 2011 г."
    По същото време на музикалния пазар би трябвало да се появи и новият солов албум на бившия колега на Mick Moss в ANTIMATTER, Duncan Patterson. Дискът, озаглавен "Herencia", ще бъде издаден от лейбъла "Music in Stone", основан и управляван от... Mick Moss.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Malena 8.12.2010 19:02:47 отговори + 0 0
Добре, че има Antimatter, да отсрамят Anathema заради последния им албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2010 17:55:10 отговори + 0 0
Хуу, хуу! Одобрявам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мълхаус Ван Хутън 8.12.2010 16:06:09 отговори + 0 0
Ако не включи кавър на Смоука - не е човек просто! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оммммммм! 8.12.2010 13:47:46 отговори + 0 0
Тия винаги са си били секта.
И музиката им сектантска.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".