Mick Thomson от SLIPKNOT с обвинение за непристойно поведение за боя с ножове с брат си

21 мар 2015, 11:36 ч. 1028 / 9 0
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, китаристът на SLIPKNOT Mick Thomson е приет в болница с рана на главата, причинена от бой с ножове със собствения му брат Andrew, случил се в предния двор на къщата, в която живее вторият. Инцидентът се е разиграл сутринта на 11 март, като причината е свада между двамата след поето голямо количество алкохол. И Mick, и Andrew са били хоспитализирани с тежки рани.

   Сега, според "The Des Moines Register", след проведено полицейско разследване, и двамата братя са намерени за виновни и към тях е повдигнато обвинение за непристойно поведение, бой и агресивно държание. Според законите на щата Айова, където живеят, това не се смята за тежко престъпление и наказанието е 30 дни лишаване от свобода и глоба от 65 до 625 долара, или и двете. Процесът е насрочен за 30 март. Двамата братя са отказали да повдигнат обвинение един към друг.

   Andrew Thomson (на 35 години) е бил арестуван през 2012 г. за злоупотреба с алкохол на публично място, докато Mick Thomson (на 41 години) няма криминално досие в щата Айова. Мениджърът на SLIPKNOT смята, че инцидентът няма да повлияе на бъдещите изяви на групата.

 

Mick-Thomson

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".