Mikael Akerfeldt (OPETH) споделя във "Фрактура", че определението "добър" вече не му е достатъчно

17 мар 2017, 07:35 ч. 944 / 5 6
пред./следв.

   На 19 март ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на CHICKENFOOT, EMMURE, EDENBRIDGE и VOLUMES.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Mikael Akerfeldt (OPETH) и ще бъде излъчен концерт на IRON MAIDEN. В интервюто лидерът на шведската банда коментира, че след издаването на албума им "Heritage" им се е наложило отново да се доказват на публиката си, че пише песни, които самия той иска да слуша и музиката на коя група му влияе най-силно от години. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Steven Wilson (PORCUPINE TREE) за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c GUANO APES, NUCLEAR ще правят кавър нa DEATH, класическата песен ще бъде нa SUICIDAL TENDENCIES, в "Exotic" ще бъдат представени MAXIMUM THE HORMONE, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от миналогодишното издание на фестивала "Summer Chaos". Клипове и концертни песни на GOJIRA, AMARANTHE, LINKIN PARK, BENDIDA и THE PRETTY RECKLESS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

    Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


птеродактил с ориз 17.03.2017 16:36:22 отговори + 3 1
Аз проблем нямам - харесвам им както стария, така и новия стил. Да не говорим, че в последно време много често ми се случва да слушам именно Sorceress.

Strange Brew например е гениална песен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.03.2017 17:43:29 + 2 0
За Strange Brew - абсолютно съгласен, има и други гениални песни в Sorceress. И аз харесвам и стария, и новия стил, още повече, че новият, както се оказва, не е съвсем нов. А който държи на стария - спокойно може да ходи на концертите на Opeth, там все още си го има в изобилие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 17.03.2017 14:55:51 отговори + 4 3
Проблемът е, че Opeth от една от най-иновативните и интересни групи се превърна в посредствена имитация на прогресив рок групите от 70-те и повтаря вече направени неща на по-ниско ниво. Damnation макар и мелодичен и без ревове беше силен албум с интересни идеи, но Heritage и Sorceress са напълно посредствени, Pale Communion е що годе сносен като цяло, но далеч от предишните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.03.2017 16:06:07 + 7 0
Не съм съгласен за нивото. То не е по-ниско, а съпоставимо с нивото на най-добрите прогресив рок групи от 70-те. Освен това Opeth не са започнали да правят изведнъж такава музика, не е само Damnation, те имат от една до няколко такива песни почти във всеки един албум, сега просто започнаха да правят албуми изцяло от такива песни. И Майкъл много добре се обосновава в интервютата си защо го правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.03.2017 10:47:07 отговори + 7 0
Чел съм други негови интервюта, в които говори за това. Ще е много полезно да се чуе от някои фенове многознайковци, дето разбират само от определени стилове, но нямат добър поглед върху музиката изобщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 17.03.2017 09:39:43 отговори + 5 0
Ма тва е една добра група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".