FATES WARNING ще издадат "Awaken the Guardian Live"

17 мар 2017, 07:45 ч. 607 / 2 3
пред./следв.

   През 2016-а легендарнато прогресив метъл група FATES WARNING отбеляза 30-годишнината на третия си албум - "Awaken the Guardian". Това е последната творба на бандата с вокалиста John Arch и първата, която влиза в класацията на "Billboard".

   По повод юбилея FATES WARNING съставът на бандата от времето на "Awaken the Guardian" се събра за два специални концерта на фестивалите "Keep It True XIX" в Германия и "Prog Power USA XVII". В лайнъпа на групата са още басистът Joe DiBiase, барабанистът Steve Zimmerman, настоящият китарист Frank Aresti и, разбира се, китаристът и лидер Jim Matheos. И двата концерта са заснети и ще бъдат издадени на 28 април чрез "Metal Blade" със заглавието "Awaken the Guardian Live". Лайв албумът ще се предлага на CD и винил. Ето и обложката:

 

още за:

Fates Warning


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Max 17.03.2017 10:26:44 отговори + 9 2
Много големи, жалко, че са подценявани заради ония клоуни Dream theater. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.03.2017 10:23:47 отговори + 11 0
Да, наистина велик албум, но още по-велико е, че са записали нов концерт с Арч - той има твърде малко записи за вокалист от такъв ранг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 17.03.2017 09:37:07 отговори + 10 0
Велик албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".