Mikael Akerfeldt от OPETH: "Не съм катастрофирал и не съм чупил ръката си"

9 май 2012, 07:35 ч. 327 / 5 4
пред./следв.
След като OPETH отмениха концерта си на 7 май в Мейпълууд, Минесота, бе съобщено, че причината е пътен инцидент, при който фронтменът на бандата Mikael Akerfeldt е счупил ръката си. Сега, лично музикантът оправдава тази информация, уточнявайки, че наистина е бил приет в болница, но причината е рана в главата. Тя не е предизвикана от катастрофа, а от падане в тур-буса на MASTODON, с които OPETH са на турне. Нещастието се е случило докато Akerfeldt се е опитвал да извади нов чифт червено бельо от куфара си. Той шеговито споделя, че му се иска в историята да има повече рокендрол, но това е истината :-)
Mikael Akerfeldt

още за:

Mikael AkerfeldtOpeth


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Деян 10.05.2012 12:41:54 отговори + 0 0
Поне е шегаджия! Бързо да се оправя! /3/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 9.05.2012 13:56:32 отговори + 0 0
Поне е шегаджия! Бързо да се оправя! /2/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 9.05.2012 12:07:26 отговори + 0 0
Пич Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 9.05.2012 07:39:01 отговори + 0 0
Поне е шегаджия! Бързо да се оправя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".