Mikael Akerfeldt от OPETH планира фолк и психеделичен соло албум

14 ное 2015, 00:36 ч. 719 / 5 4
пред./следв.

   В скорошно интервю Mikael Akerfeldt от OPETH е заявил, че планира фолк и психеделичен соло албум на шведски език. За проекта Akerfeldt кани свои приятели. Като барабанист иска да привлече продуцента Dan Swano, а за басист - музикант от Стокхолм, чието име не споменава, но казва, че основно е изпълнитетел на класическо пиано.

   Mikael Akerfeldt също така е написал няколко музикални откъса за бъдещ нов албум на OPETH, но засега няма по-оформени идеи.

 

opeth-kavarna1

 

още за:

Mikael AkerfeldtOpeth


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лао Джъ Джъ Джъ 15.11.2015 09:45:13 отговори + 2 0
Да земе да се омъжи за Кен Дис Найт. сешашсенале. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 14.11.2015 15:01:05 отговори + 2 0
Не съм изненадан от това му решение . Нещата и без това натам вървяха в последно време . Да прави каквото иска , има тази свобода . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бляк 14.11.2015 12:08:04 отговори + 1 2
преждевременна андропауза го тресе тоя от няколко години насам. О ня други, британския кокаляк с очилцата го зарази май. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 14.11.2015 10:44:30 отговори + 1 1
Чудесно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".