Mike Muir ще издаде диска "The Mad Man Muir Musical Tour"

23 авг 2011, 09:21 ч. 155 / 4 2
пред./следв.
Фронтменът на SUICIDAL TENDENCIES и INFECTIOUS GROOVES Mike Muir ще издаде албум, озаглавен "The Mad Mad Muir Musical Tour", на 3 октомври под "марката" CYCO MIKO. Дискът ще включва нови и стари, но неиздавани песни на групите, в които участва вокалистът със специални гости Robert Trujillo (METALLICA), Fletcher Dragge (PENNYWISE) и Brooks Wackerman (BAD RELIGION).
   SUICIDAL TENDENCIES свириха за трети път в България съвсем скоро - в първия ден на фестивала "SPIRIT of Burgas" (12 август).
Cyco Mico - The Mad Man Muir Musical Tour
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Къча 24.08.2011 14:15:21 отговори + 0 0
Най-добрият на спирита беше. Но когато си бил престъпник преди това, не очаквай да бъдеш любим на медиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mr..slagel 23.08.2011 21:36:29 отговори + 0 0
Великан е тоя човек,ама явно не е интересен на публиката.Даавайте теми за миталицата,мейдъна и найтуиша,че ганьо ви балкански друго не го интересува. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".