Mike Patton: "FAITH NO MORE нямат планове за нова музика"

11 ное 2011, 07:45 ч. 179 / 3 3
пред./следв.
За втори път в последните няколко месеца вокалистът на FAITH NO MORE Mike Patton споделя в интервю, че въпреки новите концерти на групата в Южна Америка, музикантите нямат планове за бъдещ албум и нова музика изобщо. Едно от най-уникалните неща, които FNM ще направят на шоутата си е, че ще изпълнят целия албум "King For A Day" с китариста Trey Spruance, който участва в записите на творбата. При това, FAITH NO MORE свирят и мелодия от сесиите за този диск, която не е била изпълнявана публично досега. Самият Patton казва, че той дори не знае дали песента е издавана, но тя може да се определи като "B-side" парче.
Faith No More


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.11.2011 12:16:00 отговори + 0 0
Ако въпросното парче е това, което са изсвирили в Аржентина онзи ден...хм...ами то направо си е за сингъл, не за Б-сайд.
А иначе Катехизис, не си правете труда да пишете за групи, различни от европейски хеви метъл и нафталинов рок. Читателите Ви, в огромната си част, изобщо не разбират за какво става дума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 11.11.2011 11:34:26 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-11-11 09:26:26
чудесно, супер новина!
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.11.2011 09:26:26 отговори + 0 0
чудесно, супер новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".