Mike Portnoy от DREAM THEATER облича футболен екип в Каварна на 3 юли

25 май 2009, 12:05 ч. 348 / 5 2
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Емблематичният Mike Portnoy от DREAM THEATER, когото посрещаме на 3 юли на сцената на "Калиакра Рок Фест 09", е решил да се премени в екип на Националния отбор по футбол на България. Забележителният барабанист, който се оказва и запален фен на футбола е поискал от организаторите в Каварна да го чака оригинален екип на звезда от Националния ни отбор. От "Жокер медиа" и Община Каварна вече са готови с цели два екипа: номер 9 на капитана Димитър Бербатов и номер 19 на халфа Стилиян Петров. Колекцията от футболни и баскетболни екипи на барабаниста-перфекционист ще бъде попълнена с тези на родните звезди, а на кой от двамата е по-голям фен - ще разберем на 3 юли в Каварна. За пореден път виждаме, че няма разлика между феновете на рока и спорта, а може би и поради тази причина DREAM THEATER имат едни от най-верните фенове в света. Точно преди 7 години, прогресив бандата за първи път беше в София и показа на българските си фенове на какво е способна на живо. Какво ни очаква този път в Каварна, и то само броени дни след официалната премиера на десетия студиен албум на DREAM THEATER - Black Clouds & Silver Linings - можем само да предполагаме! До датата 23 юни, за когато е насрочена премиерата на албума, легендарните John Petrucci и Mike Portnoy, James LaBrie, Jordan Rudess и John Myung, всяка седмица ще пускат по един кавър на шест от своите любими парчета, които ще са и бонуса в новото CD. На финала на "Каликара Рок Фест 09" ще видим петорката в оригиналня си състав, а те вече показаха топло отношение към българската публика, като дадоха няколко интервюта за българските медии.
   Традиционният вече фестивал "Калиакра Рок Фест" тази година ще се проведе за четвърти път в Каварна в периода 1 – 3 юли. На 1 юли на фестивалната сцена ще стъпят за първи път в България - култовите MOTLEY CRUE. Те ще са в оригинален състав и съпорт от бандата на Lauren Harris. На 2 юли ни очаква изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от BLIND GUARDIAN и EDGUY. Финалната вечер ще бъде оглавена от DREAM THEATER, а преди тях ще се срещенем с още една прогресив банда, с много фенове в България – CYNIC.
   И тази година един от притежателите на тридневен билет за "Калиакра Рок Фест 09" има уникален шанс да спечели най-рокерската награда - чисто нов мотоциклет! Той ще бъде изтеглен след приключване на фестивала лично от кмета на Каварна – г-н Цонко Цонев. Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, с цена: за тридневен билет – 100 лв. [поръчай онлайн], за еднодневен билет - 55 лв. [поръчай онлайн]


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 25.05.2009 23:13:36 отговори + 0 0
"Миюнг да го облекат с балетна рокличка и пачки. Ох, котьоооо!" още един глас за!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AuchKOTJO! 25.05.2009 13:46:35 отговори + 0 0
Миюнг да го облекат с балетна рокличка и пачки. Ох, котьоооо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".