Миналогодишният концерт на RAGE и SABATON - във "Фрактура.Arch"

13 юни 2010, 14:00 ч. 343 / 5 9
пред./следв.
Забавянето, с което качваме материалите във "Фрактура.Arch" - съвместното ни съчетание с предаването на Васко Катинчаров, бе предизвикано умишлено от наша страна. Причината е една-единствена, но предостатъчна и сериозна. Не можем да си позволим лайв-изпълненията и интервютата, които ви предоставяме на KATEHIZIS.COM, да доведат до намаляване рейтинга на "Фрактура". Това, което Васко ни е дал на добра воля, не бива да се обръща против него и някои от зрителите му да си казват "Защо да гледам предаването, като след няколко седмици или след месец авторските материали от него ще бъдат в Интернет?". По-скоро бихме закрили секцията, отколкото да позволим това да се случи!

   И така - продължаваме с материалите от октомври 2009-а, когато за първи път в България гостуваха немските пауърметъл ветерани RAGE и за втори път (в рамките на същата година) - шведските им колеги SABATON. Двете банди бяха ко-хедлайнъри, а преди това зад кулисите Васко Катинчаров и екипа му взеха задължителните интервюта. Така в секция "Видео" на KATEHIZIS.COMса достъпни разговори с Joakim Broden от SABATON и Peavy от RAGE, плюс едно концертно изпълнение на немците и цели три песни на SABATON (!!!).


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


чичо Гошо 14.06.2010 15:05:01 отговори + 0 0
Тигър, нормално е Сабатон да са по-енергични, те са бая по-млади. В момента са "на гребена на вълната", както се казва.
Дори и приятелите с които бях на концерта, обаче, които бяха отишли за Сабатон, признаха по-високата класа и сработка на Rage на сцената.
А за надъхване нямаше нужда, първите 5 реда пяха песните от-до през целия концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 14.06.2010 14:11:08 отговори + 0 0
Не бе, нищо против Rage нямам, спокойно! Просто каквото и да си говорим, от клиповете се вижда, че Sabaton са доста по-енергични и надъхват публиката по-силно. Това няма общо с музикални качества или нещо от тоя род, тъй де...
Бтв, `айде стига обиждахте вече разни групи, а? Досадно е, да не говорим, че по тоя начин само си петните любимците. Които, да се отбележи, не са имали против да свирят на една сцена с групата, по която повръщате.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 14.06.2010 12:18:18 отговори + 0 0
Леле какъв урод! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 14.06.2010 12:08:07 отговори + 0 0
Напълно съгласен с колегата Crons.
RAGE са класа и история.
Изкълчените шведчета с пуберските мелодийки у лево!
Отпушете си ушите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crons 14.06.2010 09:20:38 отговори + 0 0
Тигре тигре и soregashTi вие май от един килим сте събирани. Какъв е проблема че е казал "Сбосиба, София" след като е руснак? Като някой каже тенк ю София пак е на чужд език нали. И имате проблеми с говоренето на руски, ама е ОК като саватон пеят цитати от ататюрк! А за "неудобството" Rage да излязат след саватон - май си си падал на главата без бойната каска, как можеш да обиждаш творчеството и професионализма на RAGE за сметка на тая сурия крадливи гейове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 14.06.2010 00:56:25 отговори + 0 0
На Rage дали не им е било неудобно да излязат след Sabaton? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 13.06.2010 22:05:07 отговори + 0 0
Супер . Чакаме пак танковата бригада да ни намачка . Тоя път без групи, който да ни казват "Сбосиба, София". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

~Nymphetamine girl~ 13.06.2010 21:51:39 отговори + 0 0
Най-сетне малко етика в тая България! =] Благодарим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 13.06.2010 15:00:14 отговори + 0 0
Благодарим! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".