МЛЪК! представят новия си албум с концерт на 7 ноември в София

6 ное 2014, 10:57 ч. 398 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 7 ноември група Млък! ще представи новия си албум "Балканозавър" в столичния клуб Микстейп 5. Все по-ясно се забелязва желанието на музикантите да концептуализират посланията си - след галактическите пътешествия на Космическото прасе от предходния им запис, сега пред нас се изправя най-древното живо същество, открито на Балканския полуостров. Забавният герой вече се появи в първия сингъл от албума, а видеоклипът към него показа леговището на волните Балканозаври и бягството от родния резерват. Пътят му минава през шарения цирк на живота и го води към Балканокалипсиса, който ще донесе край на разрухата.

„Балканозавър” е записан в началото на пролетта в студио „На Вилата” в покрайнините на София, като е търсен максимално естествен звук. Заедно с обичайните за групата заигравания с пънк и тежки рифове, Балканозавърът уверено посяга и към неравноделните размери. Автор на обложката е младата художничка Милена Радева, а преди премиерата групата успя да заснеме и видео към няколко парчета на живо.

Роб до гроб:

Хлапе:

Балканозавър – официално видео

Специален гост на софийският концерт ще бъде трупата за акробатичен пънк Адибас, а в края на ноември „Балканозавър” ще бъде представен и във Варна и Велико Търново.

 

още за:

Млък!Adibas


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


рок 9.11.2014 20:37:28 отговори + 1 2
кретенизъм в лошия смисъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Час 6.11.2014 16:07:46 отговори + 5 3
Много дразнеща ми е музиката им просто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Що? 6.11.2014 13:24:50 отговори + 6 3
Отвратително . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".