МЛЪК! празнуват 13-и рожден ден с концерт в София на 20 април

19 апр 2017, 06:56 ч. 519 / 7 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 20-и април се навършват точно 13 години от първия концерт на Млък! и момчетата с основание считат това за рожден ден, който смятат да отпразнуват в клуб Строежа с пълноценен самостоятелен сет. Фаталната тринадесетка носи още юбилеи – десет години от записа на култовата „Не желая да съм супа“ и пет от присъединяването на Еленко Петров като барабанист. Този троен повод Млък! възнамеряват да отбележат, като наред с добре познатите хитове, изсвирят за първи път на сцена шест чисто нови песни от предстоящия им албум.

Билетите за събитието този четвъртък се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на символичната цена от 8 лв. Броят им е ограничен до 150, препоръчва се предварителното закупуване! ! Каси: щанд Eventim - ул. "6-ти септември", щанд Eventim - The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Клуб Строежа, Клуб Терминал 1, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Вратите на клуба отварят в 20:00 ч., а концертната част стартира в 22:00.

 

още за:

Млък!


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стохи 19.04.2017 16:28:25 отговори + 1 3
Ами-прав е човека,псевдо-възвишен-един уважаващ поне малко себе си меломан няма да тича на всяка цена да чуе някаква си еднодневка,която е решила,че има т.н. от нея юбилей!.....А за какво е този юбилей-тайна........... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

възвишен 19.04.2017 17:08:31 + 3 1
Ти за рожден ден не си ли чувал? Не си празнувал своите рождени дни, на приятели, съученици, деца и други роднини?
Ако не си - мога да ти обясня какво тук на планетата Земя в нашата и редица други култури означава рожден ден.
Но при едно условие - ако идваш с мир.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

звер 19.04.2017 09:50:20 отговори + 4 1
На група с такова име никога няма да ида Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

възвишен 19.04.2017 10:25:20 + 6 0
А на разни като Лопатарка, Лепкава Гняс, Цироза и доста подобни ще отидеш ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".