MNEMIC анонсираха новия си състав, сменят барабанист и китарист

29 окт 2011, 18:35 ч. 301 / 5 1
пред./следв.
След като през април тази година MNEMIC се разделиха с басиста Tomas "Obeast" Koefoed, заменяйки го с италианеца Simone Bertozzi (EMPYRIOUS, MODERN AGE SLAVERY), сега още двама от членовете на групата я напускат. Това са Brian "Brylle" Rasmussen - ударни и Rune Stigart - китара. На тяхно място идват съответно Brian Larsen и Victor-Ray Salomonsen. И двамата са от датската банда VIRA. Ето как изглежда реформирания състав на MNEMIC:
Guillaume Bideau - вокали
Mircea Gabriel Eftemie - китара
Victor-Ray Salomonsen - китара
Simone Bertozzi - бас
Brian Larsen - барабани
Mnemic 2011

още за:

Mnemic


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


makeyourownbones 30.10.2011 13:58:01 отговори + 0 0
Само Mircea остана от първоначалния състав май... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".