Могат ли METALLICA да бъдат истински Masters of Puppets? Вижте ги като кукловоди

13 апр 2023, 14:14 ч. 1136 / 12 3
пред./следв.

   Най-емблематичната, разпознаваема, култова и популярна песен на METALLICA безспорно е "Master of Puppets" от едноименния класически албум на групата от 1986 г.

   Но могат ли членовете на групата да бъдат истински кукловоди (Masters of Puppets)? Убедете се сами във видеото по-долу. Като част от тв-шоуто "Jimmy Kimmel Live" четиримата музиканти от бандата се превръщат в почти професионални кукловоди и изнасят камерно представление пред група малки деца, което не е съвсем за малчугани. Защото, когато James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett и Robert Trujillo се чудят каква музика да свирят, при тях се появява Сатаната и ги посвещава в тайнството на метъла. Повечето от децата приемат това, но се налага някои да бъдат "спасявани" от родителите си.

   Очакваният с огромен интерес нов албум на METALLICA "72 Seasons" излиза утре, 14 април. А тази вечер в киносалони в целия свят, вкл. в България, творбата ще бъде представена със специален филм.

 

metallica - jimmy kimmel live puppet masters



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ламарин Тенекеджиев 15.04.2023 13:49:22 отговори + 1 2
HEAVY METAL... Най-болната, сатанистка и човеконенавистна "музика" във вселената! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie James DIO 13.04.2023 14:42:11 отговори + 7 6
Глупост... Дано албумЪт да не е... въпреки, че имам опасения... Muppetallica Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 13.04.2023 14:39:19 отговори + 5 3
Дано да е било нещо благотворително, че не ми се мисли иначе Металика какви цени на билети за това шоу биха сложили Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".