Басистът Peter Baltes става постоянен член на U.D.O.

13 апр 2023, 17:33 ч. 690 / 23 4
пред./следв.

   След като през декември миналата година U.D.O. се разделиха с басиста Tilen Hudrap, а още по-рано на туреното на групата той бе заместен от бившия колега на хер Dirkschneider от ACCEPT Peter Baltes, идва един не толкова неочакван анонс. Последният става постоянен четирисрунник на U.D.O.

   Неслучайно в скорошно интервю певецът заяви, че неговата група в момента е повече ACCEPT от настоящия състав на германските хеви метъл класици. Сътрудничеството на двамата бивши колеги започна оше от проекта DIRKSCHNEIDER & THE OLD GANG и след това се доразви по естествения си път. Peter има участие и в самостоятелния албум на Udo с кавър версии "My Way".

   През ноември миналата година U.D.O. гостуваха в София за пореден незабравим концерт, на който ги гледахме с Baltes.

 

u.d.o. baltes

още за:

U.d.o.Peter Baltes


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Силвия 14.04.2023 18:37:42 отговори + 0 5
Години наред беше в другата група. За мен е предател. Желая успех на Tilen. Не беше честно към него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 13.04.2023 19:22:03 отговори + 8 9
Да, като оригинални членове сега УДО са повече АССЕРТ, но без гениалният компизитор и китарист Волф групата УДО никога няма да е повече АССЕРТ от АССЕРТ на Волф Хофман. Видя се и че Удо не е незаменим, така че АССЕРТ са си АССЕРТ, а УДО са си УДО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 17.04.2023 19:21:31 + 2 2
Толкова е гениален,че извика Andy Sneap за продуцент,да му казва как да прави комерсиална музика хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

300iq 13.04.2023 18:28:58 отговори + 12 0
Това е огромна крачка напред за U.D.O.! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".