MOONSPELL записаха концерт в Лисабон за юбилейно DVD

11 фев 2017, 08:43 ч. 736 / 4 2
пред./следв.

   MOONSPELL записаха концерта си от 4 февруари, провел се в столицата на родната им Португалия, за юбилейно DVD по случай 20-годишнината на албума "Irreligious". На шоуто бандата е изпълнила на живо три от албумите си - "Wolfheart", "Irreligious" и "Extinct". DVD-то ще излезе чрез "Napalm Records". Предстои оповестяване на повече подробности.

   MOONSPELL наскоро разкриха, че работят и по EP с песни на португалски език, посветено на Голямото лисабонско земетресение от 1755 г. Бедствието предизвиква много пожари, като и цунами, и града и околностите са почти напълно унищожени.

   Групата направи впечатляващ концерт в София на 6 октомври 2016-а по случай 15-годишнината на WeRock.bg.

 

moonspell

още за:

Moonspell


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Moonblood 11.02.2017 10:04:57 отговори + 1 3
Май не е 20-годишнина,а 25- годишнина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 11.02.2017 15:33:36 + 2 0
На албума, пич. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".