Подробности за предстоящия албум на BROTHER FIRETRIBE

11 фев 2017, 08:20 ч. 662 / 1 0
пред./следв.

   BROTHER FIRETRIBE, групата, в която участват китаристът на NIGHTWISH Emppu Vuorinen и вокалистът на LEVERAGE Pekka Heino, ще издаде четвъртия си дългосвирещ албум, наречен "Sunbound", на 24 март чрез "Spinefarm Records". В края на септември миналата година бандата издаде сингъла "Taste Of A Champion", който е включен в новата творба. "Sunbound" е миксиран от Mikko Karmila (NIGHTWISH, CHILDREN OF BODOM, STRATOVARIUS). През следващия месец предстои излизане на сингъл, песента "Indelible Heroes", с видео към нея. По-долу може да видите списъка с песни и обложката на предстоящия албум.

01. Sunbound
02. Help Is On The Way
03. Indelible Heroes
04. Taste of a Champion
05. Last Forever
06. Give Me Tonight
07. Shock
08. Strangled
09. Heart of the Matter
10. Restless Heart
11. Big City Dream
12. Phantasmagoria
13. Don't Cry For Yesterday (vinyl only)

 

brother-firetribe-2017-sunbound

още за:

Brother Firetribe


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".