MR. BIG, JELUSICK, Axel Rudi Pell, RHAPSODY OF FIRE, STEEL PANTHER, PRIMAL FEAR, STRATOVARIUS на "Midalidare '24"

14 фев 2024, 11:00 ч. 3085 / 62 55
пред./следв.

   Организаторите на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley 2024" правят един от най-големите анонси за събитие на една сцена в българската концертна история! Седем световноизвестни изпълнители за един от трите дни на тазгодишното издание. Датата е 13 юли, събота, а на този ден ще гледаме: MR. BIG, Axel Rudi Pell, STEEL PANTHER, STRATOVARIUS, PRIMAL FEAR, RHAPSODY OF FIRE и JELUSICK.

   "Bulgarian Live Music" обещават, че тази година на фестивала в долината на виното ще видим общо 16 световни банди, които ще предложат над 25 часа рок. Феновете ще получат двойна доза емоции в събота, 13 юли, когато музикалната част от фестивала ще започне в 17:00 ч. и ще продължи до 2:00 ч. сутринта на следващия ден.

   MR. BIG слагат край на славната си кариера със световното турне "The BIG Finish". Групата ще представи сет, обхващащ всичките им хитове, включително и изпълнения от класическия албум "Lean into It".

   "Искахме да си вземем подобаващо сбогом и това ни се струва правилният начин", твърди басистът и вокалист Billy Sheehan, който свири и с имена като TALAS, Steve Vai, David Lee Roth, NIACIN, THE WINERY DOGS и др. Sheehan е избиран пет пъти за "Най-добър рок басист" в анкетите на читателите на списание "Guitar Player". Китаристът и вокалист Paul Gilbert (през 2007 г. е избран на четвърто място в класацията на списание "Guitar One" "Top 10 Greatest Guitar Shredders of All Time", а през 2008 г. е включен и в списъка на "Guitar World" "50-те най-бързи китаристи на всички времена") отбелязва: "В момента сме в процес на уточняване да имаме грандиозно шоу, което да съпътства музиката ни. И тъй като парчетата ни имат чудесен отзвук на места по целия свят, ще свирим на колкото се може повече от тези места." Вокалистът Eric Martin допълва: "Ако бяхме във филмовия бизнес, просто щяхме да изложим всичко на показ и да кажем: "Добре дошли на Големия финал! Сериозно, радвам се, че имаме възможност да направим всичко това на сцената заедно като MR. BIG и да покажем онова което сме направили като група през годините." На барабаните за това специално последно световно турне ще бъде дългогодишният приятел на групата Nick D'Virgilio, който е един от двамата барабанисти, избрани да заместят Phil Collins в GENESIS в албума "Calling All Stations".

   Вече повече от тридесет години китаристът и композитор от Бохум, Германия Axel Rudi Pell издава редовно нови албуми със своята група ARP. Групата се състои от певеца Johnny Gioeli, басиста Volker Krawczak, клавириста Ferdy Doernberg и барабаниста Bobby Rondinelli (екс-RAINBOW) - перфектно смазана хард рок машина, която не спира да изпълнява композициите на Pell по изключителен начин и същевременно да ги обогатява със собствените запазени марки на всеки музикант.

   За първи път в България ще видим американската метъл група STEEL PANTHER. Създадена през 2000 г. в Лос Анджелис, Калифорния групата в началото е известна като METAL SHOP и е позната и като METAL SKOOL, а през 2008-а приема името STEEL PANTHER. Бандата е известна с нецензурните си и хумористични текстове, както и с пародирането на стереотипния глем метъл начин на живот. Вторият им албум "Balls Out" излиза през 2011 г. и дебютира на първо място в британската класация "iTunes Rock", изпреварвайки "Th1rt3en" на MEGADETH и "Lulu" на Lou Reed и METALLICA. "Balls Out" дебютира и под No. 4 в американската класация "iTunes Rock", под No. 40 в класацията "Billboard 200" и е Номер 1 в класацията "Billboard Comedy". STEEL PANTHER са Michael Starr (вокали), Satchel (китара), Spyder (бас) и Stix Zadinia (барабани). Групата ще свири на фестивала след MR. BIG и се очаква да държи феновете будни поне до 2:00 ч. сутринта на 14 юли.

   STRATOVARIUS са заслужили правото да бъдат смятани за истински легенди. Близо 40 години след създаването си в Хелзинки, Финландия майсторите на мелодичния пауър метъл са все още неудържими. Излизайки от динамичната метъл сцена на 80-те години, STRATOVARIUS бързо правят своя отпечатък с ранни албуми като суровия дебют "Fright Night" (1989) и по-сложното му продължение "Twilight Time" (1992). Противно на общоприетия разказ за съдбата на метъла през 90-те години STRATOVARIUS прекарват десетилетието във все по-голям успех, като сами определят европейския пауър метъл звук и правят непрестанни турнета по целия свят. Междувременно стабилна поредица от признати албуми, сред които сертифицирани образци на жанра като "Visions" (1997) и "Destiny" (1998) и разчупват мелодичния модел. Последният албум на бандата "Survive" излиза през 2022-ра и е смятан за най-автентичният им албум досега. Групата днес е Timo Kotipelto (вокали), Jens Johansson (клавишни), Lauri Porra (бас и вокали), Matias Kupiainen (китара и вокали) и Rolf Pilve (барабани)

   PRIMAL FEAR са основани през октомври 1997 г. от Ralf Scheepers и Mat Sinner. Дебютният им албум "Primal Fear" е издаден през февруари 1998 г. и влиза в немската класация за LP на 48-о място, като по този начин се превръща в едно от най-високите места в класацията за дебютен албум в немския метъл. През същата година правят турне с метъл ветераните RUNNING WILD и HAMMERFALL.

   Групата има впечатляващите 13 студийни албума, като последният "Code Red" излезе през 2023-а. Този албум е преди всичко истинско пробуждане за продуцента Mat Sinner. След тежко заболяване той отново се отдава на своята страст - музиката. "След болестта ми този албум беше моят музикален път към нормалността", казва Sinner. "Code Red" беше първата продукция, в която успях да участвам отново. За мен това беше преобразяващо преживяване. Бях щастлив, че отново мога да бъда креативен с момчетата в студиото. Създаването на този албум означаваше много за мен.", споделя Sinner. PRIMAL FEAR са Ralf Scheepers (вокали), Mat Sinner (бас, вокали), Tom Naumann (китара), Alexander Beyrodt (китара), Magnus Karlsson (китара) и Michael Ehre (барабани).

   RHAPSODY OF FIRE са определяни като италианските "симфо пауър метъл богове". От създаването си през 1993 г. под името THUNDERCROSS групата издава дванадесет студийни албума, два концертни албума, три EP-та и едно лайв DVD. RHAPSODY OF FIRE се известни с концептуалните си текстове, които представляват фантастична история във всички техни албуми от 1997 до 2011 г. След като използва RHAPSODY в продължение на почти десет години, групата променя името си на RHAPSODY OF FIRE през 2006 г. На 12 май 2023 г. бандата издава сингъла "Kreel's Magic Staff", който ще бъде включен в предстоящия четиринадесети студиен албум.

   Dino Jelusick е хърватски рок певец, музикант и автор на песни. Той е основател, главен автор на песни и вокалист на хард рок групата JELUSICK. Несъмнено най-големият успех на Dino е през 2021 г., когато става част от WHITESNAKE.

   В края на ноември 2022 г. Dino печели съдебна битка с бившия си лейбъл "Frontiers Records" и веднага започва да записва нови песни за групата си JELUSICK. Оттогава до днес бандата е издала седем сингъла: "Healer", "Reign of Vultures Fly High Again", "The Great Divide", "Chaos Master", "Acid Rain" и "Died", а на 29 септември 2023 г. излезе и албумът "Follow the Blind Man". От ноември 2023 г. Dino Jelusick е един от четиримата ментори в хърватското издание на "The Voice". JELUSICK са Dino Jelusick (вокали и клавишни), Ivan Keller (китара), Luka Broderick (бас и вокали) и Mario Lepoglavec (барабани и вокали).


   Цени на билетите:
   - Тридневен билет - 180 лв.
   - Еднодневен билет за 12 юли, с хедлайнер ACCEPT - 120 лв.
   - Еднодневен билет за 13 юли, с хедлайнер MR. BIG - 120 лв.
   - Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер DEEP PURPLE - 120 лв.

   "Midalidare - Rock in the Wine Valley" ще се проведе от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите са в продажба в мрежaта на "Eventim" в цялата страна (поръчай онлайн от тук), както и в "OMV", Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи". Деца до 12 години влизат без билет.

   Пълна информация за "Midalidare - Rock in the Wine Valley" ще намерите на midalidarerock.bg.

 

midalidare rock 2024 - new 7 bands

mr. big



Коментари   (55)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aries 1.03.2024 20:23:52 отговори + 0 5
Обожавам Stratovarius, но само за тях няма да се прежаля да ида на тоя цирк Мидалидаре. Primal Fear съм ги гледала, другите кои са? Някога тридневен билет с десет известни банди за деня, 180 кинта, сега тридневен билет ти атрува колкото вила на морето и бандите са изкопани от някоя незнайна дупка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 27.02.2024 17:57:03 отговори + 0 3
Има ли шанс да поканят ИМПУЛС , ама с вокала си от 1981 г - Веско Маринов !? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 22.02.2024 19:43:31 отговори + 0 3
Пенсия!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 20.02.2024 21:21:00 отговори + 2 1
Колкото и да е нисък , УДО е ВЕЛИКАН ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!?!?!? 20.02.2024 17:41:37 отговори + 0 0
Убав списък.
Къф е тоя Аксепт без УДО?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fantomas 19.02.2024 00:19:14 отговори + 0 3
Явно нямат пари за Металика и Туул ! Жалко .............. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.02.2024 18:39:45 отговори + 10 5
Към всички с жълто по устата- и вие ще остареете . И още нещо- явно не зацепвате една от основните философии на хард рока и метъл музиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 15.02.2024 21:18:16 + 4 11
Кажи сега нещо и за тия с жълто по гащите, г-н основен философ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.02.2024 17:41:59 отговори + 4 1
Последна възможност да видим Мр.Биг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 15.02.2024 08:06:00 отговори + 8 7
Бих се накефил да видя на този фестивал и двамата най-видни нашенски юнаци - Бойко ТУЛУПА-ТИКВА и Делян ШОПАРА-ШИШИ ! Да срещнат всенародната любов ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 15.02.2024 08:14:58 + 11 0
Няма как. Те слушат само чалга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 15.02.2024 08:32:44 + 17 2
Fantomas, ти освидетелстван ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 14.02.2024 23:46:22 отговори + 6 22
Пенсии само пак : D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тори Кейлър 15.02.2024 00:24:51 + 25 4
Пенсиите са платежоспособни. Вашият контингет първо е малък, и второ, слугува и мие, и за това няма да си видите групите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 14.02.2024 21:51:39 отговори + 9 4
Честито на печелившите!Заредете се с търпение и никой да не бърза като се прибира навръщане ,ако искате да прекарате добре.И аз съм вече чичак ,но ми е някак си лекичко.За мен не си заслужава ,нищо че Могилово ми е със 100 км.по-близо от София.Там ще има достатъчно траш ,блек и дет метъл за останалите фенове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 14.02.2024 21:47:16 отговори + 9 5
От всички коментари най-забавен е "Има за всекиго по нещо." И започва едно търсене от блекаджии, трашъри, детаджии и кораджии - да намерят тяхното А то само палар, симфо и хеви... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 14.02.2024 21:40:56 отговори + 14 4
Велико! Благодаря, Мидалидаре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо 14.02.2024 20:55:51 отговори + 1 29
Булгаристан както обикновено представя музика за пенсионери с памперси. Неактуални банди, които ще преминат през всички европейски фестивали, но освен тях има и много нови и в момента топ банди, но за тях едва ли ще имате парици да си ги позволите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 15.02.2024 00:22:52 + 23 0
Хем, неактуални, хем ще преминат през всички европейски фестивали...Нереални образи верни пишат тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard&Heavy 14.02.2024 20:21:03 отговори + 1 18
Accept, Primal Fear, чат - пат Hammerfall и Stratovarius, следва пълнеж, а 14.07., баш Дедов ден го обявявам за почивен. Кофти е само, че Primal Fear (или 1/2 бивша и настояща Gamma Ray)трябваше да затворят деня, но ся са по време от деня дето ще ни трябва 50ти фактор... Code Red е страхотен албум, най-доброто за 2023!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сокол 14.02.2024 16:30:39 отговори + 24 0
Рядко се случва да се обявяват 7 групи наведнъж, особено в България.
Браво на организаторите, всички са големи имена в жанровете си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 14.02.2024 16:24:00 отговори + 6 0
Ако имам възможност да ида определено вторият ден ще ми е най- интересен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 14.02.2024 15:44:33 отговори + 1 4
Няма Турили и Лионе- няма Рапсъди .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 14.02.2024 15:30:32 отговори + 15 5
Браво на организаторите ! Постарали са се ! Има за всекиго по нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Щастливец 14.02.2024 15:28:59 отговори + 6 1
Откога ги чакам тия момчета да обявят дата за България. Бях и на двата концерта - вторият със Синдърела. Мислех че ще ни пропуснат, но още не е обявено на сайта на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fantomas 14.02.2024 15:27:32 отговори + 3 10
Има ли шанс да видим и Фантомас , Пийпинг Том , Мистър Бенгъл , Томахоук.....? А защо не и Фейт Ноу Мор ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 20.02.2024 21:20:04 + 0 0
Ами те не са за всеки слух ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 14.02.2024 15:24:27 отговори + 3 3
А аз се интересувам дали някой е сбъркал при преброяването или ще обявят още две групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 14.02.2024 15:23:07 отговори + 5 5
Като количество го докараха ! Сега остава и качеството да се достигне ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боци 14.02.2024 14:28:22 отговори + 7 1
Групите добре,
влезте в Букинг, свободни места............
трима възрастни, три нощувки съответно в лева - 1533, 1823, 1033, 1308 - !!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 14.02.2024 14:29:51 + 6 0
Ахахахах, всичко бяха изкупили още преди декември, нормално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 14.02.2024 14:35:06 + 5 0
В Стара Загора няма. Само от Пловдив ти е опцията, ако няма да спиш на палатка. И по-ранно отиване, че да няма пак Скорпсионс драми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ank 14.02.2024 14:19:37 отговори + 15 8
Доволен съм! След като миналата година благодарение на неадекватната организация и алчността на организаторите прекарах 3 часа в задръстването, от които 2 извън и 1 вътре в селото, и успях да влезна за последните 3 песни на Скорпионс, реших, че тази година ги пропускам с удоволствие. Сега виждам, че са обявили няколко добри групи, но не и нещо за което да съжалявам че няма да гледам. Предпочитам да отида седмица по-късно в Букурещ на Metalhead Meeting-там ще бъдат Judas Priest, Kamelot, общо 32 банди на 2 сцени за 4 дни при условия несравними с тези в Могилово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Много па си важен 14.02.2024 16:27:36 + 13 9
Вие па не спряхте да мрънкате за това задръстване. Все едно организаторът ти е длъжен да ти осигури безпроблемно идване и отива е и по възможност да си сам на пътя да ти е спокойно. Има хиляди хора има и задръстване. Голям праз. Да си дошъл по-рано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ank 14.02.2024 19:13:19 + 12 4
Това е толкова безумно, че мислех да го оставя без коментар. Ще спомена само, че всяко място за провеждане на дадено събитие има определен капацитет като инфраструктура- транспортни връзки, пътища за достъп, места за паркиране и т.н. Когато в името на по-голяма печалба този капацитет е надхвърлен многократно, резултата е трагичен. И не, не е нормално когато и да си дошъл да не можещ 2 часа да стигнеш до селото, и едн път стигнал там охраната да казва, че няма никакви места и ходи паркирай в произволна нива, градина или лозе за ужас на собственика му, който кълне и заплашва всеки пришълец в радиус 50 метра от имота му. Когато шоуто е в петък и след работа трябва да изминеш 300 км, няма как да си там още от обяд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

крис 14.02.2024 13:00:02 отговори + 9 12
До dominici

Доста задръстено изказване! Харча МОИТЕ пари, съответно АЗ решавам кога, как и за какво да ги похарча! И да, фестивалите в чужбина са КЛАСИ над българските, които дори не могат да се нарекат фестивали. Едни и същи групи, идващи всяка година по 5 пъти. Научете се да виждате по-далече от носа си. Какво значи ''да дам шанс''? Аз да не съм благотворителна организация?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 14.02.2024 13:19:14 + 10 1
Интересно мнение,но не вярно,доста групи виждам в афиша,които ще идват за пръв път и доста такива,които са идвали не повече от веднъж,два и до преди доста години, камо ли всяка година да са идвали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 14.02.2024 14:04:16 + 8 10
Естествено, че ще правиш с парите си каквото искаш. Ходи където искаш. Но като си такъв фен на чуждите начини на справяне с нещата, тогава се надявам, че като вдигнат данъците догодина ти ще си първия, който ще отиде в НАП и ще си ги плати. Или като те глобят за неправилно паркиране ще си платиш без да търсиш хватки как да се измъкнеш. Защото нали така правят в чужбината ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 14.02.2024 17:44:38 + 16 3
Ти си давай парите за каквото си щеш, обаче не мога да разбера какво те кара да мислиш, че на някого му дреме къде стъпваш и къде не.
Не си главният персонаж, седни си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

крис 14.02.2024 12:14:43 отговори + 13 13
Аз в БГ на ''фестивал'' не стъпвам. Който е ходил по чуждестранните фестивали знае за какво говоря... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 14.02.2024 12:21:13 + 9 12
Надявам се така да реагираш и като те глобяват или вдигнат данъците - щото нали каквото правят в чужбина е най-доброто.

Иначе Мидалидаре се справят много добре и може да се пречупиш и да му дадеш шанс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aries 1.03.2024 20:34:09 + 2 0
dominici в България е нау- убаво защото няма закони. Ако кихнеш трицифрена сума за скапан фест никой не ти е крив, не можеш да се оплачеш. Нито ако ти ударят колата или направо я вдигнат. Живееш тук и ти е кеф да къкаш, защото си дребен и минаваш между капките. Закони няма, ниво няма, подхвърлят ти трохи от онова, което ядат "в чужбина" и ти е кеф, защото не се бъхтиш за него. Ей за това цялата България е скапана, защото нацията се състои от човеченца, задоволяващи се с трохи.
Аз нямам кой знае колко много животи за да пропилявам този за некачествена стока или преживявания. "В чужбина" няма наспрели коли по улиците и закъснели влакове, тук има. "В чужбина" няма бездомни животни, нацупени касиерки и цигани, пардон, чужденци дето ровят по кофите, тук ги има. И "в чужбина" като не ти свършат някаква работа за която си платил добре и се оплачеш, тоя си губи работата, а тука ти излизаш навикан за наглостта си, а понякога и набит.
Трябва да ти докарат вода от десет кладенеца за да ти кажат, че си правото си да получиш нещо, за което си си платил, и то да не ти излезе през всички отверстия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 14.02.2024 12:06:13 отговори + 10 15
За човек, ходил на трицифрен брой концерти, и свикнал напоследък на комфорта да е на 10 минути пеша или 10 минути с кола / 20 с ГТ от залата, не бих си причинил този фестивал. Ама ме е яд за Дино (нищо де, още е млад, все ще се случи да го видя на живо), поне 3 от останалите имена също доста ме блазнят, ама... Ако не намеря хеликоптер под наем на тънка цена, май няма да го бъде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

messi 14.02.2024 11:55:58 отговори + 13 3
Въобще не съжелявам за взетите на "зелено" билети! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 14.02.2024 15:21:49 + 12 2
съжАлявам.....с А , не с Е ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичак 14.02.2024 11:53:41 отговори + 16 28
Мотото на феста трябва да бъде "С грижа за възрастните"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-елек 14.02.2024 12:19:47 + 14 11
Като 80 % от фестовете/концертите у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 14.02.2024 15:43:42 + 6 7
Ми нормално. Няма да се грижат за ******** дето нямат пари за билет, още по-малко за ядене и пиене ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 14.02.2024 15:53:45 + 0 3
Раптор, къде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 14.02.2024 16:45:49 + 9 3
анти-елек-тюфлек, не пискай, има и от твойте врескала тази година, даже в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 14.02.2024 11:38:26 отговори + 14 6
Велики сте,Мидалидаре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panther 14.02.2024 11:28:16 отговори + 12 1
В интерес на истината се очертава да е доста добре тази година, бравоо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 14.02.2024 11:17:48 отговори + 12 3
Ууууудриииии!!! Ебаси добрият фест, майна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 14.02.2024 11:10:13 отговори + 27 4
Пак ще бъде най-добрия фест у нас. Напук на мрънкачите. Надявам се и Хилс да се засилят. Дано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 14.02.2024 12:27:19 + 11 0
Да, не е най-доброто, но тук ще отида. Хилса постоянно хитруват и ме загубиха и каквото и да обявят БЕЗ мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".