MUSE с нов сингъл и видео - "Won't Stand Down"

13 яну 2022, 17:20 ч. 569 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Двукратните носители на награда Grammy, Muse, днес се завръщат с чисто новата песен ‘Won’t Stand Down’, която у нас можете да случате чрез Орфей Мюзик / Warner Records [по-долу]. Продуцирана от Muse и миксирана от Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Enter Shikari), ‘Won’t Stand Down’ е химн от контролиран хаос, готов за арените, с тежки китари и подходящи дисторшъни, засилващи удрящи в целта текст на Matt Bellamy, който разказва за връщането на собствената сила обратно.

Matt Bellamy казва, “‘Won’t Stand Down’ е песен за отстояването на позицията си срещу хулиганите, независимо дали на игрището, на работа или където и да било. Да защитиш себе си срещу принудата на социопатските манипулации и да посрещнеш бедите със сила, увереност и агресия“.

‘Won’t Stand Down’ излиза с официално видео, което можете да гледате ТУК. Режисирана от печелилия награди режисьор Jared Hogan (girl in red, Joji) и заснета в Киев, Украйна, визуализацията съдържа крехка, мистериозна фигура, която изсмуква колективната енергия на тъмна армия, за да я превърне в по-висше същество.

С други думи, Muse се впускат през лятото в големи европейски фестивални участия. Те включват оглавен сет на Isle of Wight Festival, който представлява първото им британско шоу от почти три години. Вижте официалния сайт на бандата за подробности около билетите.

 

 

още за:

Muse


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".