MUSHROOMHEAD подписаха с "Napalm Records"

4 апр 2019, 20:40 ч. 658 / 7 2
пред./следв.

   Музикантите от американската индъстриъл метъл банда MUSHROOMHEAD съобщиха, че са подписали договор с австрийския лейбъл "Napalm Records" за издаването на следващия си, осми дългосвирещ студиен албум.

   Все още неозаглавеният наследник на излезлия през 2014 г. "The Righteous & the Butterfly" ще бъде първи за групата след напускането на вокалиста и един от основателите на бандата Jeffrey "Nothing" Hatrix, както и китариста Tommy Church

   В средата на изминалия месец март стана ясно, че на мястото на напусналите членове към MUSHROOMHEAD се присъединяват вокалистът Steve Rauckhorst и китаристът Tommy "Tankx" Shaffner.

   Напомняме ви, че групата ще осъществи първото си гостуване у нас по-късно тази година. Идването им ще се състои в рамките на тазгодишното издание на фестивала "Hills of Rock", който ще се проведе между 28 и 30 юни в Гребен канал, Пловдив (поръчай билет онлайн).

още за:

Mushroomhead


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 5.04.2019 15:31:22 отговори + 2 4
Група, която, ако я няма, никой няма да забележи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 6.04.2019 06:07:43 + 1 1
Същото се отнася и за теб и тъпия ти коментар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".