Ново издание на "Tattoo Fest Sofia" след 5-годишна пауза

5 апр 2019, 06:07 ч. 598 / 6 1
пред./следв.

   На 15-16 юни в столицата ще се състои 14-ото издание на "Tattoo Fest Sofia". Това ще се случи пет години след последното издание на фестивала, което бе през октомври 2014-а.

   Дали "Tattoo Fest Sofia" ще запази досегашния си формат или ще предложи нови развлечения ще разберем в оставащите дни до събитието. Очакваме да научим повече подробности.


  [Редакция към 13:40 ч. на 5.04.2019] Ден по-късно организаторите публикуваха във "Фейсбук" следната информация:

Най-старото и вълнуващо събитие за бодиарт изкуство се завръща на 15 и 16 юни 2019 със своето 14-то издание, за да ви срещне на живо с български и чужди тату студиа и тяхните произведения, стилове и техники.

И както традицията на Sofia Tattoo Fest повелява, измежду работата на неуморимите машинки на тату артистите, ще може да станете част и от разнообразни тату конкурси, шокиращи шоу артисти, рисунки на живо, яка музика и кулинарни изкушения.

Sofia Tattoo Fest те очаква на 15 и 16 юни 2019 в зала Универсиада Изток за един 100% Tattoо уикенд.

 

още за:

Tattoo Fest Sofia


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 5.04.2019 12:28:07 отговори + 5 1
Доста безсмислено за София и България мероприятие, имайки на предвид , колко сме изостанали и за тату културата, като гледам какви драсканици и евтини плетеници си правят нашенци, жал ми става, осовено баналните китайски йероглифчета, надписа ''Only God can judge me'' и стандартната ''плетеница'' на кръста при девойките в зелен цвят, които всякаш го правят не защото им харесва ами да не ''останат'' по назад от другите дето се вика..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".