Музиканти от MERCYFUL FATE ще гостуват в новия албум на EIDOLON

30 сеп 2005, 08:06 ч. 137 / 7 0
пред./следв.
След като двамата братя - Glen Drover (китара) и Shawn Drover (барабани) почти са приключили успешното си турне с MEGADETH (концерт от което се състоя и у нас на 20 юни), сега те се готвят да съсредоточат върху работата по следващия албум на EIDOLON. По-голямата част от записите на музиката са вече завършени, готови са и част от вокалните партии на Nils K. Rue (PAGAN'S MIND). Някои от имената на песните, които ще се появят в предстоящия диск са: "Strong Winds", "Spirit Sanctuary", "Arcturus No. 9" и "Ghost World", а работното заглавие на творбата е "The Parallel Otherworld". Очаква се материалът да бъде напълно записан в средата на ноември, когато ще започне и миксирането.
   На диска ще има и кавър на песента на MERCYFUL FATE "The Oath" като двама от членовете на тази група - Hank Shermann и Michael Denner ще изсвирят своите сола за парчето.

още за:

Eidolon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".