Без нов албум на RUNNING WILD до 2007 г.

30 сеп 2005, 11:22 ч. 172 / 3 3
пред./следв.
Според промоутърската агенция на RUNNING WILD - "CMM", групата ще си вземе по-дълга почивка от концертната дейност, след като настоящото им тур-разписание бъде завършено. Фронтменът Rolf Kasparek ще прекара по-голямата част от 2006 г. в работа върху ново студио и писане на материал за нов албум. Той, както и завръщането на RUNNING WILD на сцената, може да се очакват през 2007-а.

още за:

Running Wild


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


satzata 9.10.2005 01:52:38 отговори + 0 0
running sa edni ot naj-dobrite heavy metali, taka 4e ne gi pljuvajte. i kwo lo6o ako izdadat wtori under jolly roger, a? i az ne se kefa na poslednite im tworbi, no rannite sa warha, spored men
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eagle 30.09.2005 13:10:20 отговори + 0 0
А така. Последният особено супер слаб.
Май не могат вече? Само да не им хрумне да правят втора част на Under Jolly Roger
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 30.09.2005 11:29:26 отговори + 0 0
Добро решение Като се има предвид че последните им албуми са бледа сянка на старите им неща Може би е по добре да ги запомним с тях отколкото да се напъваме да открием нещо в нищото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".