Muzikant.org ще организира отворена сцена на "ON!Fest 2011"

5 юли 2011, 07:34 ч. 245 / 5 4
пред./следв.
Организаторите на "ON!Fest 2011" се спряха на Muzikant.org като мениджър на отворената сцена на фестивала. За първи път сайтът на българските музиканти - www.muzikant.org ще организира отворена сцена извън рамките на собствените си събития. Идеята е на тази сцена да излязат млади и талантливи български банди, които да представят пред аудиторията на "ON!Fest 2011" своята авторска музика. Подготовката по набирането на групите вече започна. Всяка група, която иска да участва във фестивала, може да подаде своята заявка на адрес: bg.onfest.bg/stage/register. Всички заявки ще бъдат прегледани от екип на muzikant.org и ще бъдат избрани "най-свежите" банди. "ON!Fest" ще се проведе на 16, 17 и 18 септември 2011 г. в Интерекспо Център - София. Това ще бъде уникален за България младежки фестивал. Целта на "ON! Fest 2011" е да събере на едно място най-популярните младежки занимания: съвременна музика, състезания и демонстрация по танци, скейтборд, графити, японска култура, бийтбокс и т.н. Програмата включва и представяне на нови IT-технологии и турнири по компютърни и конзолни игри, които ще наситят атмосферата с още по-силни емоции. Повече информация относно фестивала можете да намерите на адрес www.onfest.bg. Отворената сцена ще се проведе на 17 септември в зала 5 на Интерекспо Център. Билетите за основната част от фестивала са вече пуснати в продажба през мрежата на "Eventim". Повече информация относно сцената на muzikant.org можете да намерите на сайта www.muzikant.org, както и във форума.

още за:

On!festMuzikant.org


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 29.08.2011 13:29:17 отговори + 0 0
Ако още не сте взели билет - вземете го с 25% намаление с ISIC или IYTC карта.
*************
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 17:55:18 отговори + 0 0
браво за феста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eXasis 5.07.2011 15:54:25 отговори + 0 0
Какво смешно има? Поздравления за идеята! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 15:20:22 отговори + 0 0
Японска култура rofl Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".