Първа музикална фестивална борса на "ON!Fest 2012" през септември

8 авг 2012, 11:26 ч. 295 / 7 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Бурното развитие на развлекателния сектор в България в последното десетилетие протече паралелно с предизвикателствата на новите реалности в глобалната музикална индустрия, световната икономическа криза и спецификите на родните пазар и публика.

   Въпреки проблемите, едно е сигурно - българската музикална индустрия има потенциал за развитие и е въпрос на време, усилия и правилни действия той да бъде осъществен.

   Организаторите на ON! Fest са убедени в това и второто издание на фестивала за градска култура и изкуство, ще го докаже чрез MusicPRO - първата българска музикална борса.

   До този момент в Европа и САЩ съществуват десетки мащабни музикални търговски борси и конференции, но до този момент страната ни никога не е била домакин на такава. Затова е време сами да я създадем.

   MusicPRO събира всички участници, които имат професионална връзка или интерес към музикалната индустрия.

   MusicPRO е платформа, на която всеки – от независимите групи и изпълнители, музикалните лейбъли, клубовете и фестивалите, през адвокати по авторски права, графични дизайнери и музикални журналисти, до охранителни фирми, кетъринг компании и фирми за озвучителна техника под наем, може да сподели професионален опит и знания, да промотира дейността си, да се сравни с конкуренцията, да преговаря, купува и продава.

   Целта на събитието е да се направи осезаем принос към развитието на българския музикален сектор и да се създаде по-силен международен обмен с чуждестранните партньори.

   MusicPRO ще включва 3 основни модула:
   1. Базар, на който всички могат да закупят изложбено пространство, или просто да дойдат като посетител (регистрация – на http://onfest.bg/bg/music-pro/register)
   2. Лекции, дебати, работилници
   3. Шоукейс сцена, на която всеки може да направи следващата стъпка в кариерата си, като представи музиката си пред професионална публика.

   MusicPRO е на http://onfest.bg/bg/music-pro/about
ON!Fest

още за:

On!fest


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hauting_fear 15.08.2012 21:12:30 отговори + 0 0
колко е яко да използваме модерни англицизми.понякога наистина се радвам на неща като ШОУКЕЙС или уъркшоп.жалко, че тук е написано като "работилници" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2012 19:21:40 отговори + 0 0
... Каза капацитета по БГ изкуство и получи душевен оргазъм от думите си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2012 17:52:08 отговори + 0 0
хахаха, евала. интересно ми е кой ще купува като това, което се предлага като беге продукт е безинтересно и не кореспондира с реалността Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".