На 15 октомври в "От другата страна" по радио Варна

14 окт 2012, 12:29 ч. 193 / 8 0
пред./следв.
На 15 октомври в "От другата страна" по радио Варна: Специално интервю с Urban Breed (PROJECT ARCADIA, екс-BLOODBOUND); Нина Петрова ("MetalClub Legacy") за концерта на SINISTER на 27 октомври в Русе; Павел Атанасов ("Loud Concerts") за концерта на ACCEPT на 20 октомври в София; Стефан Георгиев (OVERGAME) за дебюта "One" и промоцията му на на 19 октомври в София; Панайот Солаков за новия сингъл на ЮВИГИ "Злите езици"; Пламен Узунов за участието на PROJECT ARCADIA като съпорт на ACCEPT; Иван Петков за фестивала "Cherven Bryag Rock Revial 2012" на 20 октомври в Червен бряг; Разговор с Велин Станев, автор на първата в България рок-енциклопедия "Превъплъщенията на хевиметъла" (1993). Слушатели на "От другата страна" ще спечелят два билета за кинопремиерата на последния концерт на LED ZEPPELIN "Celebration Day", осигурени от "Mall Varna", както и мийт енд грийт с ACCEPT, осигурен от "Loud Concerts". В предаването ще звучи музика на: ONSLAUGHT, DESTRUCTION, PERSEFONE, RAMMSTEIN, SACRED REICH, ELECTRIC WIZARD, WARTIME, DOKKEN и др.
Urban Breed


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".