На 20 юли започва фестивалът "Hills of Rock 2018"

19 юли 2018, 11:21 ч. 2413 / 5 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 20 юли стартира най-мащабното музикално събитие – фестивалът Hills of Rock в Плодив!

Подготовката тече с пълна сила!

Остава само ден до дългоочаквания Hills of Rock 2018! Още от понеделник 16 юли рано сутринта започна изграждането на сцените на фестивала и специалните зони за артистите – гримьорни, кетъринг, офиси и др. За реализирането на събитието работи екип от над 600 души. Основната сцена, на която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура. Сцената ще разполага с огромни екрани, което ще позволи на хората и от по-далечно разстояние да следят шоуто. Всички групи са се настроили да поднесат на българската публика най-доброто, на което са способни! В тазгодишното издание на Hills of Rock на три сцени ще вземат участие 55 артиста от Европа, Америка и Балканите. За втора поредна година българската група Уикеда малко преди началото на фестивала, без никаква основателна причина отказва договореното си участие на 20 юли и е своевременно заменена от JEREMY?.

По време на фестивалните дни, входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16:30 часа. Билети [поръчай онлайн] могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети, на всеки посетител ще бъде поставена гривна, според типа билет, който притежава. В специално обособена къмпинг зона 500 фена ще имат възможност да разположат своите палатки.

През трите дни на Hills of Rock се затваря за движение западното платно на бул. "Копривщица" в участъка между кръстовищата с бул. "Шести септември" и бул. "Марица-юг".
Пълната програма на фестивала по часове и сцени може да откриете на официалния сайт на събитието – www.hillsofrock.com

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


007 21.07.2018 07:30:45 отговори + 0 0
Как е положението? Не мога да съм там, а ми се искаше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Qwery 20.07.2018 23:56:01 отговори + 3 2
Всичко е за се изкарат още пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sss 19.07.2018 12:23:53 отговори + 17 5
И посетителите да не забравят, че веднъж влезли не могат да излизат и влизат в същия ден, когато си поискат. Утре ще почнат да го напомнят, та викам да изпреваря събитията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 20.07.2018 09:43:19 + 5 0
е тия гривни за кво са тогава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sss 20.07.2018 09:59:52 + 3 2
Питай организаторите. Ако някой все пак е решил, че се шегувам, цитирам официалната страница(https://www.hillsofrock.com/information/entrance):

Многократното влизане и излизане на фестивала е забранено от съображения за сигурност. Влизането е разрешено по всяко време, но излизането е еднократно в рамките на деня. Помислете добре дали не сте забравили нещо преди да влезете. Допуска се по-късно влизане от обявения начален час на фестивала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 20.07.2018 22:47:00 + 5 0
Супер, както винаги организацията е на ниво! Ето това е причината е да не отида на този фест и който и да е такъв, организиран в БГ. От Пловдив съм, Eddie ми е татуиран на лявото рамо и няма да стъпя там, наистина!
Преди години в Каварна пак си имаше гривни, излизах и влизах по 50 пъти на ден от стадиона... И не помня да се е нарушила сигурността по някакъв начин. Дори още си пазя гривните.
Дано всички, които са си купили билет да си изкарат добре, но ето такива неща винаги помрачават доброто настроение.
Нека само да не ми обясняват как, ако си фен, няма да ти пука от такива работи. За мен винаги е важно цялостното изкарване.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".