На 27 март се задава "Вълчето време" на ФСБ

12 мар 2013, 10:22 ч. 327 / 5 6
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Преди няколко месеца легендарната група ФСБ обяви свой концерт на 27 март 2013 г., с мотото “Вълче време”. Въпреки известността на едноименния хит, музикантите вложиха допълнителен смисъл в наименованието на новата си концертна програма. Така след “Точката” отново предизвикаха предположения и тълкувания в медиите и сред феновете в социалната мрежа.

   На 7 февруари, във Фейсбук-страницата FSB, публикуваха послание към приятелите и почитателите си в акростих, който само няколко дни по-късно прозвуча изненадващо далновидно и уместно, предвид последвалите събития на протестите, изразяващи недоволство от социалната и политическа безизходица в България.
Време е да поставим в
Ъгъла
Лошите мисли и
Чувства и да погледнем напред.
Единствено
Вярата, че сме истински,
Разумни, силни и се обичаме
Е изход в тези вълчи времена.
Можем ли?!
Е, как да не можем... заедно!


   Днес, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев “рисуват” образа на времето със своята музика - актуална, значима, изпълнена с човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем високо, високо, високо.

   “Всеки трябва да прави това, което може най-добре” - заявяват музикантите. “Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!”

   Сред песните, които ФСБ ще представи в рок спектакъла “Вълче време” има още многозначителни заглавия: Последният човек, Иде вятър, Дневен сън, Параграф, Заспало зло под камък... Ще ги разтълкуваме заедно от гледната точка на времето, в което живеем, с надежда за по-добро.

   Следете http://fsb.bg и https://www.facebook.com/fsb.bg за допълнителна информация.

   Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ са в продажба от 1 декември на касата в НДК, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис".

   Цени на билетите от 40 до 65 лв. До края на годината почитателите на ФСБ ще могат да закупят билети с коледна и новогодишна отстъпка от 5 лв.
ФСБ - Вълче време

още за:

Фсб


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.03.2013 19:49:10 отговори + 0 0
"Анонимен - 2013-03-12 17:14:39
Те ФСБ, че няма да свирят пред полупразна зала в София, няма...."

Хич, ама хич не бъди сигурен, че това ще се случи. Ако разцъкаш по секторите тук:

http://www.ticketplus.bg/auditwiev.php?eid=1609&aid=45&vid=2&TICKETPLUSSESSION=7bspm9pbitcgvucokuo676jf86

ще видиш, че до моментя я са продали една трета от залата, я не. А до концерта има две седмици. Времената, в които ФСБ разпродаваха безпроблемно огромни зали в София, са безвъзвратно отминали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 12.03.2013 19:49:02 отговори + 0 0
Просто се скрийте, мили коментатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2013 17:14:39 отговори + 0 0
Те ФСБ, че няма да свирят пред полупразна зала в София, няма...., но медийните им изяви и пресрилийзите им верно са колосална лигавщина.
Като почнат да ръсят глупости за вяра, Бог, светлина, обич и прочие, можеш да пОвърнеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2013 12:51:23 отговори + 0 0
Да пращаш нещо с три месеца закъснение... Малоумници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2013 12:31:22 отговори + 0 0
Концертът да не 2014-та Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.03.2013 11:10:12 отговори + 0 0
"До края на годината почитателите на ФСБ ще могат да закупят билети с коледна и новогодишна отстъпка от 5 лв." - какви са тези глупости??? Средата на март сме! За два месеца и половина можеха да измислят ново съобщение до медиите, а не да пращат старото! Не стига, че продажбите за този концерт вървят супер зле, ами и не могат да си рекламират концерта като хората. Да не се изненадат накрая когато свирят пред полупразна зала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".