На 6 юни в 12:00 ч. по радио "Z-Rock" - още новини за "Metal Hammer Bulgaria"

5 юни 2012, 22:51 ч. 236 / 3 11
пред./следв.
Утре, 6 юни, в предаването "Голият обяд" с Елена Розберг по радио "Z-Rock" ще бъдат разкрити повече подробности за предстоящото излизане за първи път в България на списание "Metal Hammer". Лично главният редактор Стоян Цонев (водещ и на "Бруталика" по "Z-Rock") ще разкаже повече за формата на списанието, авторския екип, цената и още много любопитни подробности.

   Напомняме, че "Metal Hammer Bulgaria" вече стартира своите сайт, форум, профили във "Facebook" и "Twitter".
Metal Hammer Bulgaria


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asparuh 8.06.2012 03:45:41 отговори + 0 0
Стоян Цонев правеше навремето с бате Чавдар култовото списание Бруталика, а после участва и в единственото безплатно метъл списание Фрий Рок, след тва направиха 2 броя ня Монстърс ъф рок, но Неди Крос ги излъга с финансирането,явно сега вече е дошло времето за НОво списание за култива музика-успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 6.06.2012 22:04:52 отговори + 0 0
hatinghaters - 2012-06-06 05:28:51
Стоян е един от хората, благодарение на които има анти-чалга българско рок радио, и прави ебати якото предаване. А ти кой беше, извинявай?

Анти-чалга „българското“ рок радио е от доста преди Стоян да говори вицове по него. То е собственост на един американски милиардер, който го е*е за рока, колкото да пълни платени класации, защото в щатите ги забраниха със закон! Аз съм никой, а ти кой беше, без извинявай?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

христо 6.06.2012 18:27:46 отговори + 0 0
а пък анонимни разбирачи с ГОЛЯМО покритие колкото щеш (като предния)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2012 12:05:50 отговори + 0 0
Това, че Стоян Цонев ще е главен редактор за мен е сигурна причина да не си купя дори първия брой. Разбирачи без покритие не ме интересуват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2012 11:52:26 отговори + 0 0
а ти кой си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


objectiv 6.06.2012 10:47:20 отговори + 0 0
"Якото" предаване?! Леле! Особено като започне с поднасянето на непроверена, грешна информация, фактологически грешки, не маловажна фактология, а основни неща, слабите му опити за анализи и ревюта и т.н. БЕгай, заеби...Псевдо-компетентността не привлича внимание, тъкмо обратното, с всички, с които сме засягали темата , е така. Както и да е... А, очакваше се, че е замесен някой от "видните" рок-дейци в БГ и че е свързан по някакъв начин с настоящия сайт.
И сега, понеже съм се опитал да се изразя максимално обективно ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, може да изтриете коментара ми, защото сигурно няма да ви хареса точно поради тази причина...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mukarlama 6.06.2012 09:48:21 отговори + 0 0
Щели да възкрасяват и списание РИТЪМ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hatinghaters 6.06.2012 05:28:51 отговори + 0 0
Стоян е един от хората, благодарение на които има анти-чалга българско рок радио, и прави ебати якото предаване. А ти кой беше, извинявай? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 6.06.2012 00:57:45 отговори + 0 0
Човек с пословична неграмотност и трудности в изразяването е станал редактор и то главен?!? Леко ми изтръпнаха надеждите за нещо добро. Този тъжен виц ни напомня в коя държава живеем! Създаването на фен-клубове и редактирането на медия са две различни неща. За това изникна чалга поколението - младежите не им се четат несвързани мисли, пълни с лъжлива информация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2012 00:01:05 отговори + 0 0
не бой се - личните вкусове се намесват основно при главния редактор на конкуренцията
и неговата любовница - Стифффффф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.06.2012 23:47:40 отговори + 0 0
Стоян Цонев ще е главен редактор? Интересно. Дано личните му вкусове не се намесват прекалено много в работата му. Но засега с нетърпение чакам първи брой и абонаментите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".