На 9 юли идва още едно от актуалните метълкор имена - GIVE EM BLOOD

3 юли 2013, 21:17 ч. 337 / 5 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение от "HCSpirit":

   След PARKWAY DRIVE, на ред е още едно (е, не чак толкова известно) голямо име от метълкор сцената. Банда, която подгрява турнетата на SILENT SCREAMS и NASTY, в момента е на обиколка с DEEZ NUTS и ANTAGONIST AD, а след месец ще пътува с IT PREVAILS и AMERICAN ME. Междувременно им предстоят участия на Nova Rock 2013, Ghostfest, Destruction Derby и Hevy Fest...достатъчно ли е? Това са GIVE EM BLOOD и ги чакаме на 9 юли, буквално след няколко дни. Концертът е обявен толкова късно, тъй като се случва донякъде непредвидено и след известни промени в тур-плановете на австрийската банда. Място - "Маймунарника" (на хладно и открито). Две от най-доказаните имена в софийската сцена ще открият за австрийската банда - REDOUND и MELEKH. Двете групи не са свирили на една сцен от много, много дълго и това е идеален шанс за всички, които са искали да ги видят. Вход (внимание!) - само 7 лева! Начало - 19:30 часа.
give em blood


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.07.2013 22:40:01 отговори + 0 0
не трябва ли да има ' преди EM? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".