Подготвят биографичен филм за Lemmy Kilmister

17 юни 2020, 08:45 ч. 1367 / 6 1
пред./следв.

   Режисьорът Грег Оливър планира да заснеме игрален биографичен филм за легендарния фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister.

   Очаква се продукцията да започне през следващата година. Заглавието на лентата ще бъде просто "Lemmy". През 2010-а Оливър режисира и документален филм за музиканта със същото име.

   На този етап не е ясно кой ще бъде в главната роля. Историята ще започва с ранните дни на Ian Fraser Kilmister - израстването му в град Стоук он Трент, работата му като роуди на Jimi Hendrix и участието в HAWKWIND преди създаването на MOTORHEAD.

   Продуценти са Андре Релис от "VMI Worldwide" и Деймън Лейн. Сценарият е написан от Медъни Грифитс и самия режисьор. Phil Campbell и Mikkey Dee ще участват в създаването на филма и ще се погрижат действието в него да се придържа максимално към истината.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 20.06.2020 21:38:34 отговори + 1 0
С огромно желание ще го изгледам. Дано да е дълъг и подробен филм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".