Наближава концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ

20 ное 2023, 10:15 ч. 1183 / 13 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Наближава концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, Милена и Кольо Гилъна на 2 декември в зала „Арена София“

Над 60 култови парчета от 80 и 90-те ще звучат „Сега или никога“ в 3-часов паметен концерт

Концертът на четирите непримирими групи - ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, заедно с Милена и Кольо Гилъна - „Сега или никога“ на 2 декември в столичната зала „Арена София“ наближава. Повече от 60 емблематични култови парчета, с които е израснало не едно поколение, ще звучат в пълния си блясък, енергия и стил за радост на всички залата в продължение на повече от 3 часа. На този концерт в „Арена София“, ХИПОДИЛ ще отбележи и 30 години от издаване на първия си албум!

„Това са групите на бунта и е събитие, че успяваме да се съберем отново след 5 години на същото място“, казва фронтменът на ХИПОДИЛ – Светльо Витков.

Легендарните групи от края на 80-те и 90-те години на миналия век, създатели на ъндърграунд културата у нас, ще излязат на сцената в „Арена София“ в почти оригиналните си състави, (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 2 декември на живо ще звучат любимите парчета на не едно поколение българи, сред които „Ралица“, „Бате Гойко“, „Само двама“, „Леле како“, „Най-щастливият ден“, „Под шарената сянка“ и много, много други. Четирите банди съветват най-учтиво публиката да бъде готова за пълно изтрещяване, супер настроение, неповторими емоции и енергия „Сега или никога“, според името на концерта.

Билетитете за 2 декември се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и на касата на Eventim (ул. "6-и септември” 58, ет. 1), билетна каса на “Арена София”, Office1Superstore, OMV, Orange, Технополис, Български пощи, Строежа.

Цената за билет на терена е 55 лв. за терен и 60 лв. за седящо място.

Началото на екстравагантното събитието е в 19:30 ч., а входовете на залата ще бъдат отворени в 18:00 ч. Присъединете се към събитието във Facebook тук.

Билети можете да намерите тук.

 

Сега или никога - Контрол, Хиподил, Ревю, Нова Генерация



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дъртия 22.11.2023 11:51:20 отговори + 6 2
Милена - бунтарка? Може и да беше, за съжаление на стари години си плю в лицето сама. Ако младата Милена може да види старата, първия въпрос трябва да е: “що ме наричаш извратеняк?”… Ако е била бунтарка тогава, че вече и в това взех да се съмнявам сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гфх 21.11.2023 14:21:50 отговори + 8 7
Страхотен концерт на Контрол стана в Зимния преди 15 години, тогава бяха същите групи и там. Естествено, след Контрол си тръгнах, понеже нямаше вече за какво да стоя. Недоразумението Хиподил съм намразил, още като излязоха през 1993 с псувните и хората решиха, че това е музика, а те са музиканти.
Но Кольо още през 2007 или 2008 на този концерт каза, че е стар. Все пак, ако ще се ходи, си струва именно заради Контрол с Кольо и донякъде за ради Гюров, Ревю и Милена....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vis 20.11.2023 22:56:40 отговори + 8 3
Вече Не е същото...Нека си останем с добрите спомени... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дам 20.11.2023 14:39:43 отговори + 16 7
Много ми е смешно как Хиподил се лансират за хедлайнъри. Както и предния концерт на тези групи, де. Сигурно Светльо ги организира нещата и той диктува условията, но колкото и да ги харесвам, според мен, Хиподил трябва да свирят първи и да са нещо като подгряващи на останалите. От гледна точка на музика, влияние, фенове и т.н. Но тука явно други закони важат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

е паа 21.11.2023 00:50:12 + 10 0
На пръв поглед, прав си, обаче като се замислиш, ако Хиподил са първи, ще смажат с простотия. Как точно Нова Генерация ще изпъкне след тях? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 21.11.2023 15:47:43 + 6 6
Хиподил събират най-много хора на концертите си. Нормално да са последни, тъй като повечето хора отиват за тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 21.11.2023 22:50:14 + 5 0
Хаха, виж другите всички заедно без Хиподил колко хора ще съберат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 22.11.2023 01:36:05 + 5 2
Епа, Хиподил се оказаха върха на копието, понеже имат ДС отзад . Имат ............жокери. Нема как БКП да е преди КПСС.
Светльо е Бриго Аспарухов, герб , пеевски и тн.Хитър милионер- уж бунтовник. Милена стана ДКМС. Нова Генерация без създателя и няма как да има. Реално, миналото си е минало. Остава Кольо, който не е лош, ама....... Някаква стара употребена отсякъде градска чалга е бленда от тия ....... Ще пасувам. Имат си кеш водачите , да си го харчат....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".