ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ с голям концерт в София на 2 декември

19 юли 2023, 15:06 ч. 2664 / 18 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ се събират отново заедно в „Арена София“ на 2 декември 2023 г.

Пет години след историческия концерт в същата зала култовите банди са готови за нови музикално-емоционални подвизи под наслов „Сега или никога“

Пет години след историческия концерт на четирите култови български банди - ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ през април 2018, те отново се събират в зала „Арена София“ на 2 декември 2023 г. за нов паметен концерт - „Сега или никога“! Легендарните групи от края на 80-те и 90-те години на миналия век, създатели на ъндърграунд културата у нас, ще излязат на сцената в оригиналните си състави, (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения, за радост на хилядите си фенове (млади, стари, младеещи и подмладени). В една единствена вечер в зала „Арена София“ на живо ще звучат любими култови парчета на не едно поколение българи. Сред които „Ралица“, „Бате Гойко“, „Само двама“, „Леле како“ и много, много други. В „най-щастливия ден“ - 2 декември 2023 г., заповядайте „под шарената сянка“ с Нова генерация, Ревю, Контрол и Хиподил за пълно изтрещяване, много настроение и абсолютно емоционално зареждане под наслов „Сега или никога“!

Билетите за култовия концерт на четирите банди се пуска в продажба днес - онлайн в системата на Eventim.bg [поръчай онлайн от тук] и на касата на Eventim (ул. "6-и септември” 58, ет. 1), билетна каса на “Арена София”, Office1Superstore, OMV, Orange, Технополис, Български пощи, Строежа.

Цената им е както следва:
* Билети Ърли бърдс (300 броя):
За терен - 45 лв./ за седящо място – 50 лв.

* Следва изчерпване на билетите Ърли бърдс или до края на септември:
За терен – 50 лв./ за седящо място – 55 лв.

* През октомври и ноември:
За терен – 55 лв. / за седящо място – 60 лв.

* На 1 и 2 декември:
За терен – 60 лв. / за седящо място – 65 лв.

Началото на екстравагантното събитието е в 19:30 ч., а входовете на залата ще бъдат отворени в 18:00 ч.
Присъединете се към събитието във Facebook тук.
Билети можете да намерите тук.

Припомнете си моменти от историческия концерт пред 8000 души преди пет години и се подгответе за още повече емоции „Сега или никога“ - на 2 декември 2023 г. с Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация.

 

Сега или никога - Контрол, Хиподил, Ревю, Нова Генерация



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пенка Раздавачката 6.11.2023 13:41:37 отговори + 1 0
Бех на предишните и на същия ден има Трашчи при Магапаса.
Труден избор.

Ще изчакам Анти Елек и Мошер да кажат къде ще ходят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гог 22.07.2023 13:57:49 отговори + 4 2
Интересно ми е Васко Гюров, Милена Славова и Светльо Витков които имат различни политически разбирания дали си говорят за нещо отделно от концерта с който ще прават пари? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чико 20.07.2023 05:54:02 отговори + 9 9
Култови са, няма спор, 5000 поне на концерта, обаче вече не е за музиката, или заради феновете, или заради Кравай и другите култови места, а за пари... това е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 20.07.2023 07:33:47 + 12 4
Отдавна поколението на Кравай и китки от края на 80-те се превърнаха в това срещу което бяха като млади. Но пък защо да не цоцкат някой друг лев от носталгията на хората. Не е луд този, който яде баницата, я... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 20.07.2023 14:28:21 + 9 1
Със сигурност ще са повече от 5000, поне на предния бяха. borknagar , не забравяй, че музиката си е бизнес. И Металика не са ентусиастите от 80-та, ама какво да се прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 19.07.2023 22:34:54 отговори + 10 0
За бачето ти Кольо пише на постера, ама язе за Милена да питам дали ше на Ревю? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".