Над 2500 души пяха "Песента на барда" с BLIND GUARDIAN в София

17 май 2007, 23:52 ч. 321 / 2 102
пред./следв.
На 17 май 2007 г. в зала "Фестивална" в София станахме свидетели на един чудесен, професионално изпълнен и носещ магията на лириките на BLIND GUARDIAN концерт. Над 2500 души присъстваха на паметното събитие, което започна малко след обявения начален час - около 19:20 с избраната чрез конкурс от организаторите "Most of Evil Music" българска подгряваща банда VELVET PROJECT. Родните музиканти демонстрираха майсторски изпълнен прогресив метъл, който остави добри впечатления и със сигурност им спечели нови фенове сред публиката.
   Последва задължителната и изпълнена с напрегнато очакване пауза преди излизането на основната група, а немските бардове се появиха съпроводени от възторжени възгласи малко след 21 ч. Следващият час и 45 минути изминаха като един миг за почитателите на BLIND GUARDIAN. Гостите от Германия откриха сета си с "Into the Storm" от албума "Nightfall In Middle-Earth", последвана от "Welcome to Dying" от "Tales from the Twilight World". Фронтменът Hansi Kursch не спря да се движи и жестикулира, не оставяйки и публиката да си отдъхне. От думите му между песните разбрахме, че изключително му харесва нашата столица, а за краткия си престой у нас от вчера следобед, певецът бе научил поне две български думи - "Наздраве" и "Благодаря". Изреждаха се песни от различните периоди на групата, като към края бе изпълнена и епичната, продължила над 15 минути "And Then There Was Silence", но истинското вълшебство все още предстоеше. То настъпи с биса, когато след "Imaginations from the Other Side" бе изпълнена приказната "The Bard's Song (In the Forest)", чийто текст публиката изпя цял дума по дума, а в голяма част от времето самият Hansi мълчеше и накрая отдаде заслужена почест на българските си фенове. Великолепният концерт завърши около 22:45 ч. с "Mirror, Mirror", след което ни остава само да се надяваме, че групата ще изпълни обещанието си да се върне отново в София.
   Снимки от събитието може да се видят тук.
   Ето и пълният сетлист на BLIND GUARDIAN от тазвечершния им концерт в България:
01. Into the Storm
02. Welcome to Dying
03. Nightfall In Middle-Earth
04. The Script for My Requiem
05. Fly
06. Valhalla
07. Time Stands Still (At the Iron Hill)
08. A Past and Future Secret
09. This Will Never End
10. Lost in the Twilight Hall
11. Punishment Divine
12. And Then There Was Silence
------------------
13. Imaginations from the Other Side
14. The Bard's Song (In the Forest)
15. Mirror, Mirror

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (102)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


минаващ случайно... 13.06.2007 11:15:01 отговори + 0 0
кат' ви гледам критиците, защо не си седяхте като мен вкъщи?

БГ са си съвсем наред, а ако не сте заклет достатъчно да понесете разликата между студио и концерт к'ъв, с извинение, го дървите по залите? Че и се жалвате после...
ПС господинчото с претенциите - като станат по 35 евро билетите може и да е изрядно. Междувременно, като си с пари и претенции - претичкай до чужбина на концерт.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MAMA 9.06.2007 13:34:16 отговори + 0 0
Мили сладурчета , сигурно съм с 20 години по-голяма от вас и като чета някои коментари може само да ми дожалее за младежите независимо от озвучаване,осветление и там от каквото не сте доволни имали значение - ГАРДИЪН пяха на живо пред нас - друго няма значение, след концерта на Металика и Хелоуин - това исках да чуя и видя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 28.05.2007 22:33:57 отговори + 0 0
Уринатор;************!Концертът беше супер;имаше страхотна атмосфера! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 28.05.2007 22:33:36 отговори + 0 0
Уринатор;да ти уринирам на акъла!Концертът беше супер;имаше страхотна атмосфера! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yeah 22.05.2007 11:25:33 отговори + 0 0
НЯМАМ ДУМИ! единствено съжалявам, че не пяха "Bright eyes", "The last candle","Mordred's song"... но и така беше супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EL NINIO 21.05.2007 20:24:54 отговори + 0 0
А някой няма ли да извади видео, доста хора забелязах че снимаха, а из нета почти нищо(само горе-долу добър запис на mirror mirror)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 21.05.2007 19:11:15 отговори + 0 0
http://prikachi.com/images/jpg/18161o.jpg
Етотук <БатеЛари> може да видиш собственоръчно направнеа снимка със знамето.Не е кой знае какво, но...мене си ме раздва и ще ми напомня винаги за тези час и нещо, в които се насладих на приказната омая на Blind Guardian!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БатеЛари 21.05.2007 13:32:15 отговори + 0 0
Мисля, че този концерт ще го запомня завинаги! Бях на 1 ред ) Незабравим, размазващ концерт!!! Жалко само, че не виждам тука снимки със знамето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stass 20.05.2007 15:34:21 отговори + 0 0
Този концерт за мен бе осиществена мечта ! не ме интересува дали е можело да звучи 100 пъти по-добре! Да, много добре разбирам че условията и звукът конкретно не бяха на страната на любимата група, но мътните го взели, ако изках да слушам кристалния студиен запис, щях да го правя у дома със слушалките на главата. Ни най-малко не ми дреме че китара та звучала не знам си как, а гласът му гъгнел !!! Гледах с любов групата, която със своите песни ми е дала невероятни моменти ! Единствената забележка ,която приемам е че концертът бе прекалено кратък...но пък нея щеше да я има дори да беше 3+ часа :-)
И както написа по-долу някояй "и аз бях там и аз пях The Bard Song, заедно с Blind Guardian" .Ей дори само за това бих отишал да ги слушам дори да свиреха в някоя кръчма и аз да трябваше да платя бирата на всички( която със сигурнос би струвала повече от 35 лв.)
И за финал ще си позволя един съвет към някой от писалите тук: Момчета и момичета, научете се да харесвате това, което ви се предлага, пък дори за знаете че може и по-добро да има ! Един умен човек е казал, че красотата е в очите на наблюдателя....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

scald 20.05.2007 10:53:17 отговори + 0 0
Гледам че хората са се оляли да пишат какво ли не, ама най съм склонен да се съглася с последните 4-ма. Истинските фенове са се размазали от кеф, защото са слушали концерта със сърцето и душата си, а псевдофеновете - с критични уши и очи.
А тези дето плюят - за мен са някакви комплексари дето вечер кършат телеса под звуците на Мазнис и Софри Маргаринова в някой чакарака клуб. Пичове, не усещате ли че сте смешни? Идете си в чалга форумите и не се изказвайте неподготвени за неща в които жалкото ви същество никога няма да вникне.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samwise 20.05.2007 00:36:11 отговори + 0 0
Guardian Of The Blin и GuardianBg, thumbs up! Подкрепям! Именно това е важното!
Важни са положителните емоции от това че си бил на концерт на любимата група и си почуствал контакта с бандата, единението с хората около теб и тези на сцената...всичко друго са празни приказки (и аз оня ден ги изприказвах едни дълги, но като се замисля-единственото важно нещо са хубавите спомени и емоции, а проблемите-майната им)
Ще помня този концерт!!! (и ще се надявам на още;-))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GuardianBg 19.05.2007 21:46:20 отговори + 0 0
Феновете на Blind Guardian си прекараха една страхотна и незабравима вечер, останалите са следяли осветлението, затъмнението, атмосферното налягане, нивото на Дунав в сантиметри и какво ли още не.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Guardian Of The Blin 19.05.2007 17:21:26 отговори + 0 0
Вижам, че тук доста "разбирачи" бръщолевят. Вижте сега, концерта беше незабравим. Исках да чуя още много песни, но разбира се няма как да свирят 5-6 часа. Публиката беше супер, групата се зарадва много на нас, както и ние на тях. Имаше една невероятна атмосфера присъща само за концерти посещавани от истински фенове. Цялата тази работа за жалост е оплюта от няколко недоволни кретенчета, имащи за цел да се покажат като разбирачи или пък да отрекат този стил музика като споменат, че Гардиян са били бозава работа. За жалост има и такива хора. Аз гледах концерта от горе, бях на последния ред на трибуните. Мога да ви кажа, че всичко беше перфектно. Групата се раздаде, а това че е нямало пого изобщо не разбирам защо го пишете? За това ли ходите по концерти ? Да се блъскате с другите и да счупите някой нос ? Това гъзарско ли е? Модерно ли е? Чувствате ли се силни ? Жалко избване на комплекси чета в много постове в тази тема. Жалко.. наистина жалко, че се обаждат хора, които и понятие си нямат от света на Blind Guardian.
Ако има някаква критика, тя трябва да бъде поднесена от феновете на групата, а не от някакви кретени които са отишли там да се напият и да се сбият с някой. Ще завърша с това, че концерта беше незабравим и ще го помня винаги!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.05.2007 12:43:57 отговори + 0 0
Да зарежа фенщината? НЯМА ПРОБЛЕМ ! ! ! Зарязах я. Сега без капка фенщина (кой педераст я измисли тая дума ве...) казвам, че концерта беше РАЗНЕБИТВАЩ ! ! ! Към всеки един, казал че концертът е бил тъп искам с най-лоши чувства да отправя молбата да се ********************************... Концерта е незабравим, и не ми пука дали сме били специална публика. Важното е, че в момента ме боли врата от headbang - ване, нямам капчица глас и съм станал свидетел на Blind Guardian в действие. Единствено не ме изкефи, че липсваха Bright eyes и Born in a mourning hall... Ама си беше страхотно ! ! ! ! ! m/ m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 19.05.2007 08:45:43 отговори + 0 0
Ми били сме "специална"публика!?Нямало повече песни на биса и тем прочие глупости...На obituary също нямаше,но кои ще твърди че не се получи "специален"концерт(и в двата случая)???E,и аз съжалявам че не изсвириха bright eyes,за звука(ама малко-за ТАЯ зала биваше),ама концерта си струваше МЕКО казано.Заведох една приятелка,която не беше чувала НИТО ЕДНА песен на групата и на моменти имах чувството че се е омагьосала...каза че все едно и разправят приказка през цялото време...За сценичното поведение-перфектно за тяхната музика.Чък Шулдинър беше казал че не обичал да куфее на сцената,а да гледа хората в очите докато свири... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nevermore 19.05.2007 07:26:26 отговори + 0 0
Странни хора има тук. Едно нещо малко да не на 100 % и айде организатора такъв и онакъв.
От към техническо оборудване по-добро просто няма. /Озвучител ако не забелязахте беше Жокер Медия/. Друг е въпросът първо акустичните особености на залата а и фактът, че самите Гардиън не бяха със собствената си техника /с изключение на светлинните ефекти и китарите/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добавете коментар 19.05.2007 00:24:22 отговори + 0 0
`ич не му се връзвайте на тоя псевдо критик Genoveff! Той няма сърце! Той не знае що е болка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samwise 19.05.2007 00:18:49 отговори + 0 0
от фена с дългото писмо ;-)
Абе знам го Ханси че е Ханзи, ама с тоз навик да пиша и чета буквално латиницата, а и го писах това заедно със 100 неща дето вършех...само пояснявам де-не че се оправдавам, а и не виждам нужда да го правя-не демонстрирам фенщината си ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Daemor 18.05.2007 23:56:50 отговори + 0 0
Концерта беше прогорен в моята душа като най-добрия.
Беше добро преживяване, като за 1ви път на Blind Guardian в България.
Тези които са го организирали, същите които организираха и вейдър, МОЕ са си зле явно но ще се пооправят и за в бъдеще се надявам да правят по-добре технически оборудвани концерти.
Пяха малко но от сърце.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GuardiqnBg 18.05.2007 23:54:03 отговори + 0 0
Аз бих го коментирал това изказване, ама е толкова тъпо (явно като този който го е написал), че няма да си правя труда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


сметанения човек 18.05.2007 23:37:37 отговори + 0 0
И затова ме кефат штото ако исках да гледам финни (сиреч педали, щото аз така го виждам тия...) певци манекени , щех да си купа билет вместо за Гардиан за Жоро Майкъла, с прякор -Недуразомението, дет ше иде да се ебе с Гъзис.Направо по-тъп коментар не сум срещал досега, скандално тъп!!!*************** ****************...айде ако си жена да ти е простено да се заглеждаш, ама мъж нема как да си щото не би написал такъв коментар.ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ СИЧКИ С МОЛБАТА ДА ПОГЛЕДНА ТОЯ КОМЕНТАР!БИВА СИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GuardianBg 18.05.2007 23:37:11 отговори + 0 0
Феновете на Blind Guardian си прекараха една страхотна и незабравима вечер, останалите са следяли осветлението, затъмнението, атмосферното налягане, нивото на Дунав в сантиметри и какво ли още не.
И между другото... за фена с голямото писмо... "Ханси" се казва Ханзи... Жалко е че го научаваш чак сега, все пак ги слушаш от когато е излезнал Somewhere far beyond... Аз лично ги слушам от както Kai Hansen в промеждутъка между Helloween и Gamma Ray се опитваше (и успя) да им даде тласък в кариерата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 22:11:06 отговори + 0 0
Жалкото е, че българските фенове все още се мислят за голяма работа. Хора, осъзнайте се - нещата, които ви казаха вчера Гардиън, ги казват на всеки концерт. Всеки концерт завършва със същите три парчета (а не с "бардовата" песен, както твърдеше Ханзи). В другите страни свирят и повече - на същото това турне. С нищо, ама с нищо не показаха нещо по-специално към нашата така "велика" публика. А се е случвало досега два три пъти чужди групи да направят наистина непредвидени бисове, когато се изкефят на публиката. Гардиън свириха дори по-малко отколкото в други страни!
Да не говорим за звука и т.н.
Фенщината си е фенщина, ама бъдете обективни.
И истината е, че концерта ако беше преди десет години, публиката щеше да е поне двойно. По едно време Гардиън задминаваха примерно Хелоуин по фенове в България. Но с последните си безумни и свръх претенциозни албуми, прогониха сами голяма част от феновете си. Но пък, щом ги влече.
Важното е феновете в България да почнат да се осъзнават. В Германия, след такъв концерт като вчера, никой нямаше да отиде да ги гледа следващия път. За това там нивото е много по-високо, да не говорим за перфектната организация на която съм ставал свидетел.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duff 18.05.2007 19:35:16 отговори + 0 0
Samwise ...4овека е прав,изцяло съм на съ6тото мнение.
...сега друг е въпроса 4е не 4ух и аз любимото пар4е, но кво да се направи-секи с предпо4итанията си.Аз си се изкефих и се забавлявах,хората около мен правеха съ6тото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GrimmReaper 18.05.2007 19:32:09 отговори + 0 0
Такааа....тука доста неща са се изписали .Аз като фен се изкефих максимално въпреки не перфектното узвочение и голямата пауза между подгряващата група и Blind Guardian .... Но искам да попитам абе хора защо храните по този начин същото би било аз да храня концерт на някоя блек група само защото не ги слушам и не им се кефя .А и ми нормално е че нямаше пого Гардиан не са група на която се прави пого . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EL NINIO 18.05.2007 19:17:25 отговори + 0 0
Hades, и аз чаках Bright Eyes... Също и Born in a mourning hall. Малко ме разочарова че не ги изпълниха. Иначе за критиките - звука верно не беше на много добро ниво, и след подгряващите доста време седяхме, но емоцията беше страхотна, за мен ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 18.05.2007 19:10:59 отговори + 0 0
За какво пого ми говорят някои,ся остава и след Мейдън да кажете защо нямаше пого?Ми защото музиката не става за пого,ей за тва няма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hades 18.05.2007 19:09:43 отговори + 0 0
Изчетих мненията и не съм съгласен с Вас че организацията е била слаба. КОнцерта беше добър - и на по-лоши концерти съм ходил (Paradise Lost - две колонки по 1 метър озвучиха зала Христо Ботев, Apokalyptica - блъсканица и меле пред залата ....) Този концерт си беше горе-долу добре от към организация. Около мене имаше доста хора които за пръв път стъпваха на концерт въобще - за тях концерта е бил неповторим.
Сетлиста се решава от Guardian, но очаквах да чуя "Bright Eyes" - тази е първата им песен която чух преди около 12 години. Да се надяваме че при следващото им посещение ще я чуя.

А иначе не ми пречи да си пея и без качествено осветление - "нямало следящ прожектор за вокала"
.... и аз се прибрах без глас ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samwise 18.05.2007 19:01:21 отговори + 0 0
И както се изказа някой по долу-който е фен ще се радва че е видял любима банда наживо, който има възможност да пътува и е презадоволен от ходене на много концерти може и да има някои реални поводи да критикува
...а който е просто мърморко-ще си мърмори. So fucking what?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 18.05.2007 18:56:24 отговори + 0 0
Предполагам че озвучението и осветлението можеше и да са по-добри, но те не са основополагащи за един концерт. Ако Гардиън правеха по 5 концерта на година в София, можеше да сме критични за детайлите. Сега остана само емоцията!
Аз без да съм от най-върлите фенове на Гардиан се изкефих много, а хората които са чакали концерта 15 години, сигурно са се изкъртили нечовешки.
Между другото, бях в първите редици и всички хора около мен бяха страшно ентусиазирани. Толкова много се викаше и пееше,че на моменти се заглушаваше музиката :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samwise 18.05.2007 18:55:42 отговори + 0 0
Ей затова дълго време концертния живот в България беше умрял и затова все още не може да върви като хората и затова промотърите гледат да минат по тънко-защото у нас истинските фенове са малко-повечето са някакви мърморковци-ше ме извинявате ама навсякъде виждам желание да се плюе-това си е типична българска черта. И дори да е перфектен концерта пак ще се намери някой който да му търси кусура. И защо? Защо бе хора-получавате оргазъм ли от плюене или какво? Факт е че у нас куцат нещата-нямаме хубави зали с нормална акустика за такъв род концерти-казвам го напълно убедено защото аз самия се занимавам с концертно озвучаване и мисля че някои неща ги разбирам повече от колкото мнозина изказали се тук. В България няма добри зали, няма добра апаратура, озвучителите също нямат опита и умението на западните си колеги. Сори ама е така. Обаче има нещо друго и то се нарича фенщина-не говоря конкретно за Гардиън, говоря въобще-когато отиваш на концерт трябва да ти е пределно ясно че няма да слушаш студиен звук. Аз снощи отидох с нагласата че звука ще е гаден и не се учудих-не че ми беше приятно де. Просто залата е един гаден хамбар с никаква акустика. Съдейки по собствения си опит апаратурата също беше доста кофти. Осветлението също беше много скромно и разочароващо. И въобще кусури много. Обаче аз се изкефих-слушам бандата от доста време (прослушах ги когато излезе Somewhere far beyond) и съм щастлив че за пръв път успях да ги видя наживо (и дано още много пъти). Обаче не можете да ме наречете кон с капаци-трезво преценявам всички кусури ама това не ми развали кефа от живия контакт-а такъв имаше! Бях най отпред, пред Андре и постоянно се кефех, той мяташе погледи към публиката, хилеше се, същото правеха и Маркус като идваше към нас, а и Ханси-ми не знам какво повече искате-да скочат долу при нас ли? А и тук се говореше за Гама Рей-аз също бях там и се изкефих на шоуто-може би правиха повече акробатика по сцената, но на Гардиън музиката е малко по сложна и не можеш да чакаш някой отпред постоянно да ти скача докато свири сложни неща...и т.н...и въобще ако ще ходите само да плюете-ми недейте-стойте си вкъщи и си ги слушайте от уредбата. Че свириха по-малко да-и аз исках повече, но не знаем дали наистина са казали че ще свирят повече или е било рекламен трик. А за грешки в свиренето/пеенето-ами и те са хора-мислите ли че е лесно постоянно да пътуваш и при всичкото физическо и психическо натоварване гласа ти или свиренето ти да са на 100%...ми няма как да стане. Аз доколкото успях да чуя от звука групата си свиреше много добре, Ханси също си пееше добре, верно че някои неща ги пееше в по ниска октава, ама това не е за пръв път-чуйте концертни записи. А за автографите след концерта-и аз чаках и се разочаровах, ама ги разбирам-от опита си като музикант мисля че когато си направил уморителен концерт и после ти предстои път и следващ концерт хич не ти е до фенове, и бързаш да си починеш за да си в кондиция за следващия концерт
...айде стига от мен че се олях...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morgul_Lord 18.05.2007 18:42:01 отговори + 0 0
Много здрав концерт, много яка осветление - изключително доволен останах от визуализациите - адски добре се връзваха с песните. Ентусиазъм да е нямало в публиката? Ало, Земята тук, който го казва това да не е бил на концерт на БСП? За звук можеше да се желае повече, но Ханзи се раздаде много за да коригира проблемите със звука. Като сценично поведение, мисля че е изключено да говорим за липса на артистизъм, не умряха от лигавщина като по предходни концерти, имаше изключително добър контакт с публиката и е напълно неуместно да се твърди обратното. Убеден съм в едно, от повече от 2500 души, които бяхме на 20 да не им е харесало защото са консерви и "професионалисти с велики познания" ще дойдат да си кажат тук помията, а останалите N на брой души ще си останем с якото впечатление, мнение и емоция!!!
And then, there was silence...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 18:26:25 отговори + 0 0
Баси идиотите пишат тука. Кво пого ве? Гардиън да не е група за пого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 18.05.2007 18:10:07 отговори + 0 0
Слаб концерт, слаба организация, лош звук, кофти осветление и малко публика. Всяка добра група може сама да се провали, ако иска!
Все пак доста концерти изгледахме вече на всякакви банди и критериите ни се повишиха!
Може би трябваше Гардиън да свирят в Каварна-там са професионалистите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EL NINIO 18.05.2007 17:48:48 отговори + 0 0
Невероятен концерт, аз чак сега се събудих и не си усещам колената, но това са подробности.
П.П. Едната палка ми беше в ръцете ама... и на още 10 души
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.05.2007 17:28:16 отговори + 0 0
неееее....това беше велико!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 16:58:53 отговори + 0 0
Концерта беше невероятен, а не като първия на Helloween, при които въпреки големия ентусиазъм на българската публика групата се държеше доста стегнато не като на втория и третия концерт, а и да не забравяме, че Helloween не изсфириха нищо от Master of the Rings.Стига плуйте това бяха Blind Guardian. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 18.05.2007 16:15:18 отговори + 0 0
Концерта беше велик!!!!!!!!!!!Много съм щастлива и останах много доволна))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 15:49:26 отговори + 0 0
Аз пък не мога да разбера феновете, които казват: "Концертът беше велик, това все пак са X". Зарежете малко фенщината и се опитайте да гледате обективно на нещата. И добрите групи правят смотани концерти и това, че са ви любимци, не ги оправдава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 15:44:41 отговори + 0 0
Може би имаше какво да се желае от озвучаването, сетлиста и всичко останало... просто ме подразни, както каза някой, че беше малко изкуствено... Сякаш Ханзи и компания караха по сценарии, който не нарушиха нито веднъж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 18.05.2007 15:44:41 отговори + 0 0
За мен дискусията приключва до тук. Въпреки известните "ръбове", които не липсваха, аз съм много доволен от концерта. Прибрах се доволен у нас без глас и с болки във врата от мятане на коса. Повече няма да кажа нищо. Всеки с мнението и впечатленията си. Моите и двете са положителни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 15:33:41 отговори + 0 0
ЗАМЪЛЧЕТЕ. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, В ЗАЛАТА НЯМАШЕ НЕДОВОЛНИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nikki 18.05.2007 15:24:50 отговори + 0 0
Само да кажа. Концерта беше СУПЕР!!!!Подкрепям Kalandor, на който не му е харесало не е трябвало да ходи. И аз имам автографи от Judas и Queensryche,че и снипки, ама какво от това.......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

_koldbrann_ 18.05.2007 15:22:41 отговори + 0 0
Разбирам те 'Анонимен' какво искаш да кажеш, защото бях на W.A.S.P., когато бяха тук и също ходих на задния вход за автографи, та Блеки знаеш ли какво направи тогава - взе една кърпа, избърса си с нея потта, след това си издуха носа с нея, и накрая като за благодарност ни я захвърли в краката, като преди това е казал, че няма да дава автографи по никакъв повод. Бяхме около 10 - 15 фена тогава отзад. Затова те разбирам напълно! Който не вярва на това което казах току що 15 - те фена знаят за какво става дума включително и аз. Но това е къде ти друга тема за коментиране. Страницата е за коментари за Блаинд Гардиън сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rotting cocks 18.05.2007 15:07:00 отговори + 0 0
Супер си беше концерта! Не им обръщайте внимание на тези, които плюят сега. Вчера не видях много недоволни или безразлични хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 18.05.2007 15:06:57 отговори + 0 0
Не вярвам да си се сдобил с автографите от Джудас, като си ги чакал на задния вход на "Академик". Но дори така да е, това не е масова практика, и не може да се сърдите на една банда след като е свирила 2 часа, че иска да се прибере да почива вместо да се занимава с дебнещи от засада фенове. А това, да кажеш, че на концерта не е имало позитивно отношение на групата към публиката трябва да си бил с дамски превръзки на очите и с тампони в ушите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

_koldbrann_ 18.05.2007 14:37:35 отговори + 0 0
Kalandor-аз имам автографи от Judas Priest,че и от Quincerique или както и да се пише там. На другите групи не бях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 18.05.2007 14:35:03 отговори + 0 0
Пак към същия анонимко. Ти случайно да си успял да си вземеш автограф от Helloween, King Diamond, Judas, Slayer, или която и да е група имала концерт в София ? Казвам София, не Каварна, защото в каварна нещата стоят по малко по-различен начин. Не мисля че си успял. Означава ли това, че ни смятат за терористи. Дори на големите фестивали по белите страни даването на автографи е строго ограничено и се прави под строг ред в определени часове. И те ли са "терористи". Аман значи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 18.05.2007 14:24:57 отговори + 0 0
Човека с терористите по долу. Ако не ти е известно групата на следващия ден (днес) има концерт в Румъния и времето им е изключително ограничено. А тоз който ти е казал за "терористите" го попитай какво е пушил преди това, защото аз успях да се видя с групата преди концерта и те проявиха повече от готовност да ми дадат автографи, да си напрасим снимки и дори отделиха някоя друга минута за разговор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Талиесин 18.05.2007 13:51:42 отговори + 0 0
Силно съм раздвоен в мнението си. Концертът определено не беше слаб, но не беше това, което трябваше да бъде и в никакъв случай не заслужава да бъде наречен концерт на годината, особено с оглед на това, което направиха Гама Рей в Каварна на 6 май. Гледал съм ги 4 пъти Гардиън и категорично твърдя, че за тази публика (малка, но невероятно качествена) можеха да изсвирят поне 3 песни още, особено на фона на обещанията от преди концерта. Или пък там Гани се е изхвърлял? Звука не знам навсякъде как е бил, там, където бях аз само на моменти се размазваше. От сетлиста определено имаше какво да се желае, а че беше кратък, мисля, че няма две мнения... Не знам дали ще има следващо идване на Гардиън в България, но дано тогава е още по-добро, ако го има.

@Блекчетата - айде изтрийте грима и порастнете, а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.05.2007 13:31:04 отговори + 0 0
? какав си те бе, ти си анемичен бе смешник, защото не си бил на концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 18.05.2007 12:47:19 отговори + 0 0
това снимка от "калпавия" и с "анемична публика" концерт ли е??
http://blind-guardian.pro-rock.net/images/live/bg20.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 18.05.2007 12:45:51 отговори + 0 0
Абе хора лично на мене ми писна след всеки, повтарям, ВСЕКИ концерт на някоя ГолямА група, дошла у нас след години чакане, все да се намерят некви хорица дето си нямат друга работа освен да плюят.Ми к`во ми дреме за звука, осветяванете и тъпите ви изказвания!?????Била съм на доста концерти и с ръка на сърцето мога да кажа, че този на Blind Guardian вече е в списъка ми с най-яките!Това е....на който не му харесва да си ....... сещайте се.Може да съм крайна, ама аман от тъпи и безмислени мнения!!!
А за феновете, които се искефиха и почувстваха цялата тръпка, ЕМОЦИЯ! и еуфория се радвам, че станаха съпричастни на тази велика група!Аз нямам думи да опиша снощния концерт.Велика група, велика публика, велико шоу, страхотен контакт между двете.Респект!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 18.05.2007 12:39:02 отговори + 0 0
няма угодия! когато не идват- що не идват! Като дойдат- що така! Ясно е, че не всичко беше перфектно! но който иска перфектен звук и да не го болят краката и да не чака с часове- да си стой пред качествена уредба с оригинални дискове и да слуша, колко си иска. Идеята на живото изпълнение е преди всичко да осъществяването на една мечта и емоционална връзка с това, което по принцип излиза само от тонколоните във вас. А не да "седнеш" и да анализираш критикарски (това всеки го може!)... И на мен не ми хареса звука, не ми хареса и това, че са съкратили сетлиста си в сравнение с този в Истанбул (такава информация получих), но положителната енергия е по- силна и е за предпочитане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Feanor 18.05.2007 12:29:16 отговори + 0 0
Kalandor: thubms up!
Аз не мога да разбера как можеш да идеш на концерт за да се кефиш на техниката... За мен лично целия смисъл на концерта е в емоцията, а тя идва от музиката, не от звука. А музиката мога да я опиша само по един начин: Blind Guardian!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 18.05.2007 12:23:41 отговори + 0 0
Еми.. сорка хора... както споменах това ми е 5-ти концерт на Гардиън който гледам, и всеки път се кефя на макс, просто защото за мен тая група е много повече от инструменти и музиканти. Предполагам би могло да се каже, че съм ултрас както се изрази някой по долу, ама ко от туй. Важното е, че на мен концерта ми хареса, пък това, че на някои не му е харесал ама ни най-малко не ме засяга, стига да не си изказва мнението все едно е вселенската истина. А да кажеш, че концерта беше лишен от емоция, трябва да си емоционален инвалид. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 11:56:47 отговори + 0 0
тез люде дето се превъзнасят не мога да ги разбера.аз съм фен на групата от цифра време, но шоуто ме остави със смесени чувства.звъкът беше просто ужасен,едната китара едвам се чуваше.тази зала определено не е за подобни мероприятия.спомням си, че и на Machine Head и на Megadeth беше пак толкова кофти звука.защо беше разпространено, че ще свирят над 2 часа като не беше така.setlist-a беше задоволителен.обаче никога не бих казал че тва е един от най-яките концерти на които съм бил.а и каквото и да си говорим Gardian не са тва което бяха допреди 8-9 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ChochoD 18.05.2007 11:38:52 отговори + 0 0
Беше SUPER!!! На Velvet Project звука беяе отврат, иначе браво на тях. На BG беше значително по-добър (има какво да се иска още, но все пак е зала, а не стадион, а като за зала си беше EXTRA!!!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 18.05.2007 11:27:51 отговори + 0 0
Изпълнението на групата лично на мен ми хареса.Според мен си се представиха добре.Очаквах някои други парчета да изсвирят , но и на това съм доволна.
Звукът в началото беше доста зле , но после го пооправиха.
От организацията отново не съм доволна.И най-вече се подразних на почти едночасовата пауза след подгряващите , през която звучаха някакви блусарии и на които аз и хората , около мен много ни отегчиха.Вярно , че не чакахме 2 часа пред залата , акто на Кинг Даямънд , но то беше за сметка на паузата между групите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ицо 18.05.2007 11:12:42 отговори + 0 0
Не съм фен на Blind Guardian и не бях на концерта, но искрено се надявам феновете им да са останали доволни. Всеки истински фен на която и да е метъл група заслужава да се искефи максимално на концерта на любимците си, и да смята, че това е бил най-великия коцерт, форевер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Popi 18.05.2007 10:34:30 отговори + 0 0
Звукът беше меко, ама много меко казано отвратителен. Просто във въпросната зала трябва да се забрани провеждането на концерти, след като не може да се уреди качествено озвучаване. Все пак предполага се, че голяма част от феновете са отишли да слушат невероятният глас на Ханзи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 10:33:50 отговори + 0 0
уникален концерт! не мога да разбера как на някои не му е харесал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 10:27:36 отговори + 0 0
Абе чудя се... тези с критиките да не са объркали залата и да са били на някой друг концерт?? Нямало емоции? Айде моля ви се... Сигурно затова публиката изпя цялата Bard's song, а Ханси през това време се дивеше на ентусиазма и. Критиките за техниката пък са съвсем безсмислени. Дреме ми за техниката, след като час и половина бях на няколко метра от групата и пях заедно с тях любимите си песни. Силно се надявам Ханси да си спази обещанието, че скоро ще се върнат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепи 18.05.2007 10:16:07 отговори + 0 0
Прочетох коментарите по-долу и немога да се въздържа от коментар. Аз лично не съм от най-големите фенове на Blind Guardian, но все пак много ми харесват. Освен това съм посетил повечето концерти в България и лично мое мнение, но концерта беше супер. А публиката беше невероятна. Незнам какво очакват хората след като този концерт не им харесва. Да имаше проблеми със звука и с организацията, но в крайна сметка аз лично излезнах от залата зареден с положителна енергия. Смятам, че да кажеш "нямаше контакт с публиката и нямаше емоция", при положение, че над 2500 през цялото време пееха в един глас и ръкопляскаха, звучи малко несериозно. Както и да е. За мен това беше един невероятен концерт. Blind Guardian се представиха страхотно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 18.05.2007 09:53:29 отговори + 0 0
Концерта беше велик все пак това са Blind Guardian на тези които не им е харесал няма за тях угодия тази група сме я чакали с години и накрая пак да има недоволни. Тези хора не мога да ги разбера.Организацията беше перфектна браво на МОЕ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бат Ванчо 18.05.2007 09:45:08 отговори + 0 0
айде на Мейдън сега , оооаааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

***** 18.05.2007 09:41:38 отговори + 0 0
Не ми хареса. Нямаше емоция, нищичко не трепна в мен. И добър контакт с публиката липсваше, поне според мен. В групата нямаше никакъв заряд и бяха някак безразлични и сякаш свиреха без особено желание. Направи ми впечатление, че и публиката не беше кой знае колко ентусиазирана. Мятаха се ръчички, ама готината концертна атмосфера липсваше. Концертът не беше велик, жесток и т.н. Съжалявам, на черното бяло не мога да кажа И, Анонимен, не съм завистник. Просто Гардиън не направиха добър концерт, това е истината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Almighty 18.05.2007 09:08:29 отговори + 0 0
Нека обобщим, май повечето хора са разочаровани малко или много от този концерт. Липсваше нещо в бандата, всичко беше представено много сухо и без много емоции. Не съм бил на други концерти на Gardian Може винаги така да се представчт винаги.Но из аз ще направя сравнение с King Diamond където имашe по малко хора , но повече емоция...Все пак едно допълнение имаше моменти които си заслужаваха...като например самия факт да чуеш песни които си чакал повече от 10 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 18.05.2007 09:00:53 отговори + 0 0
Анонимник, въобще не ми дреме за организаторите и дори въобще не знам кои са. Факт е лошото озвучаване, а да кажеш, че концертът бил жесток, значи си пълен музикален инвалид. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 08:49:28 отговори + 0 0
по-долу става очевидно че някой е изюркал приятелчетата си да плюят МОЕ
смешни сте такива завистници

Концертът беше ЖЕСТОК!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 18.05.2007 08:46:48 отговори + 0 0
Изкефих се, че видях група, на която станах фен преди 17 години.
За съжаление звукът беже ужасяващ: по-ясно се чуваше първата китара, а Ханзи през много малко време от шоуто се чуваше ясно. Дори през паузите, когато говореше на микрофона, гласът му гъгнеше и и беше неясен.
Очаквах да свирят повече парчета от първите им албуми, с които станаха легендарна за България група. Все пак идват за пръв път тук, а и последните им два албума не са от най-великите.
Но нейсе, ще им простим. Само организаторите да си направят сметка, че с такова озвучаване е все едно с трици да ловят маймуни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 08:31:21 отговори + 0 0
Добре беше, ама май очаквах повече. Наистина Gamma Ray бяха по-добри с присъствието си на сцена. Но King Diamond за сега ми е номер 1.
И стига сте плюли МОЕ. Без тях вчера щяхте да се барате за паламарките вместо да куфеете на Гардиън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 18.05.2007 08:16:48 отговори + 0 0
ми то след толкова компетентни мнения...Ми ясно беше че в тая зала добър звк не се постига(нещо пагубно за музиката на бардовете).И все пак съм щастлив че ги видях.от близо 14 години си мечтах за това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 18.05.2007 07:33:22 отговори + 0 0
Доста хора от изявилите се по-долу имат една единствена цел,и тя е да нападат една наистина добре действаща промоутърска фирма,каквато е МОЕ.Със сигурнос концерта снощи е бил на високо ниво.Не съм бил там,защото не слушам гардиън и тем подобни неща.Но съм обеден,че единствената издънка,е била избора на подгряващата група,защото всички знаем,че конкурс за такава дефакто нямаше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 05:06:39 отговори + 0 0
Изключително съм разочарован от концерта!

Господа Организатори, зала, строена срещу всякакви принципи на акустиката се озвучава с добра техника, а не с възможно най-евтиното!

Господа Организатори, когато човек е платил 35лв за да гледа един истински концерт, очаква да получи истинско осветление, а не възможно най-евтиното! Трудно ми е да повярвам, колко аматьорски беше подходено към осветлението и че за вокала нямаше нито един прожектор-следач!

Лично от Blind Guardian съм още повече разочарован. Абсолютна липса на присъствие на сцената и приветливост към феновете.

Казвам всичко това, след великолепния откъм всякакво отношение концерт на Gamma Ray в Каварна преди броени дни. Като музикант останах изумен от начина по който Gamma Ray звучат на живо.

За тези от нас, които повече от културно изчакахме на задния вход на залата, с идеята да получиме автограф, дойде най-голямото разочарование:

Господа Българи!
Ние бяхме разискани и разгледани от страна на групата като терористи! Това НЕ е измислено от мен, а е факт, който ми беше казан от човек, който беше заедно с тях. Той обаче посмя да дойде при нас "терористите" и беше също толкова шокиран, и ядосан като мен, от това отношение.

Не мисля, че някога бих отишъл на концерт на Blind Guardian отново и не мисля, че те заслужават да им се купи албум дори от пиратска сергия. Ако те са недоволни от организаторите (както дочух), не означава, че феновете са им виновни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sfvc 18.05.2007 03:35:45 отговори + 0 0
@ -колдбран- на Гаро изказването е чиста проба опит за реклама на жалкото му уебзинче в едно по-посещавано място...
ПС:не го познавам и нямам пряко отношение към сайта му
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

_koldbrann_ 18.05.2007 01:25:22 отговори + 0 0
Гаро, приятелю, подкрепям те!!! Имаш страхотен сайт, а пък и се познаваме. Евалата за коментара ти тук! Уважавам те много! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 01:16:08 отговори + 0 0
мен ме дразни другоо...айде за секи влак си има пътници ..не съм казъл ,че сички требва да слушът ARCTURUS,ENSLAVED I DIMMU BORGIR,но защо всеки път след подобни концерти се пишът и говорят от феновете подобни простотий"тва беше най-великя концерт","размазахме се друг нема такъв концерт""вокала се изкефи сташно на нас публиката и каза че сме велики" и прочее лигавщини..ми то след секва банад адошла тука се пише ,че бил най-готиния размазвъщ и прочее концерт..вокала ги говори тия неща на публиката навсякъде по света,ние не сме излкючение..утре ша ги говори такива и на турчулята в истанбул..аман от малоумни псевдожурналисте и псевдофенове... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 01:15:06 отговори + 0 0
Ей *******!!!
И аз бях там - и аз пях The Bard's Song!
Това беше жестоко! Такъв концерт могат да плюят само малумници
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 18.05.2007 01:10:53 отговори + 0 0
Бидейки ходил по достатъчно концерти и фестивали, бих казал че концерта беше зле откъм техническо изпълнение. Бидейки фен, и бидейки ми това 5-ти концерт на Guardian не съм очаквал нещо повече от показаното. Фенската маса на всяка група си е различна и се кефи на различни неща и не може да се слагат феновете на всички групи, било то и в един стил под общ знаменател. Ако на някой гриндаджия или прогресар с изпилен от сола мозък концерта не му е харесал си е лично негов проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.05.2007 01:07:46 отговори + 0 0
Бидейки в публиката и то долу при баш феновете останах с впечатление, че повечето фенове не са ходили на много концерти, така че нормално е да се кефят повече от нужното в случая и да го превъзнасят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 01:06:26 отговори + 0 0
Това е първия метъл концерт на който няма пого, което е странно, защото обикновено има на далеч по-леки неща. Не, че това е лошо, напротив даже, но е странно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 01:05:14 отговори + 0 0
Аз не съм от най-големите им фенове, но този концерт ще остане завинаги в душата ми. Досега не съм виждал такъв професионализъм и толкова отдадена публика. Дано има повече такива изживявания.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 01:04:20 отговори + 0 0
wolfy май трябва да се научи да чете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 01:03:44 отговори + 0 0
бтв, какво пого бе, това е хеви метъл не кенибъл корпс баси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.05.2007 01:02:18 отговори + 0 0
Осветлението беше убер яко...а имаше и визуализации на много от песните, (голям плюс) звука...не беше чак зле, можеше и по-добре обаче. А концерта иначе беше мега як, аз също не съм "ултрас", но си беше класен. Но беше обещано повече свирене деа, и можеха да изсвирят още някой хит, ей това само ме подразни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolfy 18.05.2007 01:01:46 отговори + 0 0
Ей, колко сме яки, като плювнем по нещо хубаво. Кво, като толкова много хора са се изкефили, ние ще си плювнем, щото ни е навик. Ей тъй, за спорта...
-------------------------------------------
На мен концерта ми хареса. Нямам забележки, освен за звука. Е, искаше ми се да изсвирят някоя друга песен вместо тая или оная, ама то винаги е така... Изслушах си с кеф целия сетлист, пях си където ми се пееше и съм доволен. И да попитам - какво, като е нямало пого? И трябва ли да има винаги?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 00:58:49 отговори + 0 0
еми аз не бях на концерта,но голямо впечатление ми прави тази супер мощна реклама на групата,която се направи в последно време.само дето не се докладва кога вокала е пръднал или кога барабаниста е препил.неразбирам за какво се прави такава реклама.то не бяха сайтове,реклами,всяка седмица-новини,снимка как пристигат........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 00:53:33 отговори + 0 0
Осветлението беше убер зле, скапаните блайндъри светеха в публиката ффс.. Звука и той не беше добър, но е имало и по-тежки случаи. Все пак Гардиън си направиха добро шоу, от това съм доволна. За мен концерта си беше як, по-скоро проблема си е в нашите организатори (уау, нещо ново..)

Пък и намазах перце 8)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2007 00:47:04 отговори + 0 0
Концерта беше изключително зле.
Сетлиста беше зле.
Звукът беше зле.
Да не говорим, че нямаше и помен от обещаните 2 часа и 20 минути.
И нещо невероятно, от което не че се оплаквам, но беше меко казано странно - за първи път нямаше пого.

Концерта като цяло ми е сред кандидатите за най-голямо разочарование от 50-ината чужди групи, които съм гледал на живо. А уж съм им фен... и не съм фен на блекари, мазаници и т.н.

Само някой ултра заслепен фен може да каже, че коцерта е бил мега як. Добре че не съм ултрас на никоя група и мога да преценям реално кое колко е струвало. Често съм бил на почти непознати ми групи, чийто концерти са ми харесвали повече. Сори, Блайнд.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 18.05.2007 00:46:02 отговори + 0 0
Corpse - затуй една група си има фенове, за да и се кефят.. Аз ако ида на концерт примерно на Dream Theater, ако ще да си изпилят ръцете от сола и майсторлъци ще ми е тъп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Garo - WWizard®©™ 18.05.2007 00:42:45 отговори + 0 0
Сложих снимки на gmn-bg.com, правени до края на втората песен. После си тръгнах, щот музиката им не ми влияе добре :grin: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 18.05.2007 00:38:18 отговори + 0 0
Остави ги тия блекари - нямат акъл за 5 стинки. Концерта размаза. Даже си гепих палка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse 18.05.2007 00:36:22 отговори + 0 0
абе да ме извиняват феновете на Гардиън, но за мен си беше тъпня концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 18.05.2007 00:25:24 отговори + 0 0
концерта си беше супер. Това, че групата не се гримира с юбер-култ-некро-грим и не мъкне злокобни метъл тениски прави ли го по-лош ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.05.2007 00:22:43 отговори + 0 0
много добър концерт, доволен съм, е малко ме е яд, че не свириха Journey Through The Dark, Bright Eyes, I am Alive...и още много песни, ама то не може да се изсвири всичко за един концерт...наистина страхотен концерт. Мейдън са наред.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__koldbrann__ 18.05.2007 00:20:12 отговори + 0 0
Мога да кажа само - хахахахахахахааххахахахахахаха ххаххахахахаахахаххахахахахаха хахахахахахахахахахахаххахахах ахахаххахахахахахахахахахахаха хахааххахахахахахахаххахахааха ххааххахаххахахах
и нищо повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 18.05.2007 00:17:01 отговори + 0 0
уринатор - ходи пикай някъде другаде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kriticka_Genoveff 18.05.2007 00:15:42 отговори + 0 0
Кой е тоз дебел чичко с микрофоня на снимката ве? Айде повечко джогинг и по-малко джънк-фуудс, шъ ви замола. Все пак на сцена излизате... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уринатор 18.05.2007 00:02:40 отговори + 0 0
най-тъпия концерт на света!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.05.2007 00:01:50 отговори + 0 0
Велико шоу!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Guardian of the blin 17.05.2007 23:55:38 отговори + 0 0
Беше незабравимо ! BLIND GUARDIAN !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".