DIVINE HERESY, новата банда на Dino Cazares, ще издаде дебюта си през август

17 май 2007, 20:41 ч. 145 / 16 4
пред./следв.
След като през последните пет години единият от основателите на FEAR FACTORY Dino Cazares се беше "загубил", той се завръща с нова група - DIVINE HERESY, включваща в състава още Tim Yeung (HATE ETERNAL, VITAL REMAINS) на барабаните и Tommy Vext на вокалите. Групата е подписала със "Century Media Records", които ще издадат дебютния албум "Bleed the Fifth", насрочен за август.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DivineHeresyfen 4.07.2008 08:22:35 отговори + 0 0
Ами аз мисля че албума вече е издаден и е от 10 пасни ?!? Bleed the fifth,Failed Creation, Impossible is nothing , False Gospel , savior self ,rise of the scorned,this treat is real , soul decodet, royal blood heresy i closure това са песните според мен от Bleed the fifth Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

post mortem 5.06.2007 15:36:57 отговори + 0 0
Загубил се е авторът на тая статия май... Асесино, Roadrunner United и т.н. явно не са нищо особено като занимания за последните години. Поне уикипедия можеше да погледнете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse 19.05.2007 00:31:12 отговори + 0 0
как се е загубил бе?? а АСЕСИНО? имат нов албум "Christo Satanico", и е супер як. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 18.05.2007 01:21:42 отговори + 0 0
най-после нещо ново от Дебелия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".