Над 3500 души в Австралия подобриха рекорда на "Гинес" за най-масово изпълнение на Въздушна китара

6 мар 2020, 08:21 ч. 631 / 7 3
пред./следв.

   На 1 март в рамките на австралийския "Perth Festival" над 3500 души счупиха рекорда на "Гинес" за най-масово едновременно изпълнение на Въздушна китара.

   Феновете "свириха" на въображаеми инструменти класиката на AC/DC "Highway to Hell". На събитието бяха отбелязани и 40 години от смъртта на бившия фронтмен на бандата Bon Scott. Австралийският шампион по Въздушна китара Alex Roberts (Jinja Assassin) е водил изпълнението на 3722 фенове. Предишният рекорд бе поставен от 2377 души в Калифорния.

   Най-голямото изпълнение на Въздушна китара е един от най-често подобряваните рекорди на "Гинес", като досега това се е случвало 12 пъти.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 6.03.2020 10:13:48 отговори + 2 1
А най-масово изпълнение на Въздушни барабани кога ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хирург 6.03.2020 10:26:38 + 0 4
Само българските коментаторчета не разбират тази форма на забавление. Сигурно щото са много трю и не приемат "свирене" без инструмент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 6.03.2020 10:58:07 + 1 0
Аааа, няма проблеми! Нека всеки да си свири и забавлява както си иска ...

П.П. То пък сега кат' се замислих- те някои от тия фенове с въображаеми инструменти "свирят" в пъти по-добре от "професионални" музиканти, притежаващи истински инструменти ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".