Най-новият рок клуб в София - "Rock It" отвори врати на 12 декември

15 дек 2011, 17:39 ч. 6059 / 13 44
пред./следв.
На 12 декември в центъра на София отвори врати най-големият рок/метъл бар в столицата - "Rock It". Заведението се простира на два етажа с обща площ от над 700 кв. м и разполага с над 300 места, има лайв сцена и отлично музикално оборудване. Всяка от залите е оформена в различен стил, отговарящ на разнообразни жанрове в рока и метъла. Освен това, има и голяма ВИП-зала, която може да бъде наемана за различни събития, като музикалното оформление в нея може да бъде независимо от това в останалата част на клуба. "Rock It" ще бъде изключително подходящ за малки концерти с мощната си климатична система. Барът е достатъчно разнообразен дори за най-претенциозните клиенти, като цените са достъпни и съпоставими с широкопосещаваните заведения в столицата. Освен пийване, ще има и богат набор от подходящи за този тип клубове мезета - приготвени от майстор-готвач. Това означава, че вратите ще са отворни и през деня, като на приятната рок обстановка може да се наслаждавате на обедно меню. "Rock It" се намира на ул. "Георги Бенковски" 14 в непосредствена близост до бул. "Дондуков" и работи от 10:00 до 02:00 ч. Сайтът на клуба се намира на адрес www.rockitbg.com, като е все още е в процес на разработка. Създадена е и фейсбук-група с името на бара.
Rock It

още за:

Rock It


Коментари   (44)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Краси 15.04.2012 19:43:09 отговори + 0 0
Снощи се изненадахме приятно ( аз и съпругата). Бяхме чули че е готино място с "подходяща" музика. Само мога да кажа - Браво!За старанието и вкуса начина по който е обзаведено. Макар че нямахме резервация ни настаниха на бара и бяхме обслужени от Шеката който куфя, налива бира и обръщаше необходимото внимание цялата вечер. Супер. Радвам се че има такова място за фенове. Надявам се че ще стане и място за изява на много музиканти. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 10.03.2012 08:51:45 отговори + 0 0
Мястото е добре направено и приятно, но сервитьорката беше с много нагло държание. Седяла съм полвин час, за по една бира права, при 2 пълни маса от 8 в едната част + празен бар, защото били резервирани, като не навсякъде имаше табели, че е резервирано. Когато си тръгнах заетата маса беше 1 от 8! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скромно прецакан 6.03.2012 11:11:25 отговори + 0 0
аве това с "достъпните" цени хич не е вярно. Лично от мой опит - поръчах 2 големи уискита Джеймсън с 2 коли и хоп познайте каква е тарифата - това са скромните 33 лева.. НАААСАААМ НАРОДЕЕЕЕЕ, КОИТО РАЗБИРА ТУКА СЕ СПИРААА....ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ СМУЧЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пати 18.02.2012 20:24:19 отговори + 0 0
ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ!! ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ НАИСТИНА "НАЙ-ГОЛЕМИЯ"! АКО РЕШИТЕ ДА ОТИДЕТЕ В ПЕТЪК ИЛИ СЪБОТА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСИТЕ ДРУГО МЯСТО. В 20.00, КЛУБЪТ Е ПРАЗЕН ВСЕ ОЩЕ , НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НАВСЯКЪДЕ ИМА REZERVE ??? НЕ ВИЖДАМ ЛОГИКА СЛЕД КАТО ТОВА REZERVE МОЖЕ ДА ДОЙДЕ В 1 , А ДОТОГАВА ВИЕ БАЯ ДА ХАПНЕТЕ ПИЙНЕТЕ И ПОСЛУШАТЕ МУЗИКА.ДА, АМА НЕ...ПЕТЪК Е..АМИ АКО НЯКОЕ REZERVE СЛУЧАЙНО НЕ ДОЙДЕ ?
МЕН ЛИЧНО МЕ ЗАГУБИХТЕ КАТО КЛИЕНТ! МА ЗА ВАС МАЙ ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Александър 29.01.2012 15:11:46 отговори + 0 0
Прочетох коментарите и не съм учуден от отрицателните. Свикнали сме, израза "най-голямото" да се използва с цел реклама, но за мислещите и живеещите в реалността хора си е анти-реклама. Явно сме малцинство, обаче. Ние знаем, че почти винаги зад лъскавата фасада, нещата са съвсем други. Особено при НАЙ-ГОЛЕМИТЕ. Те не случайно са станали такива, но съвсем не защото са най-добрите в бизнеса.
Ще посетя някой ден, и то не само веднъж, за да видя дали отново съм прав за тия неща
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Алис 21.01.2012 12:05:55 отговори + 0 0
Заведението e много хубаво, на достъпно мнясто, отлични цени. Личи си, че в него са вложени много усилия, стил, индивидуален характер. Единственото, което изключително много ме подразни е отношението на салонния оправител - Габриела. Със съпругът ми имахме повод за празнуване и решихме да го отбележим там в петък вечер. Отивахме за първи път и не знаехме какви са условията (което сигурно е подсъдно невежество на едно спонтанно решение за добро прекарване на празник). От вратата ни беше заявено, че ще настанят други хора при нас щом нямаме резервация (тц,тц,тц), независимо имаме ли повод, нямаме ли, желаем ли да сме сами на масатаили не, и че заведението не предлага условия двама души да седнат на самостоятелна маса. Т.е. или сте най-малко четирима, или настаняват при вас колкото души могат да се съберат, ако трябва и по двама на стол. След което три пъти Габриела ни водеше компании, като всеки път ни строяваше в две редици - мен и съпруга ми - как да се премести и къде точно да седнем.Единственото извинение за некоректното отношение получихме от сервитьора, който ни обслужваше и не беше виновен с нищо. С извинение към собствениците на заведението, но не мисля, че е удобно и правилно в BAR & DINNER и то с такъв мащаб, да няма условия за двойки и постоянно да трепериш колко народ ще настанят на масата и във вечерята ти. Освен това какво гарантира резервацията за двама (на маса за 4ма разбира се), че няма да ни изненадат с компания от 2ма до ~ ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светозар 30.12.2011 03:16:55 отговори + 0 0
да им е жив и здрав персонала! хората ми харесаха повече от заведението. отлично отношение към клиентите. От мениджъра (едно красиво момиче), през сервитьорите до барманите и охраната, всички просто съвестни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.12.2011 16:07:53 отговори + 0 0
Най-якото заведение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xx 22.12.2011 10:27:06 отговори + 0 0
Анонимен, коментарът ти за работното време и документите ми направи впечатление. Аз бачкам по заведения отдавна и за съжаление на много места е така. Шибаната продажна държава в която живеем - как да е друго яче? Българинът е алчен, ето - някои имат пари за бизнес, започват, забравят от къде са тръгнали и си мислят, че са хванали господ за онази работа! Ако може един да бачка за трима и да му се плаща, като за половин! Нагли до безобразие и насиране! Най-тъжното е, че когато се появят съответните органи, отговарящи за тези неща, тихомълком им се плаща и си траят! Траят си защото всеки е озверял от глад, мизерия и злоба!
На такива работодатели мога да кажа само едно: Всичко се връща на този свят. Животът е колело - днес си горе, утре си долу! Пожелавам Ви вашите деца да да им се наложи да работят някой ден при условия, като вашите, умножени по няколко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.12.2011 22:21:16 отговори + 0 0

Най-страхотното място на което съм бил а и кухнята ъъъъъъъ да си оближеш пръстите.Супер сте УСПЕХ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Вики 19.12.2011 13:06:16 отговори + 0 0
Чудесно място! Успех Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.12.2011 23:11:31 отговори + 0 0
Най-якия бар в които съм ходила всичко е уникално няма такова място а и цените са много добри.Успех Рокит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.12.2011 22:12:20 отговори + 0 0
Имало едно време един бар (макар, че току що отвори ).Rock it се казвал той. Събра ли се няколко човека и решили да си направят клуб.Харесали си место, събрали пари и започнали да го правят... Всичко се развивало прекрасно.Но нещеш ли в един момент се наложило да си наемат някой разбирач та да им "върти" кръчмата...

Та разбирача намерил още трима разбирачи с помоща на, които щял да менажира (глобално разбираш ли?) въпросното заведение.

Започнали те да си търсят евтина работна ръка.Събрали хора от кол и въже, след което им съобщили, че са “избрани“ из между 500 - 600 човека -минимум.Някак специални искали да се почустват те.Всичко започнало с уникално чакане. Интервюирали ги на дълго и широко, не било шега работа, разбирачите не искали да вземат случайни хора.Амбициите бяха големи.Евтината работна ръка минала през няколко часови интервюта, времето минавало предимно в чакане пред врата – welcome to hell. Чакали със надеждата за по-добър живот.“Избраните“ били избрани.Започнало обучение и които не присъствал лошо му се пишело.

Дошло време за отваряне.Евтина работна ръка подписала трудов договор.Подписала под 8 часов работен ден.И от там започнали проблемите.

8 часаов работен ден драги “работодатели“ означава, че отиваш на работа в 6 вечерта и си тръгваш в 2 сутринта или идваш в 9 сутринта и си тръгваш в 5 следобед (като искате да бачкате по цяла нощ ще наемете още няколко човека... ама и на тях ще трябва да плащате заплати нали???) .Това не означава, че идваш в 6 вечерта и си тръгваш в 6 сутринта.В тази задачка мили мой излиза че евтината ви работна ръка ви бачка по 12-13 часа при положение, че по документи работния ден продължава 8 часа.Вие обаче ще кажете, че колкото повече бачкате толкова повече пари ще вземете на края на месеца.Да да, ама не.Не си мислете, че всички са навити да ви бачкат for free по няколко часа отгоре просто защото сте много готини.Днес 4 часа отгоре, утре 3 часа и така драги мой, за няколко дни неусетно се натрупа още един 8 часов работен ден.Още един ден от които печелите само и единствено вие.Аз по-богат не станах, тъкмо напротив обеднях от към лично време, което ви подарих просто така защото сте много готини.В Щатите на където най-вероятно сте се загледали този труд се заплаща допълнително и се нарича over time.Работодателите там избягват да се стига до този труд, защото им струва двойно повече от регламентираното работно време. Злоупотребявате с друда на хората, не си държите на думата и условията определени от вас.Договора е измислен от вас не от евтината ви работна ръка.

Като цяло не сте само вие(това си е масова практика и някои в тая селска държавица трябва да започне да следи тези неща). Да не остане някои с впечатлението, че сте най-лошите.Просто не се бийте в гърдите колко сте готини и коректни.Да! По документи може да сте изрядни само, че реалността е съвсем друга и вие го знаете много добре.

Пожелавам ви да си намерите хора, който да клатите тихо.Вие ще ги ебете а те ще мълчат.Прекрасно нали?Пожелавам ви и да си купите за празниците всичко каквото пожелаете на гърба на евтината ви работна ръка.

Весели празници!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heavyman 17.12.2011 23:34:39 отговори + 0 0
Ходих, видех- доста голем е и бая народ побира, но в различни зали- разчупено е и джаги има Наистина е комерс, има разнообразно поркане на различни цени, дано прокопсат, че наистина нашего брата метълите и рокерите не см еот най-богатите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joys 17.12.2011 21:36:06 отговори + 0 0
Посетихме го. Много добре е направен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


invertedquestionmark 17.12.2011 16:03:39 отговори + 0 0
Хубаво е да съобщавате и за подобни неща, но поне недейте директно от press release-а да преразказвате, много лошо впечатление прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mutant 17.12.2011 14:44:35 отговори + 0 0
Я кажете къде е тоя клуб че аз нещо не го открих - видех само скара бар-а а номер 14 вобще не открих 12- след това направо 22 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарин Балевски 17.12.2011 09:49:09 отговори + 0 0
Хора, аз съм мениджър на клуба и мога да поканя всички скептици да дойдат и сами да се убедят за какво иде реч.
- относно "комерса" - нима всяко заведение не е с комерсиална цел ..... аз поне не знам такова с ИДЕАЛНА ЦЕЛ )))
- отмосно МРЪНКАЩИЯ - колега твърде прозрачни са мненията, които изказваш (явно конкуренцията не ти понася). А нима не е конкуренцията тази, която развива бизнеса и дава на клиентите по-добри условия и услуги.
В краъна сметка нека да оставим КЛИЕНТА сам да реши. Без да се опитваме да му влияем по някакъв начин.
Хубав ден на всички .....и нека бирата да се лее...!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

x0x 16.12.2011 14:55:50 отговори + 0 0
сигурен съм да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Още по-анонимен 16.12.2011 14:28:47 отговори + 1 0
"***-ът" каза (брей, и говори): "Хората правят инвестиция за 1мил"
Сигурен ли си, че са хора? Може да са киборги, които много приличат на хора?
И дали е инвестиция? Може и друго да е - например спекулация (е, все за пари иде реч)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


*** 16.12.2011 14:17:55 отговори + 0 0
Айде да пробвате клуба и тогава да си давате компетентните по всички въпроси мнения! Хората правят инвестиция за 1мил. +++ пари и пак некой мрънка, че с бирата няма да му направят свирка и любимата му група да му свири на уше - ако може бирата да е 89 стотинки!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doobre.de 16.12.2011 13:50:07 отговори + 0 0
Най-добрите снимки от откриването на Rock It
http://doobre.de/rock-it-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 16.12.2011 11:47:27 отговори + 0 0
:-)))
петъчни шегички си правим - нека е весело и забавно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.12.2011 11:43:39 отговори + 0 0
сигурно говори за клошарите ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 16.12.2011 11:29:50 отговори + 0 0
:-)))
а мургавели(пардон, roma-римляни) може ли да има?
или и те не са нормални :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.12.2011 11:08:08 отговори + 0 0
"кво значи нормално хора бре?!"

Значи, че около нас няма да има клошари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 16.12.2011 10:28:54 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-16 09:08:20
"...Там явно ще бъдем само нормални хора..."

Ха, оптимист - кво значи нормално хора бре?! Не се заяждам - просто ми е интересно :-)))
Щото няма такава дефиниция за нормалност - всеки нормален може да е луд, както и всеки луд - нормален :-)))
Иначе за новото заведение: колкото повече - толкова повече :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.12.2011 09:08:20 отговори + 0 0
Браво, браво! Така като гледам снимките от фейсбука, там се предлага основно вносен алкохол, което ще рече, че цените ще са от средните нагоре. Което пък от своя страна е повече от чудесно, защото така ще бъдат мощно щартирани всички онези, които живеят благодарение на Ариана и Арда (качак). Там явно ще бъдем само нормални хора.
Ще се посети!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.12.2011 08:51:56 отговори + 0 0
Дам това местенце е за комерса... ще пропусна за сега. Биричка в Ложата след работа слушайки някой ъндърграунд блек или траш си ме устройва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 16.12.2011 00:35:51 отговори + 0 0
Музиката пак ли е обичайните заподозрени - Metallica, Maiden, Whitesnake, AC/DC, Rammstein, Godsmack... Опасявам се, че точно на това ми изглежда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Wild_v 15.12.2011 23:32:13 отговори + 0 0
абе аз ли съм зле...,но не разбрах къде точно се намира клуба???? някой ще ми каже ли??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 15.12.2011 23:08:58 отговори + 0 0
Баш до офиса... някой път след работа ще го преслушам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Паунчев 15.12.2011 22:23:20 отговори + 0 0
Клубът е невероятен! Истинска феерия от светлинни ефекти и страхотен саунд! Изискано обзавеждане и уют! Пожелавам Ви успех!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toni_ins 15.12.2011 20:48:23 отговори + 0 0
Бара е уникален просто!Собствениците са ми клиенти и приятели и още преди откриването бях сигурен че ще направят това място супер рокаджийско.А мацките са страшнии!
rock it!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2011 19:58:58 отговори + 0 0
Абе вие сте бати хората може ли тая обява да не ви хареса???? Ако тя не ви харесва не знам кво въобще правите в този сайт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.12.2011 19:08:45 отговори + 0 0
Аз ходих, няма такова готино място! освен че 700 - 800 човека се чустваха комфортно, нямаше запушване, имаше персонал на ниво. Денис Ризов ми каза че не е ходил в по добър бар! ) ходете и се наслаждавайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леми 15.12.2011 18:59:37 отговори + 0 0
Нека да има повече клубове, за да може с конкуренция да се вдига качеството. На мен Фенс ми е любим, но не може от половин година писоарът в мъжката тоалетна да не работи и да няма кой да го оправи. Това е просто един пример за нехайство. Когато имаш конкуренция, ще си оправиш нередностите, за да могат хората да не ходят по другите клубове, а да си стоят при теб. Успех на новия клуб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2011 18:39:16 отговори + 0 0
Klinghoffer - 2011-12-15 18:03:16

Бърка ме, умнико, защото както казах, тези места не просъществуват дълго време, точно защото има малко хора,които ги посещават и които, поради наличието на много Барове/ клубове, се разпръскват из тях и съответно повечето няма как да са на печалба и да просъществуват дълго време. И не мин давай за пример мазните чалгарийници, защото въобще не става дума за тях. И на мен ми се ще повече от всичко чалгарниците и мангалиите да изчезнат и да има много рок клубове, но и ми се ще да има и много рок- хора, които да ги посещават...Въобще не съм "мрънкал" (вземете измислете нещо ново- това с "мрънкането" вече взе да се изтърква), коментарът ми беше обективе и продиктуван от реалността, което си личи достатъчно ясно. ТОва, че някои не могат да схванат смисъла на написаното и започват веднага да се заяждат не е мой проблем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2011 18:15:18 отговори + 0 0
Вероятно е голям комерс, щом е толкова голямо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М 15.12.2011 18:11:46 отговори + 0 0
https://www.facebook.com/pages/RockIT/270896559596031?sk=wall&filter=1 - това е въпросната фейсбук страница - там има снимки от откриването. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.12.2011 18:09:02 отговори + 0 0
отвън изглежда супер, ще мина да го проверя тия дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klinghoffer 15.12.2011 18:03:16 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-12-15 17:49:41
Добре бе, м*ма му стара, ЗАЩО мрънкаш???? Какъв ти е проблемът па на тебе????
Има 1000 чалгатеки, що да няма и 1000 рок клуба??????? Теб нещо притеснява ли те, в джоба ли ти бърка, какво е?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 15.12.2011 18:01:32 отговори + 0 0
Звучи добре. Трябва да се провери обачи и се надявам най-накрая да има подобно място с инди/алтърнатив рок вътре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2011 17:49:41 отговори + 0 0
1000 клуба за една шепа хора, после защо се затварят след една година (и това, ако имат късмет).Няма лошо, но ако не бяхме в тукашната мангалска действителност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".