Фестивалът "EXIT" пуска в продажба промо билети за България

15 дек 2011, 15:56 ч. 249 / 2 5
пред./следв.
От утре, 16 декември, с пускането в продажба на промоционални билети, един от водещите фестивали в Европа, спечелил през последните години много престижни награди в концертния бизнес, посреща 2012 година като обявява новия фестивален сезон за открит. Принципните почитатели на преживяването "ЕXIT", които и преди са се впускали в това незабравимо музикално пътешествие знаят, че фестивалът е винаги гаранция за силна програма и изключително забавление. Именно за тях са ранните билети, които влизат в продажба още преди обявяването на звездния афиш. Тази година българските фестивални пътешественици отново ще се радват на възможността да се сдобият с промоционален билет за "EXIT" на уникална за целия регион промоционална цена. До 15 февруари 2012 г. те ще могат да си купят билет за четирите дни на фестивала на цена от 100 лева. Тези от тях, които пък искат да се гмурнат в дълбоките води на фестивалното къмпингуване, могат да си купят и пакетен билет, включващ освен пълен достъп до музикалната програма още транспорт с автобус до Нови Сад и обратно, както и къмпинг билет на общата цена от 210 лева. Къмпингът на "EXIT" отваря врати дни преди началото на феста и предлага на най-запалените парти фенове съвсем самостоятелна своя програма и DJ-сетове. След 15 февруари билетите за фестивала ще се продават на стандартна цена от 120 лева. Тази година EXIT е планиран за периода от 12 юли, четвъртък, до 15 юли, неделя, 2012 г. За дванадесети пореден път фантастичната Пертоварадинска Крепост, която се издига над река Дунав и красивият сръбски град - Нови Сад ще посрещнат отново многохилядната тълпа, която всяка година се стича от всички краища на Европа, за да се наслади на уникално емоционално преживяване, перфектно подбрана програма, балканско гостоприемство и неподражаемо забавление в шарения къмпинг на фестивала на брега на реката, при това на възможно най-разумни цени.
EXIT Fest

още за:

Exit Fest


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


creech 16.12.2011 11:53:51 отговори + 0 0
Тая новина тук ми напомня яко на рубриката Платен репортаж по битивито П.С. Нищо лошо за феста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 15.12.2011 20:39:43 отговори + 0 0
На EXIT всяка година канят страхотни групи, а цените на билетите не са като на четиридневен фестивал, а на единичен концерт. Браво на сърбите, страхотно музикално събитие организират!

Не е много метъл ориентиран фестивал, това е така, но аз винаги намирам много интересни имена сред групите. Ето например извадка от миналата година:
Pulp, Jamiroquai, Portishead, Grinderman, Editors, House of Pain, Bad Religion, Kreator, Groove Armada...

Иначе там са свирили и групи като Behemoth, Slayer, Soulfly...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2011 18:54:38 отговори + 0 0
Всякаки.
От дет метъл, през мега комерс до сръпски бълвочи. Достатъчно сцени има, за да си намериш своето място. Хедлайнърите са обикновено като на другите фестове за сезона.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо 15.12.2011 18:03:13 отговори + 0 0
Какъв тип групи (музика) се свири на този фест? Мерси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2011 17:44:39 отговори + 0 0
Много моля специалистът по ценова политика на концертните събития redordead за обяснение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".