Най-сетне се случва - SLIPKNOT свирят на живо в България!

21 юли 2022, 23:15 ч. 2664 / 10 2
пред./следв.

   В последните около 15 години периодично се насрочваше очакваното с огромен интерес първо гостуване на американците SLIPKNOT в България и до днешния ден 21 юли 2022 г. то неизменно бе отменяно или отлагано.

   Мнозина от вас вече не помнят или не знаят, че SLIPKNOT бяха една от бандите, първоначално анонсирани за неосъществения фестивал "Monsters of Rock 2006". В последствие групата отпадна много преди провала на повече от амбициозното събитие. Според обясненията на псевдо-организаторите - защото SLIPKNOT са спечелили "Грами" и това е променило тогавашните тур-планове на формацията.

   Пет години по-късно, през 2011-а, SLIPKNOT бяха обявени за второто издание на "Sonisphere Bulgaria". То също не се състоя, макар организаторите "Balkan Entertainment Company" да бяха осъществили през предходната година гостуване на Голямата четворка, RAMMSTEIN, MANOWAR, ALICE IN CHAINS, по-рано на AC/DC и др. Оказа се, че цялото събитие, на което трябваше да свирят още IRON MAIDEN, Alice Cooper и APOCALYPTICA, е канселирано заради слаб интерес.

   Минаха девет години и SLIPKNOT трябваше да бъдат едни от хедлайнърите на пловдивския фестивал "Hills of Rock 2020". Тогава дойде пандемията от COVID-19. Пренасоченият за 2021 г. "Hills of Rock", отново със SLIPKNOT, бе отново отложен.

   И така се стигна до настоящата 2022 г., когато най-сетне, след четири неосъществени гостувания в родината ни, SLIPKNOT свирят в България! По-долу може да видите няколко снимки от изявата им, а очаквайте утре и подробен репортаж от началото на "Hills of Rock 2022". Както знаете, другите хедлайнъри в следващите два дни са MERCYFUL FATE и SABATON.

 

slipknot

slipknot

slipknot

Снимки: Станимир Сребър

още за:

Hills Of RockSlipknot


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


И аз бях.... 22.07.2022 14:26:12 отговори + 3 0
Не съм им фен, дори не усещам музиката им, но треснята си струваше...има енергия....Corey мисля се накефи на публиката.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз съм!!! 22.07.2022 12:16:45 отговори + 9 5
Немаше такава голема простотия и дивотия .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".