Направете официалната коледна картичка на IRON MAIDEN

2 окт 2009, 19:08 ч. 158 / 4 8
пред./следв.
IRON MAIDEN разпространиха съобщение, в което се казва, че приканват феновете да предложат дизайн за официалната коледна картичка на групата, която ще бъде разпратена до членовете на фен клуба, както и приятели на бандата. Музикантите изразяват желание предложенията да са на тематика "Flight 666". За повече подробности, посетете тази връзка. Според самите "Девици", стандартите и качеството на коледните им картички се повишават с всяка изминала година. Според злите езици, това би трябвало да означава, че въпросните картички са много по-хубави от обложките на последните два студийни албума на MAIDEN...

още за:

Iron Maiden


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.10.2009 20:20:13 отговори + 0 0
Тва с картичките става всяка зима от 5 години насам и някои са наистина впечатляващи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенчо Мейдънянски 3.10.2009 15:11:19 отговори + 0 0
Ся остава да предложат на фенувете да запишът и албумя вместо тех!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 3.10.2009 10:44:00 отговори + 0 0
тва за Ben. Greeg е сингъл все пак.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нико 3.10.2009 08:33:59 отговори + 0 0
Съгласен съм със Сатир... Обложката на Dance Of Death е най-големият провал на групата, но там има пръст Род Смолууд.. ...Но пък обложката а A matte Of Life And Death пък е велика... Да не говорим пък за The Reincarnation Of Benjamin Breeg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2009 05:30:10 отговори + 0 0
Разбира се, че нашите болни са най-здравите! Все пак са наши и имат нужда от подкрепа по-голяма от тази, която даваме за другите - така е с любимата група, футболен отбор (независимо дали бие или пада - трябва да сме с него, иначе не сме истински фенове) и всичко друго любимо.

В това да си фен, има известна доза слепота, също както казват, че и любоФФФта била сляпа Мисля, че е редно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 2.10.2009 23:07:53 отговори + 0 0
Не съм съгласен. "Dance of Death" е уникален пример за нескопосана обложка, не бива да си кривите душата от фенство. Или сме като Съветския съюз? - Нашите болни са най-здравите болни и т. н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 2.10.2009 22:13:52 отговори + 0 0
Злите езици си остават зли езици,без име,без образ,без форма,вкус,мирис..просто заглъхнал слух.А Мейдън са си Мейдън,така че "злите езици" по никакъв начин не могат да опетнят величието на "девиците"...
UP THE IRONS!
P.S:Нико да се заема!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDReam 2.10.2009 20:14:20 отговори + 0 0
Обложката на последния албум е С-Т-Р-А-Х-О-Т-Н-А!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".