Националното турне на DISHONORED продължава през ноември

26 окт 2022, 10:26 ч. 485 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Stigma Events Present Dishonored Турне България 2022
+ Стойност, Time Jugglers & Enezothe

В разгара на есенния сезон Stigma Events организира турне из цяла България на софийската банда Dishonored, със съпорт Стойност, Time Jugglers и Enezothe. С него бандата отбелязва своята седма година на българската сцена и промотира дебютния си албум "Aminds". В музиката си Dishonored инкорпорират различни метълкор, нюметъл и хардкор влияния, както и елементи от електронната музика. "Aminds" може да чуете тук:
https://www.youtube.com/watch?v=qlMguuF7pRA

Dishonored са с голяма концертна история през тези години, като това включва две участия на Hills of Rock, участия във фестивали като Sea of Black в гр. Бургас и Flex Fest в гр. Арад (Румъния), както и десетки клубни концерти из страната.

Турнето на бандата стартира на 8.10 в гр. София, като останалите дати се провеждат в рамките на два уикенда в следната последователност:

14.10 - Пловдив - Download Bar + Стойност
15.10 - Казанлък - Hope Live Club + Стойност
16.10 - Бургас - Клуб Модерен Театър + Стойност

Предстоящите за месец ноември дати от турнето са:
11.11 - Кюстендил - Rock Club Nikita + Тime Jugglers, Enezothe
12.11 - Враца - The Stage Bar + Time Jugglers
13.11 - Сливен - Н’дей бара Тангра - Time Jugglers, Enezothe

 

 

dishonored



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рейн Гарх 26.10.2022 15:52:54 отговори + 2 0
Доста слабичко. Тия Енезот са интересни ама или са изпуснали да ги напишат за датата във Враца, или няма да ги има. Жалко ако няма да ги има. Исках да чуя дали това, което са записали могат да го исвирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".