Не неочаквано пада концертът на Tony Martin в София

12 дек 2007, 10:53 ч. 250 / 3 31
пред./следв.
Слуховете и опасенията от възможен провал на концерта на Tony Martin в София, насрочен за 13 декември, се оказаха верни. METAL KATEHIZIS получи следното съобщение:

   Поради сериозен здравословен проблем на организатора на концерта на Tony Martin Иван Лазаров, концертът ще бъде отменен, като договорката с Tony е за дата в края на януари.
   Иван Лазаров се извинява на всички фенове и обещава сериозен реванш в края на месец януари. Хората, закупили билети за шоуто могат да си получат парите на касите на НДК.
   От името на Иван Лазаров и Tony Martin, всички фенове на тежката музика получават пожелания за весело изкарване на празниците и успешна Нова година, като началото и ще бъде сложено с концерт на един от най-добрите вокали на BLACK SABBATH.


Коментари   (31)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Corpse 14.12.2007 23:13:48 отговори + 0 0
Абе къф организатор е тоя Иван Лазаров??? Пълен смешник, заедно със супер глупавата си група БГ Рок. ебати *********.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 13.12.2007 23:24:59 отговори + 0 0
Не, от ниско пада концертът ;-)

А ти мислиш че Гугъл търси само в заглавията на новините ли? Ами, че в текста я има думичката "отменен". Познай сега защо нищо не ти е излязло? Много просто - защото страниците не се индексират от днес за вчера. Трябва мааалко време. Иначе щях да си намеря числата от тотото преди тиража :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex 13.12.2007 20:49:19 отговори + 0 0
Още от самото начало имах много лоши предчуствия за този концерт - бил съм на над 20 концерта и доесга не бях виждал такъв билет - то нито дата, нито час, нито място! Абсолютно менте...

И не бях никак изненадан, като отидох пред залата и нямаше никой, ПОНЕ ЕДНА Ш*БАНА БЕЛЕЖКА ДА БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ОРГАНИЗАТОРИ!!!

По пътя към вкъщи се оглеждам за плакати... НИЩО (те и без това не бяха много)

Прибирам се вкъщи, пускам в google "тони мартин отменен OR отложен", НИЩО не излиза... ебаси полудявам ли!?

И след 1 час отчаяно търсене съвсем случайно попадам на възможно най-забитата страница (нещо като METAL KRETENI) със загралавие "Не неочаквано пада концертът на Tony Martin в София", като че ли нарочно измислено никога да не го намериш... От къде пада тоя концерт, от колко високо!?

Абе пълна БГ кретения, сега остава и да не ни върнат парите, с тоя фалшив билет...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 13.12.2007 19:03:10 отговори + 0 0
Не мога да разбера само едно - с какво "сериозният здравословен проблем" на организатора пречи на Tony Martin и групата му да свирят? Организаторът да не би да свири на някакъв инструмент в групата на Martin? Или присъствието му е задължително условие за провеждането на концерта? Ако е така дано Цонко не настине по време на Калиакра Рок Фест...

Това е най-безсмисленото извинение което съм чувал през живота си...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 13.12.2007 13:20:32 отговори + 0 0
Iron Maiden 04.08.2008 Live in Bucharest Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Black Adder 13.12.2007 13:04:37 отговори + 0 0
Човече, сигурно си видел на РиХана некой плакат...Май тя пя безплатно на Батенберг.Аз работя в центъра и нито един плакат на Тони Мартин не видех. Не се оплаквам, а просто давам оценка колко държат на привличането на евентуални купувачи на билети - сега, аз съм си маниак и разбрах. Обаче хората над 40, които биха дошли, но рядко влизат в нета е по-вероятно да разберат само от плакат.
Предполагам че цялото Анти-СПИН мероприятие е пропаднало поради факта, че организаторите са спукани от многократна хомо-употреба капути и не върви някак си...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2007 11:45:24 отговори + 0 0
аз лично видях плакати на доста места... не разбирам кфо се оплаквате за това... иначе, че никога до тогава не бях чувал за Tony Martin, също е вярно... и точно за това нямаше и да отида квото и да става даже и да беше безплатно на Батенберг :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2007 09:39:05 отговори + 0 0
с този организатор нищо не е сигурно и за януари. още помня как щяха да идват Sweet и кой ли още не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Adder 13.12.2007 08:59:34 отговори + 0 0
Булгаристанска работа и Лазаров-ски тесли! Еба ти, да пропадне концерт заради здравословното състояние на някой от групата - разбирам, но заради това на организатора... Това е ш`ано извинение, че не е платил на мистър Мартин. С което не го наричам мошеник - просто не е намерил спонсори, ама да си простира нозете според чергата, а тя, ако тоя е от Бг-рок е доста тясна и ограничена.
И на финал, Давам възнаграждение на тоя дето ми донесе плакат за този концерт, хи-хи... Абе хора що се излагате да каните някого, а не може да съберете стотинки за амбалажна хартия и пернаментни маркери
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2007 23:47:53 отговори + 0 0
що, той да не би да знае?
аз поне имам представа щото съм набъркан по един или друг начин в този бизнес и ще ти кажа че първо промоутъра си подсигурява гърба-ако няма капитали си намира сериозен спонсор който да му покрие рисковете-защото да тръгнеш с идеята че ще избиеш разходите с парите от билети е абсолютно финансово самоубийство у нас и абсолютно безмислен риск. В страна като нашата не можеш да гарантираш дали даден концерт ще събере 10 или 10000 човека, а това че не се инвестира в рок...е, ако не можеш да намериш спонсор, който да ти се довери и да застане зад теб с капиталите си, проблема е твой, а без капитали няма смисъл да се буташ при големите само така заради идеята...а и рекламата си е реклама, това че е имало по Зрок мен какво ме топли като не слушам? Добре че влязох тук, ама толкова малко време нито стига за реклама, нито за качествена организация, а освен това феновете не могат навреме да си организират финансите и свободното време за да дойдат (все пак имай предвид че мнозина не са в София и не е толкоз просто да се измъкнеш последния момент от работа)

За съжаление в България има само 2-3 големи промоутъра и още 2-3 малки които успяват със зор да забъркат нещо...ама повечето напъни от разни самозвани "промоутъри" приличат на приказката за жабата дето видяла че подковават коня и тя вдигнала крак (нищо лично де...ама всеки да си знае мястото)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хм 12.12.2007 20:42:16 отговори + 0 0
абе феновете, които слушат Зи рок да речем, не могат да се оплачат от липсата на информация за точно този концерт. за другите не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headless Cross 12.12.2007 20:07:23 отговори + 0 0
Може никога да не съм организирал концерт, но имам малко мозък в главата си за да предприема няколко елементарни стъпки преди на започна нещо.
Първо и най -важното , артистът да е наясно с плановете на промоутъра за концерт поне месец по-рано. И второто нещо е "феновете" на групата да разбере по някакъв начин че ще има концерт. Те големите фенове от София не знаеха нищо, какво остава за страната. Нормално е да няма никакви продадени билети в този случай.

БГ реалността и БГ интелектът е уникален в целият свят е неповторим!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 12.12.2007 19:53:12 отговори + 0 0
Ето ме бе stormcrow;мене не ме е срам от баща ми, вие наистина не знаете как се организира концерт;аз не го оправдавам напълно,но знайте че в БГ не се инвестира в рок;пак казвам- не съм искал да обидя никой,защото смятам че тва е един от най-интелигентните форуми въобще; е ,има и изключения;надявам се да не съм оставил лоши впечатления у някой;а баща ми го нападайте- то си ви е вправото, но когато той прави концерти,вие къде сте бре"фенове"?!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2007 18:43:40 отговори + 0 0
BG Reality(( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 12.12.2007 17:44:11 отговори + 0 0
Що сега сина му на Иван Лазаров не пише,а ? Нали беше много отворен нещо ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.12.2007 17:35:52 отговори + 0 0
неп, онзи беше Славчо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2007 17:20:09 отговори + 0 0
тоя Иван Лазаров има ли нещо общо с "Лазаров рекърдс" от зората на демокрацията? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 12.12.2007 17:09:12 отговори + 0 0
кога са пускат билетите за металика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dioivanov 12.12.2007 16:23:24 отговори + 0 0
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ТВЪРДЕНИЕТО ЧЕ ОТ "НАС БЪЛГАРИТЕ" , НИЩО НЕ СТАВА!

Срам и позор!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2007 16:05:34 отговори + 0 0
Едно не ми е ясно...защо въобще такива хора се хващат да организират нещо, като не могат? Вдигат сензационен шум и после си измислят оправдания...какво целят? да ни вземат парите? да избият комплекси някакви, да си начешат егото? Гаврят се с нас феновете...сетете се колко пропаднали концерти имаше тази година по една или друга причина.

p.s. то лесна работа тва организирането...ся ше ида да хвърля боклука, после организирам Металика, Мейдън, Стоунс, ACDC да свирят утре, а след туй ше ми остане време да ида за хляб, пък довечера докато гледам новините ше организирам Мадона и Шер за други ден...айде заповядайте
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tinker 12.12.2007 15:33:18 отговори + 0 0
Неска ходих до Универсиада за билети и ми казаха, че сичко е пропаднало. Псувал сам го тоя организатор през целия път навръщане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 12.12.2007 15:25:38 отговори + 0 0
Еййй-бе докога тоя непрокопсаник БГ-рокски някой изобщо ще му връзва да му дава спонсорства и да си играе и на музикант и на организатор , от която игра периодично да прибира по нещо в джобчето без да има грам качества нито да барабани , нито организари!Верно сме Булгаристан!Жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аско 12.12.2007 13:58:32 отговори + 0 0
От името на Иван Лазаров и Tony Martin, всички фенове на тежката музика получават благодарности за веселото ни изкарване на празниците с вашите мангизи и успешна Нова година, като в началото й ще ви го сложим отново с един от най-добрите вокали на BLACK SABBATH.

Ашколсун!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дара 12.12.2007 13:41:07 отговори + 0 0
Както се казва "бата мата" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 12.12.2007 13:29:32 отговори + 0 0
о каква изненада :l Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jlad 12.12.2007 13:08:25 отговори + 0 0
Не че не се знаеше по-рано. Иван Лазаров е като мита за умната блондинка..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2007 11:49:07 отговори + 0 0
СМЕХ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?! 12.12.2007 11:44:22 отговори + 0 0
Заради заболяване на някой от подгряващите се отлага концертът, така ли? Не мога да повярвам, но у нас вече всичко е възможно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tnt 12.12.2007 11:37:24 отговори + 0 0
Да е жив и здрав организаторът.Дано другия път друг да го организира.Тоя дано да са го набили.Дано януари шоуто си е само на Тони Мартин и бенд.Още са пресни пораженията върху детската ми психика от концерта на БГ-рок с Глен Хюз и Янка Рупкина,балет, танцьорки,беквокалисти и пр.Три часа боза преди на сцената да излезе "Гласът на рока".Втори път може би нямаше да го преживея.Тони има желание да дойде,но с комплексари като оня не става.Явно и той не си вярва.Съчувствам на сина му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2007 11:11:02 отговори + 0 0
Не сме европейска държава, ние сме си Българистан!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.12.2007 11:07:14 отговори + 0 0
знаете ли приказката за Лъжливото Овчарче ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".