Neil Young издава нов албум на 9 декември

15 ное 2016, 15:52 ч. 426 / 5 0
пред./следв.

   Neil Young обяви, че ще издаде новия си студиен албум, който се казва "Peace Trail", на 9 декември чрез "Reprise Records". Записът вече може да бъде предварително поръчан в сайта му www.neilyoung.com и всички дигитални платформи. Всеки, който предварително заяви своето копие, ще получи незабавно заглавното парче (официален първи сингъл). Преди излизането на албума, предварително поръчалите ще получат и други песни.

   "Peace Trail" е съставен изцяло от нови песни, които Young пише след издаването на албума си "Earth" миналия юни. Новият албум е основно акустичен. Той ще се предлага на CD, дигитално и на аудиокасета. През януари феновете ще могат да се сдобият и с плоча. Албумът ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". Траклист:

01. Peace Trail
02. Can't Stop Workin'
03. Indian Givers
04. Show Me
05. Texas Rangers
06. Terrorist Suicide Hang Gliders
07. John Oaks
08. My Pledge
09. Glass Accident
10. My New Robot

 

още за:

Neil Young


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".