Neil Young издава нов албум в началото на ноември

12 окт 2014, 14:49 ч. 320 / 7 0
пред./следв.

   Neil Young ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "Storytone", на 4 ноември чрез "Reprise Records". Творбата съдържа 10 нови композиции, които Young записва на живо в студио с оркестър от 92-ма музиканта и хор.

   В този албум легендарният музикант използва различен подход. Young първо записва песните сам, в соло вариант, и после създава техни завладяващи версии с оркестър и бигбенд.

   Албумът "Storytone" вече може да бъде поръчан във всички дигитални магазини, сред които и "iTunes". Форматите, в които ще излезе записът, включват стандартно CD издание само с оркестралните варианти на 10-те песни в "Storytone", делукс CD издание със соловите и оркестралните варианти на песните и 180-грамова двойна делукс плоча, която ще излезе на 16 декември и също ще съдържа и двата варианта на парчетата.

   Цялата музика в "Storytone" е продуцирана от The Volume Dealers (Neil Young и Niko Bolas), записана и миксирана от Al Schmitt, с допълнителна помощ в продуцентството, аранжимента, оркестрацията и диригентството от Michael Bearden и Chris Walden.

   Албумът "Storytone" на Neil Young ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".


   Траклист и обложка:

01. Plastic Flowers
02. Who’s Gonna Stand Up?
03. I Want To Drive My Car
04. Glimmer
05. Say Hello To Chicago
06. Tumbleweed
07. Like You Used To Do
08. I’m Glad I Found You
09. When I Watch You Sleeping
10. All Those Dreams

 

още за:

Neil Young


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".