Неиздаваният албум на David Bowie "The Gouster" ще бъде включен в предстоящ бокс-сет

22 юли 2016, 10:35 ч. 410 / 1 1
пред./следв.

   В близките месеци ще бъде издаден нов архивен бокс-сет на David Bowie - "Who Can I Be Now?" (1974-1976) - продължение на миналогодишния "Five Years" (1969-1973). В новия комплект ще бъде включен неиздаваният албум на музиканта "The Gouster". Творбата е създадена в началото на 70-те години на миналия век, като по-късно е преработена и излиза като "Young Americans" (1975). Сега и оригиналът ще види бял свят. По-долу ще намерите списъка с песни.


   David Bowie почина на 10 януари 2016-а на 69-години.

   Траклист на "The Gouster":

01. John, I'm Only Dancing (Again)
02. Somebody Up There Likes Me
03. It's Gonna Be Me
04. Who Can I Be Now?
05. Can You Hear Me
06. Young Americans
07. Right

 

david-bowie

още за:

David Bowie


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry chair 22.07.2016 20:59:19 отговори + 1 0
Наистина огромна загуба за музиката е това че Дейв си отиде не на време! За съжаление няма музиканти от такава величина в съвременните млади такива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".